Brenden en Cas overleggen

Wij zijn Processionals!

Jouw partner in de procesindustrie. Sinds 2010 maken wij impact binnen branches als voedingsmiddelen, chemie en energie & afval.

Michael en Dennis vergaderen bij het raam met post-its

RETHINK
RECRUIT
RENEW

Technologie en de juiste mensen samenbrengen, op een ambitieuze en persoonlijke manier. Dat is wat wij doen. We kijken naar het nu én de toekomst, naar wensen en ambities, van onze kandidaten én van onze klanten.

Wat is de impact van alle (toekomstige) ontwikkelingen in de procesindustrie? Welke technische specialisten willen daarin met je mee groeien? Het beantwoorden van deze vragen maakt je bewust welke collega’s hierbij onmisbaar zijn. Door onze uitgebreide kennis van de markt en door onze klanten en kandidaten goed te begrijpen kunnen wij jou helpen in het behalen van jouw doelen én leveren we een match waar ieders wereld nóg mooier van wordt!

4
kantoren in Amsterdam, Apeldoorn, Eindhoven en Rotterdam
500+
bemiddelingen per jaar bij werkgevers in de procesindustrie
8
onze samenwerking wordt met een 8 beoordeeld door onze klanten
50+
sociale, ambitieuze en optimistische collega's
DESKUNDIG

De betrokken expert in de procesindustrie

Onze expertise ligt in het werven, selecteren én begeleiden van technisch personeel (van MBO tot WO) voor jouw bedrijf. Door onze vergaande specialisatie en betrokken en relationele aanpak weten wij het verschil te maken. Wij kennen de veelzijdigheid van de procesindustrie, de markten, de productiemethodes én de functies die daarin zijn vertegenwoordigd. We weten hoe we doelgroepen kunnen bereiken - en nog belangrijker - hoe wij hen kunnen bewegen naar nieuw werkgeluk.

Onder procestechnici hebben we een uitzonderlijk positief imago, we worden namelijk beoordeeld met een 9. Zij denken bij Processionals aan kennis, ervaring, een breed netwerk en een goede naam en service. We weten ons te onderscheiden door écht met hen mee te denken. 

Roel kijkt naar Judith
Persoonlijk en ambitieus

Voor jou, door heel Nederland 

Wij geloven in een persoonlijke band met onze klanten en streven naar een echt partnership. We zijn trots dat onze klanten onze professionaliteit en persoonlijke benadering ook daadwerkelijk waarderen.

We zullen ook jou zoveel mogelijk ontzorgen en gaan actief met jouw verzoek of wensen aan de slag. Doordat je één vaste contactpersoon hebt, zal hij of zij altijd kunnen handelen naar wat het beste past bij jouw productieproces, de bedrijfscultuur én ambities.  

Nederland kaart vestigingen

Processionals helpt jouw bedrijf groeien

Of je nu op zoek bent naar tien (proces)operators, de groeiambities van jouw team of organisatie wilt bespreken of wilt sparren over wat voor een werknemer het beste past bij het nieuwe functieprofiel én het team: wij staan voor je klaar. We gaan graag met je in gesprek om jou te helpen jouw ambities waar te maken.  

Wij denken graag met je mee over het verder ontwikkelen van jouw team of bedrijf en helpen je graag bij het (her)definiëren van jouw doelen. Vervolgens helpen we je bij het vinden van geschikte mankracht (of vrouwkracht) om deze doelen te kunnen realiseren. Om een volwaardige recruitment business partner te kunnen zijn, vinden we het belangrijk kennis en ervaringen met je te delen op momenten dat jij daar behoefte aan hebt. Wat kunnen wij voor jou en jouw team betekenen? 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op!
600+
Bedrijven gingen je voor