Home
Mooie toekomst
Betere arbeidsvoorwaarden
Wij gunnen jou... Betere arbeidsvoorwaarden
wij gunnen jou

Betere arbeidsvoorwaarden

Ze zijn er in veel soorten en maten. Waar de één waarde hecht aan meer vrije tijd, wil de ander liever een gunstige pensioenregeling. Jij bepaalt welke voorwaarden belangrijk zijn voor jou.  

jouw mooie toekomst

Betere arbeidsvoorwaarden

Naast de primaire arbeidsvoorwaarden zoals onder andere salaris, werktijden, ploegentoeslag, duur van het dienstverband en reiskostenvergoeding zijn er ook secundaire arbeidsvoorwaarden. Hieronder vallen bijvoorbeeld extra vrije dagen, een opleidingsbudget, organisatiebonus of gunstige pensioenregeling.

Passen jouw huidige arbeidsvoorwaarden niet meer goed bij jouw persoonlijke situatie, dan is het misschien tijd om het gesprek aan te gaan met jouw werkgever óf op zoek te gaan naar een baan die beter bij jou en jouw wensen past. Dat gunnen wij jou.  

Jouw mooie toekomst, betere arbeidsvoorwaarden

Wij helpen je graag!

Benieuwd welke arbeidsvoorwaarden onze klanten hebben en of deze aansluiten bij jouw situatie? We kijken graag met je mee.  

Kom kennismaken
Jouw werkgeluk

Start vandaag!

een nieuwe vaste baan

Samen op zoek naar jouw werkgeluk!

Wij luisteren naar wat jij belangrijk vindt in je werk én daarbuiten, schatten jou op waarde en vinden de vaste baan die daarbij past. Kom je kennismaken? 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul vrijblijvend het contactformulier in!
Vragen?
Stel ze gerust!