Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Productie van staal in volcontinu proces
Chemische installatie met werknemer van Givaudan
Chemische productie installatie met werknemer van AkzoNobel
Papiermachine met werknemer van Parenco
Controlekamer papiermachine met werknemers van Parenco
Centrale (nood-)controle unit papiermachine met medewerker van Parenco
Centraal magazijn papierrollen met heftruck
Overslagstation met werknemer van Processionals
Barometer proces industriële installatie
Vuilverbrandingsinstallatie met werknemer van Processionals
Microfiltratiesysteem als onderdeel van productieproces
Werknemer van Processionals voor whiteboard
Tapstation voor monstername met werkneemster van Processionals
Vuilverbrandingsinstallatie met werknemer van Processionals
Vuilverbrandingsinstallatie met werknemer van Processionals
X
Snel zoeken

Vacature procesoperator - Alle vacatures

Vacature procesoperator

Ben je op zoek naar een baan als procesoperator? Bij Processionals zit je goed! Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling op het gebied van procesindustrie. Wij voorzien bedrijven door het hele land van technisch hoogstaand personeel. Als procesoperator kun je aan het werk in diverse branches. Wil je bijvoorbeeld aan het werk als procesoperator in de chemische industrie? Of wil je graag werken in de olie- en gasindustrie? Wij hebben de geschikte vacature voor je!
Functie
Toegevoegd
Locatie
3 dagen geleden
Harderwijk

Allround Procesoperator Food

Procesoperator VAPRO B (5 ploegendienst) binnen de zuivelindustrie. Werken op een nieuwe afdeling met doorgroeimogelijkheden naar 1e operator.
Referentie nr:#PRJT00100
A
4 dagen geleden
Uithoorn

Procesoperator Chemie 5-ploegen

Ben jij een Procesoperator met VAPRO B en heb je altijd al willen werken bij een innovatief bedrijf in de chemie? Solliciteer dan nu op deze mooie vacature!
Referentie nr:#PRGM00898
19-04-2017
Nijmegen

Technisch Operator

Ben jij als Operator ook bedreven met sleutel- en onderhoudswerkzaamheden? Deze gave vacature binnen de zuivelindustrie biedt jou veel kansen!
Referentie nr:#PRRS01071
19-04-2017
Weesp

Procesoperator 2-ploegen

Heb jij Vapro A of B en word je ongelofelijk enthousiast van een baan als procesoperator bij dit familiebedrijf in de chemie? Reageer snel op deze vacature.
Referentie nr:#PRKG00436
B
19-04-2017
De Meern

Procesoperator 5-ploegen

Ben jij minimaal in het bezit van een diploma MTS Procestechniek of Vapro B en op zoek naar een nieuw avontuur bij een groot chemieconcern? Dit is je kans!
Referentie nr:#PRGM00747
C
19-04-2017
Amsterdam

Biotech Procesperator

Heb jij ervaring als operator in de farmaceutische industrie en wil je eindelijk een keer een vast contract hebben? Dan is deze vacature echt iets voor jou!
Referentie nr:#PRKG00335
D
19-04-2017
Weesp

Procesoperator Farmacie 5-ploegen

Ben jij procesoperator met Vapro B met passie voor chemische processen én toe aan een nieuwe vaste baan? Reageer dan snel op deze vacature.
Referentie nr:#PRKG00260
E
11-04-2017
Hengelo

Procesoperator Chemie (5-ploegen)

Als Procesoperator Chemie (5-ploegen) ben je bezig met complexe, chemische en fysische processen.
Referentie nr:#PRSM00994
F
05-04-2017
Wormer

Procesoperator 5-ploegendienst

Ben jij de procesoperator op zoek naar een gave functie in de voedingsmiddelenindustrie en in de 5-ploegendienst, reageer dan nu!
Referentie nr:#PRWS01056
04-04-2017
Tiel

Procesoperator Chemie

Op zoek naar een nieuwe uitdaging als Procesoperator Chemie?
Referentie nr:#PRSM01024
G

Wat doet een procesoperator?

Als je op zoek bent naar een vacature voor procesoperator, weet je waarschijnlijk al wel hoe de werkzaamheden als procesoperator eruit zien. Weet je niet precies wat een procesoperator doet? We leggen het je graag uit! Een procesoperator is verantwoordelijk voor diverse machines in een fabriek. Hij of zij vervult een cruciale rol. Wanneer de machines niet goed werken, of niet goed aangestuurd worden kan het productieproces namelijk stil komen te liggen. Je voert daarom technische controles uit en signaleert eventuele afwijkingen. Technische storingen spoor je op en los je op. Ook doe je verbetervoorstellen om diverse processen efficiënter te laten verlopen. Als procesoperator heb je veel verantwoordelijkheid en heb je een uitdagende baan. Bekijk hier een voorbeeld van een vacature procesoperator.

Diverse niveau’s procesoperator

Een procesoperator die net aan zijn of haar loopbaan begint, heeft uiteraard minder ervaring dan iemand die het werk al tientallen jaren doet. Er zijn dan ook verschillende niveau’s te onderscheiden. Een procesoperator A bedient, bewaakt en regelt installaties of eenvoudige deelprocessen. Onder toezicht werkt een procesoperator niveau A ook aan complexe installaties. Een procesoperator B heeft te maken met complexe processen en heeft dan ook meer verantwoordelijkheid dan een procesoperator op niveau A. Tot slot is er de procesoperator op niveau C.

Geen leuke vacature kunnen vinden?

Zit de juiste vacature als procesoperator er niet tussen? Schrijf je in en laat ons voor je zoeken! We nemen binnen enkele dagen contact met je op om de mogelijkheden met je te bespreken.

Zoekcriteria