Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Microfiltratiesysteem als onderdeel van productieproces
Medewerker in de controle kamer bij SVP
Chemische productie installatie met werknemer van AkzoNobel
Werknemers op een plant
De controlekamer van SVP
Werknemers op controle op een plant
Op de plant bij Niacet
Controle rondje bij stadverwarming Purmerend
Werknemer van Processionals op het terrein van Niacet
In de fabriek bij Aviko
Barometer proces industriële installatie
Verpakkingsmateriaal in de fabriek van Arla
Werknemer van Processionals voor whiteboard
Werknemer aan het werk bij Elementis
Tapstation voor monstername met werkneemster van Processionals
Vuilverbrandingsinstallatie met werknemer van Processionals
X
Snel zoeken

Vacature procesoperator

Vacature procesoperator

Ben je op zoek naar een baan als operator of procesoperator? Bij Processionals zit je goed! Wij zijn een recruitment organisatie gespecialiseerd op het gebied van technische functies in de procesindustrie. Wij werven voor bedrijven operationeel technisch personeel op mbo-niveau 2, 3, 4. Als procesoperator kun je aan het werk in diverse branches. Wil je bijvoorbeeld aan het werk als procesoperator in de chemische industrie? Of wil je graag werken in de voedingsmiddelenindustrie? Wij hebben de geschikte vacature voor je!
Functie
Toegevoegd
Locatie
15-01-2020
IJmuiden

Procesoperator chemie (5-ploegen)

Heb je een Vapro C of vergelijkbaar en zet je graag de volgende stap in carriere? Dan heb je het juiste bedrijf gevonden!
Referentie nr:#PRJD02086
07-01-2020
Heerenveen

Procesoperator chemie (5-ploegen)

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als procesoperator chemie in de 5-ploegen?
Referentie nr:#PRSM01165
A
06-01-2020
Amsterdam

Procesoperator chemie (5-ploegen)

Versnel jij graag je carrière en heb je een Vapro B/C of Procestechniek? Dan is deze vacature echt wat voor jou! Wij werven procesoperators in Amsterdam. 
Referentie nr:#PRJT00308
06-01-2020
Utrecht

Procesoperator chemie (5-ploegen)

Ben jij minimaal in het bezit van een diploma MTS Procestechniek of Vapro B en op zoek naar een nieuw avontuur bij een groot chemieconcern? Dit is je kans!
Referentie nr:#PRGM00747
06-01-2020
Eindhoven

Procesoperator feed (2/3-ploegen)

Wij zoeken een Procesoperator voor bij een ambitieuze landelijk opererende diervoederproducent in de omgeving van Eindhoven!
Referentie nr:#PRAB01525
03-01-2020
Zuid-Holland

Werktuigkundige Energiecentrale 5-ploegen

Zorg jij ook graag voor spanning?
Referentie nr:#PRJDE02493
23-12-2019
Zaandam

Procesoperator food (3-ploegen)

Een kleine cacaoproducent, maar zeer belangrijke speler in een specifieke niche in de cacao industrie. Door een uniek raffinageproces worden alle micro-organismen, geuren, smaken, kleuren en...
Referentie nr:#PRZG01905
23-12-2019
Amsterdam

Procesoperator food (5-ploegen)

Ben jij klaar om één van de meest complexe processen in de foodindustrie te leren? En heb jij een scherp oog op veilig werken met gevaarlijke stoffen zoals hexaan? Lees dan snel...
Referentie nr:#PRZG01897
20-12-2019
Utrecht

Werktuigkundige Energie (5-ploegen)

Als werktuigkundige in de 5 ploegendienst produceer jij elektriciteit en warmte voor de omgeving Utrecht. Dit doe je op een duurzame manier. Je gaat namelijk werken in een biowarmte...
Referentie nr:#PRS02381
Er zijn documenten gekoppeld aan deze vacature
18-12-2019
Nuenen

Allround operator zuivel (3-ploegen)

Wil jij in de omgeving van Eindhoven als allround procesoperator aan de slag bij een A-bedrijf binnen de zuivelindustrie en voldoe je aan de functie eisen? Dan is dit je kans!
Referentie nr:#PRAB01684

Wat doet een procesoperator?

Als je op zoek bent naar een vacature voor procesoperator of operator, weet je waarschijnlijk al wel hoe de werkzaamheden als procesoperator eruitzien. Weet je niet precies wat een operator doet? We leggen het je graag uit! Een operator is verantwoordelijk voor diverse machines en processen in een fabriek. Hij of zij vervult een cruciale rol. Wanneer de machines niet goed werken, of niet goed aangestuurd worden kan het productieproces namelijk stil komen te liggen. Je voert daarom technische controles uit en signaleert eventuele afwijkingen. Technische storingen spoor je op en los je op. Ook doe je verbetervoorstellen om diverse processen efficiënter te laten verlopen. Als procesoperator heb je veel verantwoordelijkheid en heb je een uitdagende baan. Bekijk hier een voorbeeld van een vacature procesoperator.

Diverse niveaus procesoperator

Een procesoperator of operator die net aan zijn of haar loopbaan begint, heeft uiteraard minder ervaring dan iemand die het werk al tientallen jaren doet. Er zijn dan ook verschillende niveaus te onderscheiden. Een procesoperator A bedient, bewaakt en regelt installaties of eenvoudige deelprocessen. Onder toezicht werkt een procesoperator niveau A ook aan complexe installaties. Een procesoperator B heeft te maken met complexe processen en heeft dan ook meer verantwoordelijkheid dan een procesoperator op niveau A. Tot slot is er de procesoperator op niveau C. Het salaris is afhankelijk van het niveau van de procesoperator. Daarnaast speelt ook mee wat voor je ploegendienst je precies draait. Is dit een dagdienst of werk je in een 3- of 5 ploegendienst. Een uitgebreidere uitleg over het salaris van een procesoperator lees je hier .


Procesoperator vacatures

Een vacature als procesoperator of operator staat gegarandeerd voor een afwisselende baan waarin je je energie kwijt kan. Ben je benieuwd naar de verschillende soorten die erg beschikbaar zijn? Of wil je graag overleggen welke vacature het beste bij jou aan zou sluiten? Neem gerust vrijblijvend telefonisch contact op om de mogelijkheden te bespreken. Samen kijken we dan naar de juiste vacature als procesoperator of operator.

Geen leuke procesoperator vacatures kunnen vinden?

Zit de juiste vacature als procesoperator er niet tussen? Schrijf je in en laat ons voor je zoeken! We nemen binnen enkele dagen contact met je op om de mogelijkheden met je te bespreken.

Zoekcriteria