Redactie
Processionals
Blog Actueel Procesindustrie
Leestijd 1 min
28 april 2024

Veilig en gezond werken | VCU certificering

Leestijd 1 min
28 april 2024
Veilig en gezond werken | VCU certificering
Redactie
Processionals

Veiligheid en gezondheid op het werk 

Elk jaar op 28 april wordt door de Internationale Arbeidsorganisatie (IAO) de' Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk' georganiseerd. Veilig en gezond werken is alle dagen van het jaar belangrijk maar op deze dag wordt er extra aandacht besteed aan de preventie van arbeidsongevallen en beroepsziekten. Iedere werknemer heeft als grondbeginsel recht op een gezonde en veilig werkplek. En dat vinden wij ook.

VCU-gecertificeerd sinds 2021
Bij Processionals staat veilig en gezond werken hoog in het vaandel. Voor onze eigen medewerkers én onze kandidaten. De procesindustrie kan een risicovolle werkomgeving zijn. Sinds een aantal jaar is Processionals VCU -gecertificeerd en zorgen wij samen met onze werkgevers, zoals jij, voor een veilige- en gezonde werkomgeving voor onze kandidaten én werkenden.

Veilig blijven werken
Als (nieuwe) opdrachtgever kun je bij ons rekenen op een regelmatig Veiligheids- en Gezondheidsoverleg, zo kunnen wij samen te allen tijde een veilige en gezonde werkomgeving blijven garanderen. Ook hebben wij een interne Veiligheids- en gezondheid coördinator die als aanspreekpunt fungeert en bij vragen de interne organisatie op weg helpt.

Al onze consultants zijn VCU-VIL gecertificeerd en kennen de specifieke situaties bij onze werkgevers. Zo kunnen wij onze kandidaten én werkenden goed informeren over hoe je veilig en gezond kan blijven werken.

 

Meer over onze VCU certificering en veiligheid en gezondheid op de werkvloer? Vraag het aan je Processionals contactpersoon. 

Meer weten? 

Meer weten over hoe wij omgaan met veiligheid en gezondheid op de werkvloer? Vraag het jouw contactpersoon of neem contact op met één van onze vestigingen.

Contact vestigingen
Blog - whitepaper image - V4.0
Redactie
Processionals
Blogs, verhalen en actualiteiten van jouw Recruitment Business Partner in de procesindustrie.

Gerelateerde artikelen