Vacatures Procesoperator

Logistiek operator

Utrecht
Energie & Afvalverbranding
€ 2.800
MBO 3
Dagdienst
Nieuw
Bekijk vacature

Technisch operator - 2-ploegen - Duurzame producten

Den Helder
Kunststof
€ 3.000
MBO 2 , MBO 3 , MBO 4
2 Ploegendienst
Bekijk vacature

Operator - 5-ploegen - Raffinaderij biochemie

Zaandam
Voedingsmiddelen
€ 2.200 , € 2.700
MBO 2 , MBO 3
5 Ploegendienst
Bekijk vacature

Operator C - 5-ploegen - Raffinaderij biochemie

Rotterdam
Chemie , Petrochemie & Terminals
€ 3.400
MBO 4
5 Ploegendienst
Bekijk vacature

Operator B - 5-ploegen - Raffinaderij biochemie

Rotterdam
Chemie , Petrochemie & Terminals
€ 3.100
MBO 3
5 Ploegendienst
Bekijk vacature

Terminal Operator

Westelijk Havengebied Amsterdam
Petrochemie & Terminals
€ 2.600 , € 3.500
MBO 4 , MBO 3
5 Ploegendienst
Nieuw
Bekijk vacature

Quality operator (2-ploegen)

Metaal
€ 2.500 - € 3.000
MBO 2 , MBO 3 , MBO 4
2 Ploegendienst , 3 Ploegendienst
Bekijk vacature

Operator 5 ploegen

Leerdam
€ 2.500 - € 3.000
MBO 3 , MBO 4
5 Ploegendienst
Bekijk vacature

Allround operator - 5-ploegen - Biochemie

Gorinchem
Chemie
€ 2.600
MBO 3
5 Ploegendienst
Bekijk vacature

Operator - 2-ploegen - Biochemie

Gorinchem
Chemie
€ 2.600
MBO 3
2 Ploegendienst
Bekijk vacature

Ben jij op zoek naar procesoperator vacatures? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Hier vind je een ruim aanbod aan vacatures. Daarnaast vind je bij Processionals alleen vaste banen bij de beste werkgevers in Nederland.

Als procesoperator check en beheer jij stap voor stap het verloop van een productieproces. Een baan met veel verantwoordelijkheid, afwisseling en uitdaging! Heb jij een technische opleiding afgerond? Dan kom jij al snel aan het werk als procesoperator a, procesoperator b of procesoperator c!

Dit kan in vele industrieën zijn: van voedingsmiddelenindustrie tot metaalindustrie tot de farmaceutische industrie. Overal vind je werk als procesoperator. Je controleert en bestuurt onder andere de voortgang van het productieproces. Dit kan machinaal zijn achter de machine maar ook computergestuurd vanuit de controlekamer.

Één ding is zeker! Jij staat met je neus op het productie proces en maakt zelfstandige beslissingen over complexe productieprocessen.

Je voert controles uit, op zowel het product als de installatie of achter de machine waarmee je werkt. Je hebt een goed gevoel voor techniek en verantwoording nodig. Je doet klein onderhoud en houdt tenslotte een fabriek draaiende, dat is een best pakkie-an! Is deze job iets voor jou?

Zoek en bekijk hier alle vacatures. Solliciteer direct of uploadt je cv zodat werkgevers jou kunnen vinden. We weet feliciteren wij jou binnenkort met jouw nieuwe baan.

Heb jij geen passende procesoperator vacature gevonden? Of wil je op de hoogte worden gehouden van nieuwe vacatures? Maak dan een jobalert aan.

Hoe gaat Processionals te werk?

 • Stap 1: Solliciteer
  • Je schrijft je bij ons in en upload je cv zodat wij een geschikte baan of werkgever kunnen vinden die bij jouw kwaliteiten past. Je krijgt een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.
 • Stap 2: Kennismaken
  • Je komt langs op één van onze kantoren in Amsterdam, Apeldoorn of Rotterdam voor een intake gesprek. Onder genot van een lekker bakje koffie maak je kennis met de consultant die jou aan je carrière gaat helpen. Je nieuwe zakelijke partner wil alles van je weten zodat jij en je toekomstige werkgever op lange termijn goed bij elkaar passen.
 • Stap 3: Eerste gesprek!
  • We hebben een passende baan voor je en je mag kennismaken met het bedrijf. Best spannend want deze job kan het verschil maken. Om je goed voor te bereiden hebben we tips en trics om je sollicitatie zo ontspannen en positief mogelijk te laten verlopen. 
 • Stap 3,5: It's a match
  • Jouw nieuwe werkgever ziet het helemaal zitten en jij ook. In een tweede gesprek krijg je een rondleiding op je nieuwe werkplek en maak je kennis met je toekomstige leidinggevende en/of collega’s. Welkom in het bedrijf.
 • Stap 4: Champagne!
  • (Of bier, wat jij wilt…) Je komt je contract tekenen en bent vanaf dat moment officieel in dienst bij jouw werkgever. Geef je consultant maar een schouderklopje: gefeliciteerd met je nieuwe baan!

Upload je CV

Processionals gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.