Wij gunnen jou een beter salaris
wij gunnen jou

Een beter salaris

Salaris kan een belangrijke drijfveer zijn om van baan te switchen. Meer verdienen kan noodzaak zijn, of omdat jij het gevoel hebt dat je meer waard bent dan je verdient. 

jouw mooie toekomst

Een beter salaris

Een goed salaris kan een belangrijke drijfveer zijn om op zoek te gaan naar een andere baan. Misschien heb je zelf het idee dat je niet genoeg betaald krijgt voor de functie die je uitoefent of kan een hoger salaris nodig zijn om rond te kunnen komen. De hoogte van het salaris hangt af van verschillende factoren. Zo hebben de branche waarin je werkt, de CAO waaronder je valt, de functie die je uitvoert en de ontwikkelingsmogelijkheden die er zijn allemaal invloed op de hoogte van het salaris.

Ben jij benieuwd of jouw huidige salaris passend is bij jouw werkzaamheden? Wij helpen je graag!

Jouw toekomst, een beter salaris
jouw mooie toekomst

Vooroordeel ontkracht

Regelmatig krijgen we de vraag of werken via Processionals geen negatieve invloed heeft op de hoogte van het salaris ten opzichte van het rechtstreeks in dienst treden bij de werkgever. Dit is niet het geval. De salarissen die wij hanteren liggen veelal boven het gemiddelde. Wij zijn er namelijk helemaal niet bij gebaat om jou minder uit te betalen. 

Uiteindelijk hebben hetzelfde doel; je aan een baan helpen waar jouw wereld mooier van wordt.  

mooie toekomst, salaris

Jouw partner binnen de procesindustrie

Meer dan 200 vacatures | Bovengemiddelde salarissen | Vast contract na detacheringsperiode

 
vacatures procesindustrie

De mooiste banen

Van procesoperator tot onderhoudsmonteur, van de voedingsmiddelen tot de chemie branche en alles wat daar tussen zit. De mooiste vacatures in de procesindustrie vind je bij Processionals. 

Benieuwd naar ons vacature aanbod? Je vindt ze hier! 

De mooiste banen in de procesindustrie
Jouw werkgeluk

Start vandaag!

een nieuwe vaste baan

Samen op zoek naar jouw werkgeluk!

Wij luisteren naar wat jij belangrijk vindt in je werk én daarbuiten, schatten jou op waarde en vinden de vaste baan die daarbij past. Kom je kennismaken? 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul vrijblijvend het contactformulier in!
Vragen?
Stel ze gerust!