Home
Algemene voorwaarden
Hero - procesindustrie - overview V1.0
De kleine lettertjes

Disclaimer

Op het gebruik van onze website www.processionals.nl zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, verwachten wij dat je kennis hebt genomen van deze gebruikersvoorwaarden en dat je deze accepteert.

Gebruik van informatie

Processionals streeft ernaar om altijd juiste en actuele informatie aan te bieden op de website. Hoewel wij deze informatie met de grootste zorgvuldigheid samenstellen, staat Processionals niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie. De juridische informatie op de website is van algemene aard en deze informatie kan niet beschouwd worden als vervanging van juridisch advies.

Ook aan de door ons verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Processionals accepteert geen aansprakelijkheid voor schade die ontstaat uit het gebruik van informatie die wordt weergeven op onze website en ook niet voor het niet goed functioneren van onze website.

E-mail

Processionals garandeert niet dat de aan ons gezonden e-mails (op tijd) worden ontvangen of verwerkt. De ontvangst van e-mails kunnen wij namelijk niet garanderen. Ook de veiligheid van dit e-mailverkeer kunnen wij niet garanderen door de verbonden veiligheidsrisico’s. Door met Processionals te corresponderen via e-mail, zonder encryptie of wachtwoordbeveiliging, accepteert u de veiligheidsrisico’s.

Hyperlinks

Deze website bevat hyperlinks naar websites van derden. Processionals heeft geen invloed op deze websites en wij zijn niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of de inhoud hiervan. Processionals aanvaardt daarom ook geen aansprakelijkheid voor schade die ontstaat door gebruik van websites van derden.

Intellectuele eigendomsrechten

Alle publicaties, uitingen, blogs en door Processionals geschreven informatie zijn beschermd door auteursrechten en overige intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijk gebruik, mogen van deze publicaties, uitingen, blogs of door ons geschreven informatie gebruikt gekopieerd, vermenigvuldigd of verspreid worden zonder dat Processionals hiervoor toestemming geeft.