Michael Wolf

plan een afspraak met Michael Wolf

Ben jij werkzaam in de procesindustrie en ervaar je uitdagingen op het gebied van personeelsbehoud, de werving van technisch personeel of is er een pensioneringsgolf op komst binnen jouw team? Ik ga graag met je in gesprek over welke oplossing we voor jou hebben.

Arla-Foods productieomgeving melkpakken
Arla

"Op dit moment heb ik mijn personeelsbestand opgebouwd en heb ik niet direct nieuwe kandidaten nodig. Echter zal er altijd verloop blijven, dat weet ik. Dan wil ik met Processionals verdergaan, omdat die relatie zo goed is."

Lees het verhaal

Jouw partner in de procesindustrie

Processionals is de expert in het werven, selecteren, begeleiden én opleiden van technisch personeel voor jouw bedrijf. We helpen je graag met het formuleren van doelen en het waarmaken ervan. Ben je op zoek naar 10 procesoperators of 3 monteurs voor jouw nieuwe productielijn? Wij helpen je graag om aan jouw wervingsvraag te voldoen!

Meer weten over hoe wij bedrijven ondersteunen?

Melissa en Steven aan het overleggen aan tafel

LEES MEER

Meer weten over effectieve werving?

Ben je benieuwd wat wij voor onze partners betekenen in hun wervingsbehoefte, ben je op zoek naar inspiratie voor jouw wervingsstrategie of wil je graag eens met ons sparren hierover?