Op het gebruik van onze website www.processionals.nl zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, verwachten wij dat je kennis hebt genomen van deze gebruikersvoorwaarden en dat je deze hebt geaccepteerd.

Gebruik van informatie

Processionals streeft ernaar om altijd juiste en actuele informatie aan te bieden op de website. Hoewel wij deze informatie met de grootste zorgvuldigheid samenstellen, staat Processionals niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie. De juridische informatie op de website is van algemene aard en deze informatie kan niet beschouwd worden als vervanging van juridisch advies.

Ook aan de door ons verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Processionals accepteert geen aansprakelijkheid voor schade die ontstaat uit het gebruik van informatie die wordt weergeven op onze website en ook niet voor het niet goed functioneren van onze website.

E-mail

Processionals garandeert niet dat de aan ons gezonden e-mails (op tijd) worden ontvangen of verwerkt. De ontvangst van e-mails kunnen wij namelijk niet garanderen. Ook de veiligheid van dit e-mailverkeer kunnen wij niet garanderen door de verbonden veiligheidsrisico’s. Door met Processionals te corresponderen via e-mail, zonder encryptie of wachtwoordbeveiliging, accepteert u de veiligheidsrisico’s.

Hyperlinks

Deze website bevat hyperlinks naar websites van derden. Processionals heeft geen invloed op deze websites en wij zijn niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of de inhoud hiervan. Processionals aanvaardt daarom ook geen aansprakelijkheid voor schade die ontstaat door gebruik van websites van derden.

Intellectuele eigendomsrechten

Alle publicaties, uitingen, blogs en door Processionals geschreven informatie zijn beschermd door auteursrechten en overige intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijk gebruik, mogen van deze publicaties, uitingen, blogs of door ons geschreven informatie gebruikt gekopieerd, vermenigvuldigd of verspreid worden zonder dat Processionals hiervoor toestemming geeft.

Hoe gaat Processionals te werk?

 • Stap 1: Solliciteer
  • Je vindt in ons aanbod van vacatures dé job die bij jou past. Je solliciteert direct en krijgt een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.
 • Stap 2: Kennismaken
  • Je komt langs op één van onze kantoren voor een kennismakingsgesprek. Onder genot van een lekker bakje koffie maak je kennis met de consultant die jou aan je carrière gaat helpen. Je nieuwe zakelijke partner wil alles van je weten zodat jij en je toekomstige werkgever goed bij elkaar passen.
 • Stap 3: Eerste gesprek!
  • We hebben een passende baan voor je en je mag kennismaken met het bedrijf. Best spannend want deze job kan het verschil maken. Om je goed voor te bereiden hebben we tips en trics om je sollicitatie zo ontspannen en positief mogelijk te laten verlopen.
 • Stap 3,5: It's a match
  • Jouw nieuwe werkgever ziet het helemaal zitten en jij ook. In een tweede gesprek krijg je een rondleiding op je nieuwe werkplek en maak je kennis met je toekomstige leidinggevende en/of collega’s. Welkom in het bedrijf.
 • Stap 4: Champagne!
  • (Of bier, wat jij wilt…) Je komt je contract tekenen en bent vanaf dat moment officieel in dienst bij jouw werkgever. Geef je consultant maar een schouderklopje: gefeliciteerd met je nieuwe baan!

Upload je CV

Processionals gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.