Home
Mooie toekomst
Meer vrije tijd
Wij gunnen jou... Meer vrije tijd
wij gunnen jou

Meer vrije tijd

Een goede werk-privé balans is belangrijk. Voldoende vrije tijd heeft namelijk ook een positieve invloed op jouw prestaties op de werkvloer. 

jouw mooie toekomst

Meer vrije tijd

Een verandering in jouw persoonlijke situatie kan je een andere kijk geven op vrije tijd. Een verhuizing of gezinsuitbreiding kan reden zijn voor onrust. Je zal het misschien niet meteen denken, maar vrije tijd is iets kostbaars. Misschien vond je overwerken lange tijd geen probleem, maar richt je je tijd nu liever anders in. Als de werk-privé balans niet helemaal oké is, kan dat ook invloed hebben op jouw prestaties op de werkvloer en voor spanningen zorgen. Dat is zonde. Er zijn namelijk super veel toffe banen binnen de procesindustrie die wel voldoen aan jouw wensen! 

Mooie toekomst, meer vrije tijd
Meer vrije tijd

Minder reistijd

Het kan voorkomen dat de reistijd van- en naar je werk je tegen gaat staan. Tijd die je misschien liever besteedt aan boodschappen doen, sporten, afspreken met vrienden of aan samenzijn met je gezin. In dat geval is het nooit verkeerd om eens verder te kijken naar de mogelijkheden van een andere baan dichterbij huis.

Benieuwd welke kansen er bij jou in de buurt liggen? 

Werkgeluk, meer vrije tijd

Jouw partner binnen de procesindustrie

Meer dan 200 vacatures | Bovengemiddelde salarissen | Vast contract na detacheringsperiode

 
vacatures procesindustrie

De mooiste banen

Van procesoperator tot onderhoudsmonteur, van de voedingsmiddelen tot de chemie branche en alles wat daar tussen zit. De mooiste vacatures in de procesindustrie vind je bij Processionals. 

Benieuwd naar ons vacature aanbod? Je vindt ze hier! 

Mooie toekomst, Meer vrije tijd
Jouw werkgeluk

Start vandaag!

een nieuwe vaste baan

Samen op zoek naar jouw werkgeluk!

Wij luisteren naar wat jij belangrijk vindt in je werk én daarbuiten, schatten jou op waarde en vinden de vaste baan die daarbij past. Kom je kennismaken? 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul vrijblijvend het contactformulier in!
Vragen?
Stel ze gerust!