Sapflessen controleren in de productie van de procesindustrie versie 2

Personeel
werven in de voedingsmiddelen industrie

Van zuivel tot crackers, van patat tot diervoeding: de voedingsmiddelenindustrie is een heel diverse branche. Jij en jouw collega's uit de sector voorzien vele mensen van de beste voedingsmiddelen. 

Vervaardiging van voedingsmiddelen

Van groot belang voor Nederland

Onder de voedingsmiddelenindustrie worden alle industriële vervaardigingen of bereidingen van voedingsmiddelen voor menselijke consumptie geschaard. Ook diervoeding valt eronder. Het is een van de grootste sectoren én de grootste industrie van ons land, die ook voor andere sectoren en de Nederlandse economie van belang is.  

Ook de voedingsmiddelenbranche kent uitdagingen. Zo valt het niet mee om nieuw personeel te werven en spelen vergrijzing en digitalisering een steeds grotere rol. 

FrieslandCampina fabriek
Processionals

Meer dan een wervingspartner

Als recruitment business partner is onze core business het selecteren en plaatsen van werknemers bij bedrijven in de procesindustrie. Processionals is echter veel meer dan dat. Wij zijn de partner die jouw uitdagingen begrijpt en actie onderneemt om deze op te lossen.

We zijn er ook om plannen te maken voor de lange termijn. Denk daarbij aan vraagstukken over vergrijzing of personeelsbehoud. We denken graag met je mee over de belangrijke vraagstukken binnen jouw bedrijf. 

Corstiaan belt naar een klant voor de auto
Waarom detacheren?

5 Voordelen van detachering
voor een werkgever in de procesindustrie

Meer dan een wervingspartner

5x wat samenwerken met Processionals betekent

Wij vinden het belangrijk dat jij weet wat je van ons kan verwachten als we gaan samenwerken. Daarom hebben we vijf aspecten op een rij gezet.

01. Werving

Jouw partner in werving

Jouw wervingsvraag is de basis van onze samenwerking. We ontdekken samen waar deze behoefte exact ligt en hoe we deze vraag kunnen invullen. Of je nou op zoek bent naar een operator, onderhoudsmonteur of QC-analist, wij gaan voor je aan de slag de juiste persoon bij jouw vacatures te vinden! Kort gezegd is dat namelijk wat wij doen: wij helpen jouw team of bedrijf groeien door het plaatsen van geschikte medewerkers op het juiste moment. 

Ruben en Corstiaan samen aan het werk
02. Behoud

Uitstroom van personeel minimaliseren

Het voordeel van detachering is dat jouw nieuwe werknemer een jaar lang niet bij jou op de loonlijst staat. De verloning wordt door ons gedaan en wij dragen ook de risico's van bijvoorbeeld verzuim. Je kunt de medewerker na de afgesproken detacheringsperiode kosteloos overnemen. Wij weten het juiste technische personeel voor jouw bedrijf te vinden door een gedegen selectie aan de voorkant. Diepte interviews van minimaal een uur zorgen voor de passende match voor jouw team en minimaliseren de uitstroom op lange termijn! 

Arla-Foods Productieomgeving
03. Met de tijd mee

Vraagstukken als digitalisering

We denken graag met je mee over uitdagingen die op korte of lange termijn (gaan) spelen. Ga je een digitaliseringsslag maken binnen jouw bedrijf? Dan willen we ervoor zorgen dat jij daar klaar voor bent en dat de juiste technische professionals binnenstromen als het zo ver is. 

Meer weten? 

Lees hier meer over digitalisatie
FrieslandCampina productieomgeving
04. Persoonlijk

Eén vaste contactpersoon

Het persoonlijke aspect staat bij ons hoog in het vaandel. We vinden het belangrijk om jou en jouw bedrijf tot in de puntjes te kennen. Om dat te borgen, is één recruitment consultant jouw aanspreekpunt binnen Processionals. Zo weet hij of zij altijd wat er binnen jouw bedrijf speelt, kun je altijd bij deze persoon terecht voor de lopende processen en eventuele vragen.

Alex Kovacs aan het werk aan zijn bureau
05. Advies op maat

Advies op maat met kennis van jouw industrie

Wij snappen dat jouw bedrijf niet hetzelfde is als het bedrijf van de buren. En dat jouw bedrijfsprocessen anders in elkaar zitten dan een bedrijf in een andere sector in de procesindustrie. Daarom geven we je altijd advies op maat. Onze consultants zijn allemaal gespecialiseerd in een bepaalde branche. Ze weten dus waar je het over hebt en zoeken naar de passende oplossing.

Kom kennismaken
Arla-Foods Productieomgeving
Zij vertrouwen dagelijks
op Processionals
Werken bij McCain in de procesindustrie
McCain

"Het gaat gewoon super, ik hoef maar een aantal dingen uit te leggen en Raoul weet precies wat ik nodig heb. Een dag later heb ik al een cv in mijn mailbox."

Lees het verhaal
Kom kennismaken

Benieuwd welke oplossing wij hebben voor jouw uitdaging(en)?

Ben jij werkzaam bij een bedrijf in de voedingsmiddelen industrie en heb je behoefte aan een gedegen gesprekspartner? Wij gaan graag met je in gesprek over hoe wij een rol kunnen spelen in jouw wervingsstrategie voor het aantrekken van technisch personeel voor de lange termijn.

Vul het kennismakingsformulier in of plan hieronder direct een afspraak in met Michael Wolf. 

Vul het formulier in