Vacatures Shiftleader

Werken als shiftleader: wat doet een shiftleader eigenlijk? Als shiftleader ben je onder andere verantwoordelijk voor het aansturen van procesoperators in ploegendienst. Je zorgt voor een optimaal verloop van alle processen en bent eindverantwoordelijk voor de gehele productie. De voornaamste taak van een shiftleader is om het werkproces zo vlot en soepel mogelijk te laten verlopen. Je bent dus goed in plannen en vooruitkijken. Omdat je hierbij mensen aanstuurt, is overwicht en goed kunnen communiceren van groot belang. De kans bestaat dat je zelf ook eens bij moet springen, je kent het hele productieproces dus van binnen en van buiten en bent altijd up to date over de laatste ontwikkelingen. Is deze job iets voor jou? Zoek en bekijk hier alle vacatures voor shiftleader. Je kunt ook je cv uploaden zodat werkgevers jou kunnen vinden. Wil je op de hoogte worden gehouden van alle nieuwe shiftleader vacatures in Nederland? Maak dan een jobalert aan.

Teamleider

Den Dolder
Voedingsmiddelen
€ 2.700 , € 3.500
MBO 4 , HBO
3 Ploegendienst
Bekijk vacature

Teamleider productie

Almelo
Voedingsmiddelen
€ 3.000
MBO 4 , MBO 3
2 Ploegendienst
Bekijk vacature

Shiftleader (3-ploegen)

Veenendaal
Kunststof
€ 3.000 - € 3.500
3 Ploegendienst
Bekijk vacature

Procesoperator

Rotterdam
Chemie , Energie & Afvalverbranding , Farmacie , Voedingsmiddelen
€ 2.000 , € 3.500
MBO 3 , MBO 4
5 Ploegendienst , 3 Ploegendienst
Bekijk vacature

Ploegchef kunststof (3+ ploegen)

Steenwijk
Kunststof
€ 2.500 - € 3.000 , € 3.000 - € 3.500
MBO 4 , HBO
3 Ploegendienst
Bekijk vacature

Hoe gaat Processionals te werk?

 • Stap 1: Solliciteer
  • Je schrijft je bij ons in en upload je cv zodat wij een geschikte baan of werkgever kunnen vinden die bij jouw kwaliteiten past. Je krijgt een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.
 • Stap 2: Kennismaken
  • Je komt langs op één van onze kantoren in Amsterdam, Apeldoorn of Rotterdam voor een intake gesprek. Onder genot van een lekker bakje koffie maak je kennis met de consultant die jou aan je carrière gaat helpen. Je nieuwe zakelijke partner wil alles van je weten zodat jij en je toekomstige werkgever op lange termijn goed bij elkaar passen.
 • Stap 3: Eerste gesprek!
  • We hebben een passende baan voor je en je mag kennismaken met het bedrijf. Best spannend want deze job kan het verschil maken. Om je goed voor te bereiden hebben we tips en trics om je sollicitatie zo ontspannen en positief mogelijk te laten verlopen. 
 • Stap 3,5: It's a match
  • Jouw nieuwe werkgever ziet het helemaal zitten en jij ook. In een tweede gesprek krijg je een rondleiding op je nieuwe werkplek en maak je kennis met je toekomstige leidinggevende en/of collega’s. Welkom in het bedrijf.
 • Stap 4: Champagne!
  • (Of bier, wat jij wilt…) Je komt je contract tekenen en bent vanaf dat moment officieel in dienst bij jouw werkgever. Geef je consultant maar een schouderklopje: gefeliciteerd met je nieuwe baan!

Upload je CV

Processionals gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.