Redactie
Processionals
Blog Procesindustrie
Leestijd 1 min
28 april 2024

Veiligheid en gezondheid op het werk

Leestijd 1 min
28 april 2024
Veiligheid en gezondheid op het werk
Redactie
Processionals

Veiligheid en gezondheid op het werk

Elk jaar op 28 april wordt door de Internationale Arbeidsorganisatie (IAO) de' Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk' georganiseerd. Veilig en gezond werken is alle dagen van het jaar belangrijk maar op deze dag wordt er extra aandacht besteed aan de preventie van arbeidsongevallen en beroepsziekten. Iedere werknemer heeft als grondbeginsel recht op een gezonde en veilig werkplek. En dat vinden wij ook.

VCU-gecertificeerd
Bij Processionals staat veilig en gezond werken hoog in het vaandel. Voor onze eigen medewerkers én onze kandidaten. De procesindustrie kan een risicovolle werkomgeving zijn. Sinds een aantal jaar is Processionals VCU -gecertificeerd en zorgen wij samen met onze werkgevers voor een veilige en gezonde werkomgeving voor onze kandidaten.

Wij voeren dan ook regelmatig Veiligheids- en Gezondheid overleg bij onze werkgevers om zo een veilige en gezonde werkomgeving te blijven garanderen. Ook hebben wij een interne Veiligheids- en gezondheid coördinator die als aanspreekpunt fungeert en bij vragen de interne organisatie op weg helpt.

Naast het feit dat wij een gezonde en veilige werkomgeving voor onze kandidaten belangrijk vinden, zijn wij, door deze certificering, ook voor onze klanten een deskundig en betrouwbare partner.

 Werken in een veilige omgeving
Al onze consultants zijn VCU-VIL gecertificeerd en kennen de specifieke situaties bij onze werkgevers. Zo kunnen wij jou als kandidaat goed informeren over hoe je veilig en gezond kan werken.

Heb je vragen over veiligheid en gezondheid op de werkvloer, neem gerust contact op met jouw consultant bij Processionals.

Meer weten? 

Meer weten over veilig én gezond werken? Neem contact op met jouw vestiging of consultant. 

Contact vestiging
Blog - whitepaper image - V4.0
Redactie
Processionals
Blogs, verhalen en actualiteiten van jouw Recruitment Business Partner in de procesindustrie.

Gerelateerde artikelen