Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Microfiltratiesysteem als onderdeel van productieproces
Medewerker in de controle kamer bij SVP
Chemische productie installatie met werknemer van AkzoNobel
Werknemers op een plant
De controlekamer van SVP
Werknemers op controle op een plant
Op de plant bij Niacet
Controle rondje bij stadverwarming Purmerend
Werknemer van Processionals op het terrein van Niacet
In de fabriek bij Aviko
Barometer proces industriële installatie
Verpakkingsmateriaal in de fabriek van Arla
Werknemer van Processionals voor whiteboard
Werknemer aan het werk bij Elementis
Tapstation voor monstername met werkneemster van Processionals
Vuilverbrandingsinstallatie met werknemer van Processionals
X
Snel zoeken

Vacature maintenance technician

Ben je technicus en op zoek naar een vacature voor een baan als maintenance technician? Als maintenance technician ben je onder andere verantwoordelijk voor de technische betrouwbaarheid van productie installaties. Kun jij zowel zelfstandig als in teamverband correctief, preventief en functioneel onderhoud uitvoeren? En heb je een afgeronde MBO+ (niveau 4) opleiding richting mechatronica, elektrotechniek, werktuigbouwkunde, mechanische of industriële techniek of soortgelijk? Dan zit je goed bij Processionals! Wij hebben een groot aanbod vacatures voor maintenance technicians. Bekijk onze vacatures hieronder.
Functie
Toegevoegd
Locatie
4 dagen geleden
Zaandam

Monteur Mechanisch food (dagdienst)

Ben jij een mechanisch monteur die de held van het bedrijf is, met een sterk analytisch vermogen en binnen no time het probleem weet te achterhalen? Dan zijn we op zoek naar jou!
Referentie nr:#PRBT00777
A
11-10-2019
Utrecht

Hoofd Technische Dienst

Voor dit oer Hollandse bedrijf zijn wij op zoek naar een Hoofd Technische Dienst in Utrecht. Ben jij klaar voor een volgende stap in je carrière? Reageer snel!
Referentie nr:#PRD02391
11-10-2019
Velsen Noord

Elektromonteur Papierindustrie (Dagdienst)

In de omgeving van Velsen zijn we op zoek naar een Elektromonteur die graag in de dagdienst wilt werken! Ben jij de eerste die reageert?
Referentie nr:#PRKG00449
11-10-2019
Velsen- Noord

Storingsmonteur papier (5 -ploegen)

Storingsmonteurs opgelet, voor een hightech plant zijn wij weer opzoek! Voel jij je geroepen als echte storingsmonteur? Lees en solliciteer dan direct op deze mooie kans.
Referentie nr:#PRTS01297
10-10-2019
Utrecht

Allround storingsmonteur (5-ploegen)

Ga jij werken in de technische dienst van de meest bekende merken die Nederland rijk is en zorg jij ervoor dat alle winkels wereldwijd bevoorraad worden? Reageer nu!
Referentie nr:#PRD02392
02-10-2019
Edam

Werkvoorbereider Food (dagdienst)

Ben jij het nieuwe gezicht richting de buitenwacht als werkvoorbereider in de technische dienst van een mooi Noord Hollands bedrijf, reageer dan direct!
Referentie nr:#PRD02339
02-10-2019
Eerbeek

(Leerling) monteur MTD papier (dagdienst)

Ben jij die gedreven monteur met een afgeronde mechanische (WTB) opleiding en ervaring in de industrie? Dan zoeken wij jou!
Referentie nr:#PRRS00359
30-09-2019
Cuijk

Storingsmonteur food (3-ploegen)

Is sleutelen jou passie en krijg jij energie van het oplossen van complexe storingen? Ik heb een mooie kans voor je als storingsmonteur in de procesindustrie!
Referentie nr:#PRJB02379
25-09-2019
Westbeemster

Allround storingsmonteur Food (5-ploegen)

Wil jij naast een steengoed salaris ook nog een uitdagende baan waar je zowel mechanisch, elektrisch als besturingstechnisch aan de slag kan in de 5 ploegendienst? Zie hier!
Referentie nr:#PRKG00318
25-09-2019
Renkum

Technicus EMRA papier (dagdienst)

Ik zoek een topper als Technicus elektro, meet- en regeltechniek & automatisering in de omgeving van Arnhem! Heb jij interesse? Reageer dan gelijk!
Referentie nr:#PRJB02374

Functie eisen vacature Maintenance Technician

Niet alleen is jouw opleiding van belang, maar ook zoeken wij iemand met kennis van PLC techniek en industriële netwerken. Daarnaast zoeken wij voor de vacature Maintenance Technician iemand met ervaring in storinganalyse, pseumatiek, hydrauliek, elektrische schakeltechnieken en het lezen van tekeningen. Natuurlijk moet je ook overweg kunnen met conventionele verspaningsmachines. Verder vinden wij het belangrijk dat je de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst.

Werken via Processionals

Processionals is wereldspeler op het gebied van turbochargers voor de Europese automotive industrie. Daarnaast zijn we ook wereldspeler op het gebied van gas- en dieselmotoren voor de scheepvaart, industrie en land- en bouwsector. Meer weten over ons bedrijf? Bekijk dan eens onze website en maak kennis met ons bedrijf.

Solliciteren op de vacature Maintenance Technician

Voor diverse opdrachtgevers zijn wij wij zoek naar een flexibele Maintenance Technician die service- en klantgericht is. Herken jij je in dit profiel en wil je graag aan de slag als maintenance technician? Wacht niet langer en solliciteer op een van de vacatures. Wij bekijken je motivatie en CV zorgvuldig en laten je zo snel mogelijk weten of je bij ons op gesprek kunt komen. Wil je nog meer weten over de vacature Maintenance Technician of heb je nog andere vragen over ons bedrijf? Neem dan gerust contact op met Processionals of laat ons contact met jou opnemen. Bekijk ook onze procesoperator vacatures.
Zoekcriteria