Aan het werk bij hvc in de procesindustrie

Personeel
werven in de
afval & energie industrie

Hetgeen we weggooien een goede (misschien wel betere) bestemming geven? Dat wordt bewerkstelligd door jou en jouw collega's van de energie & afval industrie.  

Afval & Energie in Nederland

Circulaire economie

Energie en afvalverwerking lijken op eerste gezicht weinig met elkaar te maken te hebben. Maar wanneer groenafval gerecycled wordt tot groengas, komen deze twee industrieën toch ineens samen. We streven er in Nederland naar een circulaire economie te bewerkstelligen. Zelfs hetgeen we weggooien krijgt een goede bestemming, mede dankzij jouw bedrijf!  

Kan het de afval & energie branche altijd voor de wind gaan? Dat is natuurlijk een illusie. De branche kent uitdagingen als personeelsbehoud, de werving van nieuwe werknemers en vergrijzing. Hoe ga jij die te lijf?  

Samen werken in de energie & afval industrie
Processionals

Meer dan een wervingspartner

Als recruitment business partner vinden we het belangrijk om te weten wat er speelt bij onze klanten. Op die manier kunnen we altijd het beste advies bieden voor jouw bedrijf.

We doen meer dan het invullen van vacatures. Of het nou gaat om het opzetten van een nieuwe productielijn, het vraagstuk over vergrijzing binnen jouw bedrijf of personeelsbehoud; wij denken graag met jouw uitdaging mee.

Michael wijst naar een post-it tijdens een vergadering
Direct aan de slag

5 Voordelen van detachering
voor een werkgever in de procesindustrie

Meer dan een wervingspartner

5x wat samenwerken met Processionals betekent

Wat kun je van ons verwachten als je besluit samen te gaan werken met ons? Dat hebben we voor je samengevat in vijf punten. 

01. Werving

Jouw partner in werving

Jouw wervingsvraag is de basis van onze samenwerking. We ontdekken samen waar deze behoefte exact ligt en hoe we deze vraag kunnen invullen. Of je nou op zoek bent naar een operator, onderhoudsmonteur of QC-analist, wij gaan voor je aan de slag de juiste persoon bij jouw vacatures te vinden! Kort gezegd is dat namelijk wat wij doen: wij helpen jouw team of bedrijf groeien door het plaatsen van geschikte medewerkers op het juiste moment. 

Ruben en Corstiaan samen aan het werk
02. Behoud

Uitstroom van personeel minimaliseren

Het voordeel van detachering is dat jouw nieuwe werknemer een jaar lang niet bij jou op de loonlijst staat. De verloning wordt door ons gedaan en wij dragen ook de risico's van bijvoorbeeld verzuim. Je kunt de medewerker na de afgesproken detacheringsperiode kosteloos overnemen. Wij weten het juiste technische personeel voor jouw bedrijf te vinden door een gedegen selectie aan de voorkant. Diepte interviews van minimaal een uur zorgen voor de passende match voor jouw team en minimaliseren de uitstroom op lange termijn! 

Samen aan het werk in de procesindustrie
03. Met de tijd mee

Vraagstukken als digitalisering

We denken graag met je mee over uitdagingen die op korte of lange termijn (gaan) spelen. Ga je een digitaliseringsslag maken binnen jouw bedrijf? Dan willen we ervoor zorgen dat jij daar klaar voor bent en dat de juiste technische professionals binnenstromen als het zo ver is. 

Meer weten? 

Lees meer over digitalisatie
Monteur aan het werk in de procesindustrie
04. Persoonlijk

Eén vaste contactpersoon

Het persoonlijke aspect staat bij ons hoog in het vaandel. We vinden het belangrijk om jou en jouw bedrijf tot in de puntjes te kennen. Om dat te borgen, is één recruitment consultant jouw aanspreekpunt binnen Processionals. Zo weet hij of zij altijd wat er binnen jouw bedrijf speelt, kun je altijd bij deze persoon terecht voor de lopende processen en eventuele vragen.

Alex Kovacs aan het werk achter zijn bureau
05. Advies op maat

Advies op maat met kennis van jouw industrie

Wij snappen dat jouw bedrijf niet hetzelfde is als het bedrijf van de buren. En dat jouw bedrijfsprocessen anders in elkaar zitten dan een bedrijf in een andere sector in de procesindustrie. Daarom geven we je altijd advies op maat. Onze consultants zijn allemaal gespecialiseerd in een bepaalde branche. Ze weten dus waar je het over hebt en zoeken naar de passende oplossing.

Kom kennismaken
Monteur aan het werk bij HVC in de procesindustrie
Zij vertrouwen dagelijks
op Processionals
Werknemers bij AEB
AEB Amsterdam - Logo - Donkergrijs

"Alex Strik heeft erg zijn best gedaan om te snappen wat wij hier doen. We hebben veel gesprekken gevoerd met de insteek: wat zoeken we precies, wat vinden wij belangrijk? Dat is nu goed op elkaar afgestemd."

 

Lees het verhaal
Kom kennismaken

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Ben jij werkzaam in de afval & energie branche? Heeft jouw bedrijf behoefte aan een gespecialiseerde gesprekspartner op het gebied van werving en selectie? We helpen je graag met het vinden van een oplossing voor jouw uitdagingen met betrekking het vinden en binden van technisch personeel.

Vul het kennismakingsformulier in of plan hieronder direct een afspraak in met Michael Wolf. 

Vul het formulier in