Home
Mooie toekomst
Andere ploegendienst
Wij gunnen jou... een andere ploegendienst
wij gunnen jou

Een andere ploegendienst

Ploegendienst, dat hoort bij de procesindustrie. Ploegendiensten bieden je enerzijds veel vrijheid, anderzijds kan het je beperken. Welke ploegendienst past het beste bij jou? 

jouw mooie toekomst

Andere ploegendienst

Ploegendiensten zijn een vast onderdeel van werken in de procesindustrie. Je ontkomt er bijna niet aan. Producties en installaties draaien immers 24/7 door. Werken in ploegen kan dan ook een grote invloed hebben op jouw leven. Misschien past de huidige ploegendienst niet meer zo goed bij je en wil je van de drie naar de vijfploegen of naar de dagdienst. Ieder ploegenrooster heeft zijn voor- en nadelen. Het is belangrijk om na te gaan wat jij belangrijk vindt. Hecht je veel waarde aan vrije weekenden of ben je juist liever doordeweeks vrij. Soms is het goed om jezelf de vraag te stellen: zou een andere ploegendienstrooster kansen bieden in mijn situatie? Wij denken graag met je mee. 

Jouw mooie toekomst, een andere ploegendienst

Welke ploegendiensten zijn er?

Nog niet zo bekent met ploegendiensten? Lees dan onze blog ‘welke ploegendiensten zijn er’ en je leert ze allemaal kennen!  

Lees het blog
Jouw werkgeluk

Start vandaag!

een nieuwe vaste baan

Samen op zoek naar jouw werkgeluk!

Wij luisteren naar wat jij belangrijk vindt in je werk én daarbuiten, schatten jou op waarde en vinden de vaste baan die daarbij past. Kom je kennismaken? 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul vrijblijvend het contactformulier in!
Vragen?
Stel ze gerust!