Redactie
Processionals
Actueel Detachering
Leestijd 1 min
25 januari 2023

Sarina kwam naar de open dag bij Parenco, ze vertelt over haar beleving!

Leestijd 1 min
25 januari 2023
Sarina kwam naar de open dag bij Parenco, ze vertelt over haar beleving!
Redactie
Processionals

Op 10 september 2022 openden Processionals en Smurfit Kappa Parenco in Renkum, de deuren voor procestechnici. Zo kun je als techneut vrijblijvend kennismaken met één van 's werelds grootste papierbedrijven. Sarina kwam deze dag ook een kijkje nemen, ze deelt graag haar ervaring. Sarina vertelt:

"Graag wil ik jullie meenemen in mijn verhaal wat begon met de open dag bij Smurfit Kappa Parenco."

Mijn vader woont al bijna 45 jaar in Renkum, ik kwam vaak langs Smurfit Kappa Parenco en vroeg mij altijd al af hoe het er aan de binnenkant uit zag en aan toe ging. Nu was het mijn kans om het te ervaren, en dat heb ik volop gedaan!

De open dag heb ik als heel informatief en positief ervaren, een echte “eye opener”. Mijn beleving was echt overweldigend, vooral voor iemand die oorspronkelijk uit de voeding komt. Alles is zo groot en je voelt die kracht van al die enorme machines, ik keek mijn ogen uit!"

Over de rondleiding

Sarina geeft aan dat degenen die de rondleiding verzorgden, heel vriendelijk en open waren. Alles werd tot in de details uitgelegd en met zoveel enthousiasme, dat zij constant geboeid bleef. Zowel het proces als hoe het er in de organisatie aan toe gaat. "Het is een grote fabriek, maar de sfeer is heel gemoedelijk."

Sarina vertelt: "Het enthousiasme was wederzijds, want ben een aantal dagen later door Smurfit Kappa Parenco benaderd en uitgenodigd voor een oriëntatiegesprek. We hebben besproken wat mijn wensen waren, wat Parenco zocht en wat we elkaar te bieden hadden.

Uiteindelijk het gesprek met een handdruk afgesloten, ik kreeg de kans om te laten zien dat ik Smurfit Kappa Parenco kan versterken met mijn kwaliteiten en mag groeien binnen dit mooie bedrijf. Hoe geweldig is dat!"

Sinds begin november 2022 is Sarina werkzaam als procesoperator in opleiding en het bevalt haar ontzettend goed. "Vanaf dag 1 ben ik in de groep verwelkomd en het klikte direct, meteen meegenomen in het hele proces binnen Smurfit Kappa Parenco. Het werk is heel veelzijdig, geen dag is hetzelfde en iedere dag leer ik weer wat nieuws.

Dus als iemand net zoals ik zo enthousiast wordt van mijn ervaring bij Smurfit Kappa Parenco, is het zeker een aanrader om een kijkje te nemen en het zelf mee te maken. Wie weet tot gauw!"

 

Dankjewel Sarina voor het delen van jouw leuke ervaring. Wil jij net zoals Sarina Smurfit Kappa Parenco ervaring, schrijf je dan in voor de open dag op 10 juni!

 

Wij zijn Processionals

Wij gunnen procestechnici het beste. Een mooie toekomst binnen de procesindustrie, waarin zij fluitend door het leven gaan. Het klinkt misschien vanzelfsprekend, maar dat is het niet.

Lees meer
Wij zijn Processionals en wij gunnen procestechnici het beste.
Redactie
Processionals
Blogs, verhalen en actualiteiten van jouw Recruitment Business Partner in de procesindustrie.

Gerelateerde artikelen

Lees andere artikelen over een mooie toekomst binnen de procesindustrie,
met Processionals als jouw partner.