Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Microfiltratiesysteem als onderdeel van productieproces
Chemische installatie met werknemer van Givaudan
Chemische productie installatie met werknemer van AkzoNobel
Werknemers op een plant
Productie van staal in volcontinu proces
Werknemers op controle op een plant
Centrale (nood-)controle unit papiermachine met medewerker van Parenco
Centraal magazijn papierrollen met heftruck
Overslagstation met werknemer van Processionals
Vuilverbrandingsinstallatie met werknemer van Processionals
Barometer proces industriële installatie
Werknemer van Processionals voor whiteboard
Vuilverbrandingsinstallatie met werknemer van Processionals
Tapstation voor monstername met werkneemster van Processionals
Vuilverbrandingsinstallatie met werknemer van Processionals
X
Snel zoeken

Vacature procesoperator - Alle vacatures

Vacature procesoperator

Ben je op zoek naar een baan als procesoperator? Bij Processionals zit je goed! Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling op het gebied van procesindustrie. Wij voorzien bedrijven door het hele land van technisch hoogstaand personeel. Als procesoperator kun je aan het werk in diverse branches. Wil je bijvoorbeeld aan het werk als procesoperator in de chemische industrie? Of wil je graag werken in de olie- en gasindustrie? Wij hebben de geschikte vacature voor je!
Functie
Toegevoegd
Locatie
17-11-2017
Hardinxveld

Teamleider Productie

Teamleiders opgelet! Heb jij ervaring in de food? Reageer dan snel!
Referentie nr:#PRAB01349
17-11-2017
Koog aan de Zaan

Procesoperator 5 ploegendienst

Wil jij weten waarom deze voedingsmiddelenproducent Noord-Holland wereldwijd op de kaart zet en in Nederland in ieder huishouden is te vinden? In deze informele en platte organisatie werk je...
Referentie nr:#PRJT00238
A
17-11-2017
Utrecht

Procesoperator 3 ploegendienst

Bij dit voormalige familiebedrijf heerst een gemoedelijke en informele sfeer waar iedereen elkaar gedag zegt en voor elkaar klaarstaat. Deze vestiging in Utrecht is sinds kort op eigen benen gaan...
Referentie nr:#PRZG01275
17-11-2017
Velsen-Noord

Procesoperator 5 Ploegendienst

Ben jij op zoek naar een 5 ploegendienst functie binnen een papier in Noord-Holland. Dan ben jij de Procesoperator die wij zoeken!
Referentie nr:#PRKG00444
17-11-2017
Amsterdam

Operator (dagdienst)

Ben jij een operator die analytisch sterk, veiligheidsbewust en leergierig is, reageer dan snel!
Referentie nr:#PRMBO00630
B
17-11-2017
Lutjewinkel

Procesoperator 5 Ploegendienst

Ben jij gepassioneerd door technologie en wil jij werken voor één van de grootste zuivelproducenten in de wereld? Lees dan snel verder.
Referentie nr:#PRZG01220
17-11-2017
Westbeemster

Procesoperator Food 5-ploegen

Ben jij procesoperator met passie voor een oerhollands product en werk je graag in een nieuwe fabriek, grijp dan nu je kans! 
Referentie nr:#PRJT00488
C
17-11-2017
Amsterdam

Procesoperator Procesindustrie

Wij werven vakkundige procesoperators met ervaring! Heb jij een MBO 3 of 4 diploma richting procestechniek, vapro of voedingsmiddelentechnologie? Reageer snel!
Referentie nr:#PRJT00281
D
17-11-2017
De Meern

Procesoperator 5-ploegen chemie

Ben jij minimaal in het bezit van een diploma MTS Procestechniek of Vapro B en op zoek naar een nieuw avontuur bij een groot chemieconcern? Dit is je kans!
Referentie nr:#PRGM00747
E
16-11-2017
Weesp

Procesoperator 5-ploegen

Procesoperator met Vapro B of C, passie voor chemische processen én toe aan een nieuwe vaste baan? Reageer dan snel op deze vacature.
Referentie nr:#PRKG00260
F

Wat doet een procesoperator?

.Als je op zoek bent naar een vacature voor procesoperator, weet je waarschijnlijk al wel hoe de werkzaamheden als procesoperator eruit zien. Weet je niet precies wat een procesoperator doet? We leggen het je graag uit! Een procesoperator is verantwoordelijk voor diverse machines in een fabriek. Hij of zij vervult een cruciale rol. Wanneer de machines niet goed werken, of niet goed aangestuurd worden kan het productieproces namelijk stil komen te liggen. Je voert daarom technische controles uit en signaleert eventuele afwijkingen. Technische storingen spoor je op en los je op. Ook doe je verbetervoorstellen om diverse processen efficiënter te laten verlopen. Als procesoperator heb je veel verantwoordelijkheid en heb je een uitdagende baan. Bekijk hier een voorbeeld van een vacature procesoperator.

Diverse niveau’s procesoperator

Een procesoperator die net aan zijn of haar loopbaan begint, heeft uiteraard minder ervaring dan iemand die het werk al tientallen jaren doet. Er zijn dan ook verschillende niveau’s te onderscheiden. Een procesoperator A bedient, bewaakt en regelt installaties of eenvoudige deelprocessen. Onder toezicht werkt een procesoperator niveau A ook aan complexe installaties. Een procesoperator B heeft te maken met complexe processen en heeft dan ook meer verantwoordelijkheid dan een procesoperator op niveau A. Tot slot is er de procesoperator op niveau C.Geen leuke procesoperator vacatures kunnen vinden?

Zit de juiste vacature als procesoperator er niet tussen? Schrijf je in en laat ons voor je zoeken! We nemen binnen enkele dagen contact met je op om de mogelijkheden met je te bespreken.

Zoekcriteria