Wij zijn Processionals, jouw partner in de procesindustrie!
ONTDEK
wie wij zijn & wat wij voor jou kunnen betekenen!

Wij zijn Processionals!

Jouw partner in de procesindustrie. Al meer dan 12 jaar gunnen wij procestechnici dié leuke vaste baan in branches als voedingsmiddelen, chemie en energie & afval.

Hoe helpen we jou?

Met een breed scala aan vacatures heb je bij ons altijd de keuze uit drie of meer banen die het beste passen bij jouw wensen. Of dat nu te maken heeft met je reisafstand, een beter salaris, een betere werksfeer: wij luisteren naar wat jij echt belangrijk vindt in je werk én daarbuiten!

Bij ons word jij op waarde geschat en vinden we samen de beste vaste baan die daarbij past. Wij maken dit proces een succes voor je, wij zijn niet voor niets  Processionals

RETHINK / RECRUIT / RENEW | Processionals
Jouw partner
in de procesindustrie

RETHINK
RECRUIT 
RENEW

Of je nu wel of niet op je plek zit in je huidige baan, bij ons kun je altijd terecht met vragen over je werk, over wat overstappen voor jouw situatie betekent en over alle ins & outs uit de procesindustrie. Maar bovenal helpen we jou aan een nieuwe toffe baan en een mooie toekomst met veel werkgeluk! Want dat gunnen we jou!

4
Kantoren in Amsterdam, Apeldoorn, Eindhoven en Rotterdam
500+
Bemiddelingen per jaar bij werkgevers in de procesindustrie
9
We worden als excellent beoordeeld door werkenden
50+
Sociale, ambitieuze en optimistische collega's

Onze ambitie

Technologie en de juiste mensen samenbrengen, op een ambitieuze en persoonlijke manier. Dat is wat wij doen en van dromen. We kijken naar het nu én naar de toekomst, naar wensen en ambities, van onze kandidaten én van onze klanten.

Wij helpen technisch specialisten zoals jij, die willen groeien binnen de toekomstige ontwikkelingen in de procesindustrie én die van onze klanten. Onze klanten maken wij bewust van de impact van deze ontwikkelingen. Die vragen hen om anders na te denken over de toekomst en dus ook welke collega’s hierbij onmisbaar zijn. Wij geloven dat mensen de belangrijkste factor zijn in dit proces. En door onze kandidaten én onze klanten goed te begrijpen kunnen wij een match maken waar ieders wereld nóg mooier van wordt. 

Over processionals

De betrokken expert in de procesindustrie 

Wij zijn dé expert in het werven, selecteren, begeleiden én opleiden van technisch personeel (van MBO tot WO) in de procesindustrie. Ons succes schuilt in onze vergaande specialisatie en onze betrokken, relationele aanpak. Wij kennen de veelzijdigheid van de procesindustrie, de markten, de productiemethoden én functies die daarin zijn vertegenwoordigd. 

Processionals | Jouw betrokken expert in de procesindustrie
Over processionals

Door heel Nederland

Wij zetten onze kennis, vanuit onze kantoren in Amsterdam, Apeldoorn, Eindhoven en Rotterdam, in voor onze kandidaten en klanten in héél Nederland. Onze werkwijze is persoonlijk, ambitieus, mensgericht en we zijn altijd optimistisch. Dat maakt ons wie we zijn. Wij geloven in een persoonlijke band met onze kandidaten en klanten. Zo zorgen we dat jij die mooie en passende baan vindt én onze klanten een topper in het team! Dat gunnen wij jullie beide.

Wij zetten onze kennis in vanuit het hele land met kantoren in Amsterdam, Apeldoorn, Eindhoven en Rotterdam
onze certificeringen:
een nieuwe vaste baan

Samen op zoek naar jouw werkgeluk!

Wij luisteren naar wat jij belangrijk vindt in je werk én daarbuiten, schatten jou op waarde en vinden de vaste baan die daarbij past. Kom je kennismaken? 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul vrijblijvend het contactformulier in!
2000+
Personen vonden hier werkgeluk!