Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Microfiltratiesysteem als onderdeel van productieproces
Medewerker in de controle kamer bij SVP
Chemische productie installatie met werknemer van AkzoNobel
Werknemers op een plant
De controlekamer van SVP
Werknemers op controle op een plant
Op de plant bij Niacet
Controle rondje bij stadverwarming Purmerend
Werknemer van Processionals op het terrein van Niacet
In de fabriek bij Aviko
Barometer proces industriële installatie
Verpakkingsmateriaal in de fabriek van Arla
Werknemer van Processionals voor whiteboard
Werknemer aan het werk bij Elementis
Tapstation voor monstername met werkneemster van Processionals
Vuilverbrandingsinstallatie met werknemer van Processionals
X
Snel zoeken

Vacature procesoperator

Vacature procesoperator

Ben je op zoek naar een baan als operator of procesoperator? Bij Processionals zit je goed! Wij zijn een recruitment organisatie gespecialiseerd op het gebied van technische functies in de procesindustrie. Wij werven voor bedrijven operationeel technisch personeel op mbo-niveau 2, 3, 4. Als procesoperator kun je aan het werk in diverse branches. Wil je bijvoorbeeld aan het werk als procesoperator in de chemische industrie? Of wil je graag werken in de voedingsmiddelenindustrie? Wij hebben de geschikte vacature voor je!
Functie
Toegevoegd
Locatie
2 dagen geleden
Middenmeer

Meewerkend Voorman Groene Energie (dagdienst)

Wil jij een bijdrage leveren aan een groener Nederland? Wil jij een hecht team van procesoperators aansturen en samen procesverbeteringen realiseren? Lees dan verder! Als meewerkend...
Referentie nr:#PRS02479
05-12-2019
Weesp

Procesoperator Chemie (2-ploegen)

Op zoek naar de perfecte leerschool in de chemische procesindustrie en in het bezit van VAPRO A of B? Reageer dan snel op deze vacature.
Referentie nr:#PRKG00436
A
04-12-2019
Amsterdam

Werktuigkundige Energievoorziening (3-ploegen)

Werk je graag onder hoge spanning? Dan is deze functie bij het allergrootste vervoersnetwerk van Amsterdam echt iets voor jou! Lees snel verder. Als werktuigkundige werk jij in de centrale...
Referentie nr:#PRKG00342
02-12-2019
Deventer

Procesoperator zuivel (2-ploegen)

Ben jij op zoek naar een rol als Procesoperator in de 2-ploegen bij een grote internationale werkgever, heb jij minimaal een afgeronde technische mbo 3 opleiding, zoals VAPRO B of...
Referentie nr:#PRGB01970
28-11-2019
Amsterdam

Steiger Operator (5-ploegen)

Heb je ervaring in op- en overslag van petrochemische producten of op schepen en wil je graag in Amsterdam werken? Dan is dit zeker een mooie functie voor jou!
Referentie nr:#PRRR02476
25-11-2019
Ede

Allround Operator Food (dagdienst)

Onze opdrachtgever is een ambitieus productiebedrijf en is een specialist in het produceren van diverse Aziatische sauzen voor de industriële markt. Ze zijn opzoek naar een allround operator...
Referentie nr:#PRAB02464
25-11-2019
Steenderen

Lijnoperator food (5-ploegen)

Ben je een gedreven operator en zoek je een vaste baan bij een organisatie die de mogelijkheid biedt om carriere te maken? Lees snel verder!
Referentie nr:#PRS00017
B
25-11-2019
Ommen

Procesoperator zuivel (3-ploegen)

heb jij als Procesoperator affiniteit met voeding en techniek en wil jij graag in de zuivel werken? Reageer dan direct op deze vacature!
Referentie nr:#PRTM01879
25-11-2019
Deventer

Operator voeding halffabricaten (3-ploegen)

Vind jij het leuk om te werken met nieuwe procesinstallaties, opleidingsmogelijkheden aangeboden krijgen en kans maken op een vast contract? Solliciteer dan direct!
Referentie nr:#PRMB00323
22-11-2019
Moerdijk

Procesoperator Energie (5-ploegen)

“Zie ginds komt de stoomboot uit Sp..” Nouja, de stoomboot van Sinterklaas zal je er niet mee aandrijven máár.. Tienduizenden huishoudens voorzie jij wel...
Referentie nr:#PRJDE02474

Wat doet een procesoperator?

Als je op zoek bent naar een vacature voor procesoperator of operator, weet je waarschijnlijk al wel hoe de werkzaamheden als procesoperator eruitzien. Weet je niet precies wat een operator doet? We leggen het je graag uit! Een operator is verantwoordelijk voor diverse machines en processen in een fabriek. Hij of zij vervult een cruciale rol. Wanneer de machines niet goed werken, of niet goed aangestuurd worden kan het productieproces namelijk stil komen te liggen. Je voert daarom technische controles uit en signaleert eventuele afwijkingen. Technische storingen spoor je op en los je op. Ook doe je verbetervoorstellen om diverse processen efficiënter te laten verlopen. Als procesoperator heb je veel verantwoordelijkheid en heb je een uitdagende baan. Bekijk hier een voorbeeld van een vacature procesoperator.

Diverse niveaus procesoperator

Een procesoperator of operator die net aan zijn of haar loopbaan begint, heeft uiteraard minder ervaring dan iemand die het werk al tientallen jaren doet. Er zijn dan ook verschillende niveaus te onderscheiden. Een procesoperator A bedient, bewaakt en regelt installaties of eenvoudige deelprocessen. Onder toezicht werkt een procesoperator niveau A ook aan complexe installaties. Een procesoperator B heeft te maken met complexe processen en heeft dan ook meer verantwoordelijkheid dan een procesoperator op niveau A. Tot slot is er de procesoperator op niveau C. Het salaris is afhankelijk van het niveau van de procesoperator. Daarnaast speelt ook mee wat voor je ploegendienst je precies draait. Is dit een dagdienst of werk je in een 3- of 5 ploegendienst. Een uitgebreidere uitleg over het salaris van een procesoperator lees je hier .


Procesoperator vacatures

Een vacature als procesoperator of operator staat gegarandeerd voor een afwisselende baan waarin je je energie kwijt kan. Ben je benieuwd naar de verschillende soorten die erg beschikbaar zijn? Of wil je graag overleggen welke vacature het beste bij jou aan zou sluiten? Neem gerust vrijblijvend telefonisch contact op om de mogelijkheden te bespreken. Samen kijken we dan naar de juiste vacature als procesoperator of operator.

Geen leuke procesoperator vacatures kunnen vinden?

Zit de juiste vacature als procesoperator er niet tussen? Schrijf je in en laat ons voor je zoeken! We nemen binnen enkele dagen contact met je op om de mogelijkheden met je te bespreken.

Zoekcriteria