Redactie
Processionals
Blog Actueel
Leestijd 1 min
21 december 2022

Medewerkers bij Smurfit Kappa Parenco als goede buur

Medewerkers bij Smurfit Kappa Parenco als goede buur
Medewerkers bij Smurfit Kappa Parenco als goede buur
Leestijd 1 min
21 december 2022
Medewerkers bij Smurfit Kappa Parenco als goede buur
Redactie
Processionals

Samen met IPK gingen we in gesprek met Smurfit Kappa Parenco. Hieruit is het artikel ‘Medewerkers bij Smurfit Kappa Parenco als goede buur’ ontstaan. Want hoe gaat een fabriek, die zo’n grote plek inneemt in een Veluws dorp, om met reacties uit de omgeving?

Medewerkers bij Smurfit Kappa Parenco als goede buur

De papierindustrie en de Veluwe gaan al eeuwen terug toen rond de 16e eeuw de eerste papiermolens in werking traden. Smurfit Kappa Parenco kent hier dan ook een lange geschiedenis. De fabriek is al meer dan 100 jaar een begrip in Renkum. Des te belangrijker is het dat de omgeving weet wat er zich binnen de muren van de fabriek afspeelt. Medewerkers spelen hierin dan ook een belangrijke rol. 

Voor die medewerkers wordt goed gezorgd bij Parenco. HR-adviseur Laura Kropman legt uit: “Houd je van techniek, dan zit je hier zeker goed. Als je hier als heftruckchauffeur binnenkomt, weet je dat dit een startpunt is. Daarna kijken we met elkaar welke kant je op wilt groeien. Via de Papierschool kun je die richting op die bij je past: van heftruckchauffeur naar procesoperator naar paper science technoloog. De afwisseling, de ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden en onze eigen cao, maken dat als iemand met ambitie binnen is, diegene eigenlijk niet meer weg wil. We zorgen gewoonweg goed voor onze mensen.”

Dit merken wij bij Processionals ook. We zijn al ruim 10 jaar preferred supplier van Parenco. “Inmiddels hebben wij al jarenlang een uitstekende relatie waarbij wij samen nieuwe werknemers blij maken met een toekomst bij Parenco. Op deze manier dragen wij actief bij aan het behalen van de bedrijfsdoelen”, aldus Steven Massier, Manager Recruitment vestiging Apeldoorn.

Om dit ook minstens de volgende 100 jaar vol te houden, stelt Parenco alles in het werk om een goede buur te zijn en te blijven. Dat de medewerkers hierin een belangrijke, zo niet de belangrijkste, rol spelen is dan ook niet zo verwonderlijk. Benieuwd naar het volledige artikel? Je vindt het HIER! Het is het lezen zeker waard. 

Over informatiecentrum papier en karton (IPK)

Het informatiecentrum Papier & Karton is dé plek voor informatie over duurzaam papier en karton. Papier en karton zijn dé duurzame, recyclebare materialen van vandaag en morgen en spelen een belangrijke rol in een duurzame, circulaire samenleving. Jong en oud, consument en bedrijf kunnen hier informatie vinden over duurzaamheid & recycling, hoe papier wordt gemaakt en welke toepassingen papier allemaal kent. Stichting Informatiecentrum Papier & Karton is in 1996 opgericht door diverse ketenpartijen. Met elkaar maken zij zich hard voor verduurzaming van de sector en dragen zij met hun producten en dienstverlening bij aan de circulaire economie. 

Lees het artikel 

Benieuwd naar het volledige artikel? Je vindt het hier! Het is het lezen zeker waard. 

Lees hier
Mederwerkers Smurfit Kappa Parenco als goede buur
Redactie
Processionals
Blogs, verhalen en actualiteiten van jouw Recruitment Business Partner in de procesindustrie.

Gerelateerde artikelen

Lees andere artikelen over een mooie toekomst binnen de procesindustrie,
met Processionals als jouw partner.