Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Microfiltratiesysteem als onderdeel van productieproces
Chemische installatie met werknemer van Givaudan
Chemische productie installatie met werknemer van AkzoNobel
Werknemers op een plant
Productie van staal in volcontinu proces
Werknemers op controle op een plant
Centrale (nood-)controle unit papiermachine met medewerker van Parenco
Centraal magazijn papierrollen met heftruck
Overslagstation met werknemer van Processionals
Vuilverbrandingsinstallatie met werknemer van Processionals
Barometer proces industriële installatie
Werknemer van Processionals voor whiteboard
Vuilverbrandingsinstallatie met werknemer van Processionals
Tapstation voor monstername met werkneemster van Processionals
Vuilverbrandingsinstallatie met werknemer van Processionals
X
Snel zoeken

Vacature procesoperator - Alle vacatures

Vacature procesoperator

Ben je op zoek naar een baan als procesoperator? Bij Processionals zit je goed! Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling op het gebied van procesindustrie. Wij voorzien bedrijven door het hele land van technisch hoogstaand personeel. Als procesoperator kun je aan het werk in diverse branches. Wil je bijvoorbeeld aan het werk als procesoperator in de chemische industrie? Of wil je graag werken in de olie- en gasindustrie? Wij hebben de geschikte vacature voor je!
Functie
Toegevoegd
Locatie
13-07-2017
Tiel

Operator Recycling 3-ploegen

Wil jij onze wereld duurzamer maken? Gaan dan aan de slag Operator Recycling in de 3-ploegendienst!
Referentie nr:#PRSM01146
08-07-2017
Enkhuizen

Procesoperator plastic

Ben jij de operator met ervaring die wij zoeken? Als operator binnen deze fabriek ben je samen met je collega’s mede verantwoordelijk voor het bedienen, beheren en controleren van...
Referentie nr:#PRWS00773
07-07-2017
Westbeemster

Procesoperator Food 5-ploegen

Ben jij procesoperator met passie voor een oerhollands product en werk je graag in een nieuwe fabriek, grijp dan nu je kans! 
Referentie nr:#PRJT00488
A
03-07-2017
Weesp

Procesoperator 2-ploegen

Heb jij Vapro A of B en word je ongelofelijk enthousiast van een baan als procesoperator bij dit familiebedrijf in de chemie? Reageer snel op deze vacature.
Referentie nr:#PRKG00436
B
03-07-2017
Naarden

Procesoperator Food/Chemie 3-ploegen

Ben jij in het bezit van een VAPRO B of C diploma en op zoek naar een uitdagende baan als procesoperator bij een vooruitstrevend bedrijf? Lees dan snel verder!
Referentie nr:#PRGM00997
03-07-2017
Weesp

Procesoperator 5-ploegen

Procesoperator met Vapro B of C, passie voor chemische processen én toe aan een nieuwe vaste baan? Reageer dan snel op deze vacature.
Referentie nr:#PRKG00260
C
03-07-2017
Amsterdam

Procesoperator startersfunctie

Ben jij net klaar met je VAPRO B of VAPRO C en klaar om jouw carriere in de procesindustrie te starten? Solliciteer dan nu op deze vacature als Procesoperator!
Referentie nr:#PRGM00761
03-07-2017
Lelystad

Allround Operator

Wil jij als operator (VAPRO A / VAPRO B) een bijdrage leveren aan de verdere optimalisatie van deze moderne voedingsmiddelenproducent? Solliciteer direct!
Referentie nr:#PRS00028
D
02-07-2017
Amsterdam

Procesoperator Farmacie

Wil jij bijdragen aan de productie van een uniek geneesmiddel? Heb je Vapro B of C en wil je in een GMP-omgeving werken? Reageer dan snel op deze vacature.
Referentie nr:#PRKG00408
E
02-07-2017
Amsterdam

Procesoperator Chemie 5-ploegen

Versnel jij graag je carrière en heb je Vapro B/C of Procestechniek? Dan is deze vacature echt wat voor jou! Wij werven procesoperators in Amsterdam. Reageer nu
Referentie nr:#PRJT00308
F

Wat doet een procesoperator?

.Als je op zoek bent naar een vacature voor procesoperator, weet je waarschijnlijk al wel hoe de werkzaamheden als procesoperator eruit zien. Weet je niet precies wat een procesoperator doet? We leggen het je graag uit! Een procesoperator is verantwoordelijk voor diverse machines in een fabriek. Hij of zij vervult een cruciale rol. Wanneer de machines niet goed werken, of niet goed aangestuurd worden kan het productieproces namelijk stil komen te liggen. Je voert daarom technische controles uit en signaleert eventuele afwijkingen. Technische storingen spoor je op en los je op. Ook doe je verbetervoorstellen om diverse processen efficiënter te laten verlopen. Als procesoperator heb je veel verantwoordelijkheid en heb je een uitdagende baan. Bekijk hier een voorbeeld van een vacature procesoperator.

Diverse niveau’s procesoperator

Een procesoperator die net aan zijn of haar loopbaan begint, heeft uiteraard minder ervaring dan iemand die het werk al tientallen jaren doet. Er zijn dan ook verschillende niveau’s te onderscheiden. Een procesoperator A bedient, bewaakt en regelt installaties of eenvoudige deelprocessen. Onder toezicht werkt een procesoperator niveau A ook aan complexe installaties. Een procesoperator B heeft te maken met complexe processen en heeft dan ook meer verantwoordelijkheid dan een procesoperator op niveau A. Tot slot is er de procesoperator op niveau C.Geen leuke vacature kunnen vinden?

Zit de juiste vacature als procesoperator er niet tussen? Schrijf je in en laat ons voor je zoeken! We nemen binnen enkele dagen contact met je op om de mogelijkheden met je te bespreken.

Zoekcriteria