Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Microfiltratiesysteem als onderdeel van productieproces
Medewerker in de controle kamer bij SVP
Chemische productie installatie met werknemer van AkzoNobel
Werknemers op een plant
De controlekamer van SVP
Werknemers op controle op een plant
Op de plant bij Niacet
Controle rondje bij stadverwarming Purmerend
Werknemer van Processionals op het terrein van Niacet
In de fabriek bij Aviko
Barometer proces industriële installatie
Verpakkingsmateriaal in de fabriek van Arla
Werknemer van Processionals voor whiteboard
Werknemer aan het werk bij Elementis
Tapstation voor monstername met werkneemster van Processionals
Vuilverbrandingsinstallatie met werknemer van Processionals
X
Snel zoeken

Vacature procesoperator

Vacature procesoperator

Ben je op zoek naar een baan als operator of procesoperator? Bij Processionals zit je goed! Wij zijn een recruitment organisatie gespecialiseerd op het gebied van technische functies in de procesindustrie. Wij werven voor bedrijven operationeel technisch personeel op mbo-niveau 2, 3, 4. Als procesoperator kun je aan het werk in diverse branches. Wil je bijvoorbeeld aan het werk als procesoperator in de chemische industrie? Of wil je graag werken in de voedingsmiddelenindustrie? Wij hebben de geschikte vacature voor je!
Functie
Toegevoegd
Locatie
4 dagen geleden
Rozenburg

Procesoperator 5-ploegen

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een nieuwe fabriek in de 5-ploegen? Solliciteer dan snel!
Referentie nr:#PRSM01470
16-10-2018
Dordrecht

Operator energie (5-ploegen)

Kom jij als operator werken bij deze sociale, stabiele, betrouwbare en groeiende werkgever. Een energiecentrale vol met de mooiste technieken! 
Referentie nr:#PRMM01803
09-10-2018
's-Hertogenbosch

Operator processing zuivel (5-ploegen)

Wil jij een langdurige carrière opbouwen als operator bij een top bedrijf binnen de zuivelindustrie die ook kansen biedt om jezelf te ontwikkelen?  Check dan snel deze vacature voor de...
Referentie nr:#PRAB01639
09-10-2018
Ede

Procesoperator pilot plant zuivel (dagdienst)

Wil jij als operator op een Pilot Plant aan de slag bij een researchbedrijf dat continu zoekt naar proces- en productinnovaties? Dan is deze uitdaging iets voor jou!
Referentie nr:#PRAB01674
09-10-2018
Rijkevoort

Allround procesoperator zuivel (3-ploegen)

Voor deze werkgever zijn we  op zoek naar een allround procesoperator binnen de zuivelindustrie. Wil jij een bijdrage leveren aan het productieproces en heb je er plezier...
Referentie nr:#PRAB01644
09-10-2018
Veghel

Operator Zuivel (5-ploegen)

Wil jij als procesoperator in een 5 ploegendienst aan de slag bij één van de grootste zuivelproducenten ter wereld op de locatie in Veghel? Bekijk dan snel deze vacature!
Referentie nr:#PRAB01749
09-10-2018
Cuijk

Procesoperator food (3-ploegen)

Wil jij als procesoperator bij een top food bedrijf het hele proces aansturen, bewaken en bijsturen? Bekijk dan snel deze vacature!
Referentie nr:#PRAB01790
09-10-2018
Tiel

Procesoperator 5-ploegen

Wil jij werken met complexe processen zoals kristalliseren en sproeidrogen. Heb jij een chemische achtergrond? Solliciteer dan nu als Procesoperator!
Referentie nr:#PRJH00217
A
09-10-2018
Wolvega

Operator processing zuivel (3-ploegen)

Jij bent een ervaren operator processing met ervaring op het gebied van sproeidrogen, woonachtig in de omgeving van Wolvega en bereid om in 3-ploegen (op termijn 5-ploegen) te werken. Klinkt dit...
Referentie nr:#PRGB01365
09-10-2018
Purmerend

Factory Tour Stadsverwarming Purmerend - 7 nov.

Wil jij graag een kijkje nemen in deze hightech biomassa centrale? Dat kan nu, meld je aan voor de factory tour op woensdag 7 november! Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.
Referentie nr:#PRMM01801

Wat doet een procesoperator?

Als je op zoek bent naar een vacature voor procesoperator of operator, weet je waarschijnlijk al wel hoe de werkzaamheden als procesoperator eruitzien. Weet je niet precies wat een operator doet? We leggen het je graag uit! Een operator is verantwoordelijk voor diverse machines en processen in een fabriek. Hij of zij vervult een cruciale rol. Wanneer de machines niet goed werken, of niet goed aangestuurd worden kan het productieproces namelijk stil komen te liggen. Je voert daarom technische controles uit en signaleert eventuele afwijkingen. Technische storingen spoor je op en los je op. Ook doe je verbetervoorstellen om diverse processen efficiënter te laten verlopen. Als procesoperator heb je veel verantwoordelijkheid en heb je een uitdagende baan. Bekijk hier een voorbeeld van een vacature procesoperator.

Diverse niveaus procesoperator

Een procesoperator of operator die net aan zijn of haar loopbaan begint, heeft uiteraard minder ervaring dan iemand die het werk al tientallen jaren doet. Er zijn dan ook verschillende niveaus te onderscheiden. Een procesoperator A bedient, bewaakt en regelt installaties of eenvoudige deelprocessen. Onder toezicht werkt een procesoperator niveau A ook aan complexe installaties. Een procesoperator B heeft te maken met complexe processen en heeft dan ook meer verantwoordelijkheid dan een procesoperator op niveau A. Tot slot is er de procesoperator op niveau C. Het salaris is afhankelijk van het niveau van de procesoperator. Daarnaast speelt ook mee wat voor je ploegendienst je precies draait. Is dit een dagdienst of werk je in een 3- of 5 ploegendienst. Een uitgebreidere uitleg over het salaris van een procesoperator lees je hier .


Procesoperator vacatures

Een vacature als procesoperator of operator staat gegarandeerd voor een afwisselende baan waarin je je energie kwijt kan. Ben je benieuwd naar de verschillende soorten die erg beschikbaar zijn? Of wil je graag overleggen welke vacature het beste bij jou aan zou sluiten? Neem gerust vrijblijvend telefonisch contact op om de mogelijkheden te bespreken. Samen kijken we dan naar de juiste vacature als procesoperator of operator.

Geen leuke procesoperator vacatures kunnen vinden?

Zit de juiste vacature als procesoperator er niet tussen? Schrijf je in en laat ons voor je zoeken! We nemen binnen enkele dagen contact met je op om de mogelijkheden met je te bespreken.

Zoekcriteria