Aan het werk bij HVC
jouw partner
in de procesindustrie

wij zijn processionals!

Welkom! Al bijna 15 jaar helpen wij onze klanten met het vinden én behouden van het juiste personeel. Samen lossen we uitdagingen op in de continu veranderende wereld van de procesindustrie.

UITDAGINGEN

Voor welke uitdaging(en) staat jouw organisatie?

Wij zijn er voor je. We helpen je in kaart te brengen hoe de toekomst eruit ziet en welke collega’s daarin onmisbaar zijn.
Voor welke uitdaging sta jij met jouw team? 


Maintenance technician aan het werk bij hvc in de procesindustrie
Onze werkwijze

RETHINK / RECRUIT / RENEW

Wij geloven dat mensen de belangrijkste schakel zijn voor het behalen van bedrijfsdoelstellingen. Maar wíe heeft jouw team of organisatie nodig? Hoe ziet de wervingsvraag eruit? Welke succesvolle wervingsstrategie past daarbij?

Voor een succesvolle samenwerking verdiepen we ons in jouw organisatie en arbeidsmarkt. Door onze klanten én kandidaten goed te begrijpen kunnen wij een match maken waar ieders wereld nóg mooier van wordt. Onze klanten de beste procestechnici, onze kandidaten de voor hen beste werkplek.

We worden gewaardeerd om onze professionaliteit en persoonlijke benadering. Onder procestechnici hebben we een uitzonderlijk positief imago, we worden namelijk beoordeeld met een 9. Zo weten we ook in deze uitdagende markt kwalitatief personeel te werven en behouden. 

Wij denken met je mee

We gaan de uitdaging(en) samen aan! 

Ben je op zoek naar een oplossing voor jouw recruitment vraagstuk(ken)? We denken graag met je mee. Sinds 2010 helpen we veel procesindustriële bedrijven bij het aangaan van hun uitdagingen. Hoe kunnen we jou helpen?

Nanda, Brenden en Cas overleggen samen