Redactie
Processionals
Blog Maintenance
Leestijd 1 min
21 december 2022

Wat doet een... Maintenance Manager

Wat doet een... Maintenance Manager?
Wat doet een... Maintenance Manager?
Leestijd 1 min
21 december 2022
Wat doet een... Maintenance Manager
Redactie
Processionals

In de procesindustrie zijn veel verschillende soorten banen. In de rubriek 'Wat doet een...' vertellen we elke keer wat meer over een bepaalde functie. De procesindustrie is namelijk veel diverser dan veel mensen denken! Deze week gaan we verder in op de functie van een Maintenance Manager.

Als Maintenance Manager zorg je er voor dat de continuïteit en kwaliteit van het proces gewaarborgd blijft door te zorgen voor een optimale technische beschikbaarheid van de procesinstallaties. In de functie van Maintenance Manager is het belangrijk dat je een duidelijke visie hebt op onderhoud en bepaal je de planning van het onderhoud en houd je bezig met hoe de onderhoudstechnici uit het team zo efficiënt mogelijk kunnen werken.

Je bent samen met je onderhoudsteam verantwoordelijk voor het onderhoud van alle technische- en procesinstallaties op gebied van elektro, werktuigbouwkundig, pneumatische en hydraulische apparatuur. Alle meet-, regel- en besturingssystemen onderhouden is ook een verantwoordelijkheid van de Maintenance Manager. En daarnaast stel je meerjarige onderhoudsplannen en budgetten op.
Ben jij op zoek naar een baan in de procesindustrie en wil je graag aan de slag als Maintenance Manager? Bekijk hier alle vacatures!

Kom kennismaken!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op. 

Kennismaken
Maak kennis met Processionals
Redactie
Processionals
Blogs, verhalen en actualiteiten van jouw Recruitment Business Partner in de procesindustrie.

Gerelateerde artikelen

Lees andere artikelen over een mooie toekomst binnen de procesindustrie,
met Processionals als jouw partner.