Redactie
Processionals
Verhaal Procesindustrie
Leestijd 1 min
16 februari 2023

Sven kwam van Suriname naar Nederland

Sven ruilde Suriname in voor Nederland
Sven ruilde Suriname in voor Nederland
Leestijd 1 min
16 februari 2023
Sven kwam van Suriname naar Nederland
Redactie
Processionals

Je moet het maar durven; je thuis, je vertrouwde omgeving, de warmte, opgeven voor een nieuw en onbekend avontuur in Nederland. Sven deed het! Hij is, met de hulp van onze Chris, vanuit Suriname naar Nederland gekomen. Hij deelt graag zijn verhaal en ervaring met Processionals, met jou.  

Mijn naam is Sven Soemoredjo, ik ben 35 jaar en kom uit Suriname. Verder heb ik ervaring in de procestechniek en heb daardoor nu een baan kunnen vinden in Nederland als procesoperator. Deze grote stap is mogelijk gemaakt door Processionals! Het was altijd een wens geweest om in Nederland te wonen vanwege het feit dat mijn vader al jaren hier woonachtig is. Processionals heeft via LinkedIn mij 3 jaren geleden benadert om te vragen als ik geïnteresseerd was om in Nederland te werken. Weliswaar kon dat nog niet goed geregeld worden vanwege de procedures van emigreren met mijn specifieke situatie. Gelukkig heeft Processionals dit nu wel waar kunnen maken nadat ik het wederom probeerde om via hun een werk te vinden.

Sinds het nu mogelijk is, heb ik mijn toekomst dus volledig gericht tot een leven verder in Nederland. Vanaf het moment van het contact tussen mij en Processionals heb ik de begeleiding door het heel proces, positief ervaren. De recruiters zijn vriendelijk, makkelijk in de omgang en altijd snel bereikbaar.

Processionals heeft mij geholpen gesprekken te voeren met twee interessante bedrijven.  De gesprekken waren positief en moest daardoor uiteindelijk een keuze maken. Processionals heeft daarmee ook geholpen, door de pro’s en cons van de bedrijven samen met mij te bekijken. Dit maakte het dus makkelijk voor mij om een goede keus te maken. Daarnaast heeft Processioanls het heel proces van emigreren samen met de IND zonder enig probleem geregeld. Tot op dit moment heb ik dus een heel goede samenwerking met Processionals en kijk verder uit naar een positieve relatie voor de toekomst.

Vanwege het bovenstaande, heb ik Processionals intussen al bij meerdere mensen aanbevolen. Twee daarvan zijn al in een soortgelijk proces van mij (emigreren naar Nederland) met Processionals en ik kijk zelf nog verder uit naar mensen die in de bestaande vacatures geïnteresseerd zijn.

Tot slot wil ik aangeven dat mijn mindset heel goed samen loopt met de slogan van Processionals, because I Rethink and Renew  the journey to the future.  

Het is ontzettend fijn dat wij de toekomst van Sven een beetje mooier hebben kunnen maken. Ben jij benieuwd of een baan in Nederland ook iets voor jou kan zijn? Neem contact op met Chris, zodat jullie samen de mogelijkheden kunnen bespreken! 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul het contact formulier in om kennis te maken. Wij helpen je graag!

Kennismaken
Neem contact op met Chris
Redactie
Processionals
Blogs, verhalen en actualiteiten van jouw Recruitment Business Partner in de procesindustrie.

Gerelateerde artikelen

Nieuws, tools and blogs highlights in one place. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes.