Team ProcessionalsDe week van.. Chiel

In ‘De week van …’ geven we bij Processionals een kijkje in de werkweek van één van onze collega’s. Deze week volgen we Chiel, Recruitment Consultant in Apeldoorn. Hoe zag vorige week eruit voor hem?

Voor mij is dit niet alleen een drukke werkweek, maar ook de week dat ik voor het eerst vader word! Benieuwd hoe deze week voor mij verlopen is? 

Maandag 6 mei
Maandagochtend in de auto naar mijn werk in Apeldoorn besef ik het ineens: aan het eind van deze week ben ik vader! Ik voel gezonde zenuwen opkomen, dus stort me maar vol in mijn werk! Mijn dag begint standaard met het inloggen op jobboards. Als er nog interessante kandidaten hun cv in het weekend online hebben gezet, kan ik die meteen bellen voor een afspraak. Ook handel ik direct mijn sollicitanten af die het weekend gesolliciteerd hebben op mijn vacatures van procesoperator.

Vandaag heb ik twee interviews gepland staan met 2 procesoperators. In de ochtend heb ik een gesprek met Gerard. Leuke vent, die ik direct bij een aantal klanten kan voorstellen. ’s Middags heb ik een interview met Martin (Vapro B). Ook dit was een super goed gesprek! Tussen de interviews door werk ik alvast beide cv’s uit, zodat we na het gesprek snel kunnen schakelen. Ik heb namelijk een aantal leuke vacatures waar ik ze meteen op voor kan stellen.

Ook heb ik vandaag nog twee kandidaten die op gesprek gaan bij mijn klanten Ardagh en ITS. Telefonisch help ik ze met de voorbereiding op het sollicitatiegesprek. Samen stellen we enkele vragen op en ik wens ze uiteraard veel succes en plezier!

Het hoogtepunt van mijn werkdag heb ik bewaard voor het einde: Rene komt zijn contract ondertekenen. Hij gaat 20 mei beginnen bij ITS in Apeldoorn als operator. Van harte gefeliciteerd met deze nieuwe baan Rene!