Redactie
Processionals
Actueel Detachering
Leestijd 1 min
16 mei 2023

Processionals X YOPAR

Processionals X YOPAR
Processionals X YOPAR
Leestijd 1 min
16 mei 2023
Processionals X YOPAR
Redactie
Processionals

YOPAR selecteert Processionals als leverancier van procestechnici bij 17 foodproducenten met in totaal 42 productielocaties in Nederland


YOPAR en Processionals startten per 1 maart 2023 een ambitieuze samenwerking. YOPAR ondersteunt een grote groep van foodproducenten bij de inkoop; van werkkleding tot grondstoffen. En van lab benodigdheden tot de procestechnici. Dat betekent ook de detachering van technisch personeel. Anno 2023 zijn 17 foodproducenten, met in totaal 42 productielocaties in Nederland, aangesloten bij YOPAR. 

Specialisme als succesfactor
YOPAR en haar deelnemende bedrijven selecteerden Processionals omdat zij ervan overtuigd zijn dat in de huidige arbeidsmarkt de specialistische kennis van de doelgroep (MBO 3/4 procestechnici) de doorslag gaat geven in het vervullen van de wervingsbehoefte op de korte én lange termijn. 

Landelijke dekking met regionale focus
Met onze kantoren in Apeldoorn, Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven garandeert Processionals landelijke dekking, waarbij vanuit de regionale kantoren regionale focus is richting opdrachtgever én kandidaat. Hierdoor kon de kennismakings- en inventarisatiefase snel worden opgestart en is deze inmiddels in volle gang.

Meer impact in de foodindustrie
Een groot gedeelte van onze bedrijfsactiviteiten is reeds gefocust op de food industrie. De samenwerking met YOPAR en haar deelnemende bedrijven is zodoende een mooie toevoeging waarmee we nog meer impact in de foodindustrie kunnen maken, waarbij de YOPAR deelnemers direct kunnen aanhaken op het sterke kandidatennetwerk van Processionals. 

Wij kijken uit naar een mooie samenwerking!

Wij zijn Processionals

Wij gunnen procestechnici het beste. Een mooie toekomst binnen de procesindustrie, waarin zij fluitend door het leven gaan. Het klinkt misschien vanzelfsprekend, maar dat is het niet.

Lees meer
Wij zijn Processionals en wij gunnen procestechnici het beste.
Redactie
Processionals
Blogs, verhalen en actualiteiten van jouw Recruitment Business Partner in de procesindustrie.

Gerelateerde artikelen

Lees andere artikelen over een mooie toekomst binnen de procesindustrie,
met Processionals als jouw partner.