Waarom zou ik voor Processionals kiezen?

Er is genoeg keus in technische recruitmentbedrijven en vacaturebanken. Processionals steekt hier met kop en schouders bovenuit. Hoe doen we dat toch? Is het ons interessante en uitgebreide aanbod van vacatures? Zijn het onze consultants die het onderste uit de kan voor onze kandidaten halen als het om salaris, vaste contracten en ploegendienst gaat? Of is het de persoonlijke aandacht waarmee we onze kandidaten en bedrijven écht matchen zodat iedereen lekker in zijn baan zit? Hoe je het ook bekijkt, onze werkwijze maakt Processionals de beste keus voor carrières in de procesindustrie. We make it work!

Het laatste nieuws

Bekijk alle artikelen

Interne vacatures

Senior recruitment consultant Eindhoven

Eindhoven
Bekijk vacature

Recruitment consultant Eindhoven

Eindhoven
Bekijk vacature

Waarom zou ik voor Processionals kiezen?

 • Waarom Processionals?
  Een goede kandidaat is goud waard. Wij verbinden technische professionals met procesindustriële bedrijven. Processionals neemt de tijdrovende klus van kandidaten zoeken, matchen en beoordelen uit handen zodat jij als werkgever meer tijd over hebt voor zaken doen.
 • Onze aanpak is bewezen
  Bij Processionals herkennen vakkundige technici en weten wat hen drijft. Onze des-kundige consultants zijn bijzonder goed ingewijd in de procesindustrie, onderhouden een uitgebreid netwerk en onderscheiden zich door een doelgerichte en persoonlijke aanpak. Als bemiddelaar in de procesindustrie zorgen wij voor langdurige relaties tussen technisch talent en mooie werkgevers.

Onze partners

Bij Processionals zorgen we ervoor dat elke interactie tussen werkgevers en kandidaten een positieve is. Wat het doel van de opdracht ook is, we halen het onderste uit de kan voor onderscheidend succes. Dit zijn onze tevreden klanten. Wil jij hier met jouw organisatie tussen staan? Neem dan contact met ons op.

Hoe gaat Processionals te werk?

 • Stap 1: Solliciteer
  • Je schrijft je bij ons in en upload je cv zodat wij een geschikte baan of werkgever kunnen vinden die bij jouw kwaliteiten past. Je krijgt een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.
 • Stap 2: Kennismaken
  • Je komt langs op één van onze kantoren in Amsterdam, Apeldoorn of Rotterdam voor een kennismakingsgesprek. Onder genot van een lekker bakje koffie maak je kennis met de consultant die jou aan je carrière gaat helpen. Je nieuwe zakelijke partner wil alles van je weten zodat jij en je toekomstige werkgever op lange termijn goed bij elkaar passen.
 • Stap 3: Eerste gesprek!
  • Eerste gesprek! We hebben een passende baan voor je en je mag kennismaken met het bedrijf. Best spannend want deze job kan het verschil maken. Om je goed voor te bereiden hebben we tips en trics om je sollicitatie zo ontspannen en positief mogelijk te laten verlopen.
 • Stap 3,5: It's a match
  • Jouw nieuwe werkgever ziet het helemaal zitten en jij ook. In een tweede gesprek krijg je een rondleiding op je nieuwe werkplek en maak je kennis met je toekomstige leidinggevende en/of collega’s. Welkom in het bedrijf.
 • Stap 4: Champagne!
  • (Of bier, wat jij wilt…) Je komt je contract tekenen en bent vanaf dat moment officieel in dienst bij jouw werkgever. Geef je consultant maar een schouderklopje: gefeliciteerd met je nieuwe baan!

Upload je CV

Processionals gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.