Redactie
Processionals
Actueel Detachering
Leestijd 1 min
11 juni 2024

Processionals is nieuwkomer in de Flexmarkt Omzetranglijst Top-100!

Leestijd 1 min
11 juni 2024
Processionals is nieuwkomer in de Flexmarkt Omzetranglijst Top-100!
Redactie
Processionals

Ieder jaar wordt de Flexmarkt Omzetranglijst Top -100 gepubliceerd. Voor het eerst mag Processionals zich ook toevoegen aan deze gerenommeerde lijst. Met een omzet van 20 miljoen over 2023 mogen we ons positioneren op de 88e plek. Een mooie binnenkomer! 

Manager Finance, Lars Rorije: "Door onze dienstverlening zo optimaal mogelijk in te richten, investeringen te doen in verschillende recruitmenttools en onze processen goed in te richten hebben wij onze doelgroep nog beter in beeld. Hierdoor kunnen wij nog beter aan de wens van onze opdrachtgevers voldoen maar kunnen wij ook gerichter zoeken waardoor er beter een match ontstaat tussen opdrachtgever en kandidaat."

Lars vervolgt; "Dit heeft als resultaat gehad dat wij het afgelopen boekjaar een omzetstijging van 10% hebben gerealiseerd over 2023 en waar wij momenteel op koers liggen om dit voor 2024 te overtreffen met 15%. Mooi vooruitzicht, maar het komt niet vanzelf. Aandacht en luisteren naar de wensen van onze opdrachtgevers en kandidaten dragen hier in bij.

Als nieuwkomer de Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 binnen te komen op #88 geeft dan ook een trots gevoel. Met onze ambities en prestatiedrang zie ik het rooskleurig in voor 2024 en ben ik ook erg benieuwd welke plaats wij volgend jaar gaan bezetten." 

Uiteraard doen we er alles aan om dit succes in 2024 voort te zetten. Niet alleen op het gebied van omzet, maar ook op het gebied van werkgeluk. Zo blijkt uit een intern medewerkers tevredenheidsonderzoek dat 100% zijn/haar collega’s leuk vindt én behalen we onder onze werkenden een gemiddeld tevredenheidscijfer van een 9! Ook daar zijn we trots op! 

Over de Flexmarkt Omzetranglijst top – 100
De Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 wordt jaarlijks gepubliceerd door Flexmarkt in samenwerking met Corporate Finance International (CFI). De Omzetranglijst geeft een overzicht van flexbedrijven, van klein tot groot, met uiteenlopende vormen van dienstverlening in personeelsbemiddeling en -inhuur. Naast uitzendbureaus, staan er ook tal van payrollbedrijven in, net als detacheringsbedrijven, zzp-bemiddelaars en MSP-dienstverleners. Deze toonaangevende ranglijst beslaat qua omzet ruim de helft van de totale Nederlandse flexbranche en geeft daarmee een helder, representatief beeld van de ontwikkelingen in de markt.

Samenwerken voor succes

Benieuwd hoe wij jou en jouw bedrijf of werkgever in de procesindustrie kunnen helpen? Neem dan contact met ons op. Dan onderzoeken we samen de mogelijkheden! 

Kom kennismaken
Nanda wijst naar de post-its
Redactie
Processionals
Blogs, verhalen en actualiteiten van jouw Recruitment Business Partner in de procesindustrie.

Gerelateerde artikelen

Ontdek meer onderwerpen die voor jou van belang kunnen zijn met betrekking tot het aantrekken en het behouden van personeel in de procesindustrie.