Redactie
Processionals
Blog Production
Leestijd 1 min
21 december 2022

Wat doet een... Continuous Improvement Engineer

Wat doet een... Continuous Improvement Engineer?
Wat doet een... Continuous Improvement Engineer?
Leestijd 1 min
21 december 2022
Wat doet een... Continuous Improvement Engineer
Redactie
Processionals

In de procesindustrie zijn veel verschillende soorten banen. In de rubriek 'Wat doet een...' vertellen we elke keer wat meer over een bepaalde functie. De procesindustrie is namelijk veel diverser dan veel mensen denken! We trappen deze week af met de Continuous Improvement Engineer.

Projecten op het gebied van efficiency, betrouwbaarheid en veiligheid zijn onderwerpen waar een Continuous Improvement Engineer vooral mee bezig is. Hierbij hou je je als Continuous Improvement Engineer ook bezig met verbeterprojecten voor de prestaties van de productielijnen in de fabriek en neem je hier de leiding over. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van verschillende methodes zoals Lean Manufacturing, SixSigma, TPM of WCOM. Nieuwe producten en lijnen worden door de Continuous Improvement Engineer getest en opgezet en daarnaast neem je in deze rol ook deel in investeringsprojecten en haalbaarheidsstudies. Uiteraard ben je ook veelvuldig aanwezig in de fabriek waar je operators en onderhoudstechnici waar nodig coacht en ondersteuning biedt.

Ben jij op zoek naar een baan in de procesindustrie en wil je graag aan de slag als Continuous Improvement Engineer? Bekijk hier alle vacatures!

Wij hebben vele banen in de procesindustrie.

Bekijk onze vacaturepagina voor alle actuele vacatures! 

Downloaden
Bekijk onze banen in de procesindustrie
Redactie
Processionals
Blogs, verhalen en actualiteiten van jouw Recruitment Business Partner in de procesindustrie.

Gerelateerde artikelen

Lees andere artikelen over een mooie toekomst binnen de procesindustrie,
met Processionals als jouw partner.