Home
Mooie toekomst
carrièreswitch
Wij gunnen jou... Een carrièreswitch in de procesindustrie
wij gunnen jou

Een carrièreswitch in de procesindustrie

De procesindustrie bestaat uit veel uiteenlopende branches waarin jij aan de slag kan. Oók als je uit een ander technisch vakgebied komt!    

jouw mooie toekomst

Werken in een andere branche

Of je nu al lang in een bepaalde sector aan het werk bent of pas net bent gestart, er kan een moment komen dat je er achter komt dat de branche waarin je werkt niet meer goed bij je past. Dit kan je nieuwsgierig maken naar de mogelijkheden die de arbeidsmarkt verder nog biedt.

Kan ik met mijn kennis en kunde zo aan de slag in een andere branche? Of heb ik bijvoorbeeld eerst een opleiding nodig? We snappen dat deze vragen voor veel stress kunnen zorgen. Misschien zie je door de bomen het bos niet meer. Wij helpen je graag om alles op een rijtje te krijgen. Zo kunnen we samen kijken of het werk dat je doet nog bij je past óf dat je klaar bent voor iets nieuws! 

Jouw mooie toekomst, werken in een andere branche

Carrièreswitch iets voor jou?

Ook voor carrièreswitchers zijn er genoeg mogelijkheden om de overstap naar de procesindustrie te maken. Heb jij bijvoorbeeld een opleiding auto- of vliegtuigtechniek? Ook dan komen we graag met je in contact! 

 

Is een carrièreswitch iets voor jou?
Jouw werkgeluk

Start vandaag!

een nieuwe vaste baan

Samen op zoek naar jouw werkgeluk!

Wij luisteren naar wat jij belangrijk vindt in je werk én daarbuiten, schatten jou op waarde en vinden de vaste baan die daarbij past. Kom je kennismaken? 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul vrijblijvend het contactformulier in!
Vragen?
Stel ze gerust!