Mijn achtergrond

Tijdens mijn opleiding als strategisch manager aan de Erasmus Universiteit kwam ik voor het eerst in aanraking met de procesindustrie bij een chemisch bedrijf. Na mijn studie vond ik fabrieken nog steeds erg interessant en ben ik verder gegaan om fabrieken in Europa te verbeteren op verschillende vlakken. Goed samenwerken met verschillende disciplines is hierbij essentieel. Met deze ervaring heb ik de stap gemaakt naar Recruitment Consultant bij Processionals.

Waar je mij voor kan bellen

Een inspiratie zijn om jou aan de juiste baan te helpen geeft mij energie. Het daadwerkelijk meedenken in de behoefte personeel te vinden dat echt past bij het bedrijf, zie ik als een interessante zoektocht. Voor deze zaken kun je mij dus altijd bellen, of nog beter: een kopje koffie drinken om face-to-face kennis te maken. 

Hoe ik ben als collega

Collega’s omschrijven mij als hulpvaardig, iemand die een extra stap voor je zet en tussen serieuze zaken altijd in is voor een grapje. In combinatie met de Rotterdamse mentaliteit denk ik dat er altijd een mogelijkheid is en dat we dingen liever vandaag nog doen dan uitstellen! 

Waarom ik bij Processionals op mijn plek ben

Processionals biedt de mogelijkheid om de beste te kunnen zijn en echt toegevoegde waarde te leveren als meedenkende partner in het recruitmentproces. In combinatie met de korte communicatielijnen kan ik hier snel beslissingen maken. Dit zie ik als een groot voordeel voor zowel: de kandidaat, de klant als mijzelf.

Hoe ik mijn vrije tijd invul

Sinds mijn jeugd zijn mijn passies altijd sport en muziek (drummen) geweest. In beiden gebieden gaat het om samenspel, resultaat halen en ergens vol voor gaan. Deze eigenschappen vind ik dan ook belangrijk in mijn werk. Verder geniet ik ook enorm van een dagje op het strand met een goed boek of een hoop vrienden en familie.

Mijn lievelingsplaat

Bij iedere stemming of setting zou een ander nummer kunnen passen, maar dit nummer was fantastisch om mee op te treden als drummer zijnde: Sorry- Kyteman

Maak kennis met ons team

Je kan eenvoudig bellen met een teamlid door te klikken op zijn/haar telefoonnummer. Nog niet toe aan bellen en wil je eerst wat meer informatie? Geen probleem, klik op lees meer of bezoek de persoonlijke LinkedIn-pagina's van onze mensen.

Boris van der Want

Teamleider & Recruitment Consultant

Ik vind het leuk wanneer mensen een vak of hobby hebben waar zij echt enthousiast van worden.

 1. (06) 8684 6806
 2. boris.vanderwant@processionals.nl
 3. Bezoek Boris op LinkedIn

Lees meer

Marc van Zeijl

Recruitment Consultant

Een inspiratie zijn om jou aan de juiste baan te helpen geeft mij energie. Hiervoor kan je mij altijd bellen!

 1. (06) 8687 1477
 2. marc.vanzeijl@processionals.nl
 3. Bezoek Marc op LinkedIn

Lees meer

Jard de Wit

Recruitment Consultant

Ik help jou graag met jouw nieuwe stap binnen de procesindustrie! 

 1. (06) 86 87 73 89
 2. jard.dewit@processionals.nl
 3. Bezoek Jard op LinkedIn

Lees meer

Koen Uneken

Recruitment Consultant

Ik weet dat het succes van een recruiter zit in inzet en realistisch zijn naar klanten en kandidaten.

 1. (06) 86893480
 2. koen.uneken@processionals.nl
 3. Bezoek Koen op Linkedin

Lees meer

Nelson Costa de Brito

Recruitment Consultant

Mensen helpen om zichzelf te ontwikkelen daar krijg ik energie van.

 1. (06) 5983 0439
 2. nelson.costadebrito@processionals.nl
 3. Bezoek Nelson op Linkedin

Lees meer

Hoe gaat Processionals te werk?

 • Stap 1: Solliciteer
  • Je vindt in ons aanbod van vacatures dé job die bij jou past. Je solliciteert direct en krijgt een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.
 • Stap 2: Kennismaken
  • Je komt langs op één van onze kantoren voor een kennismakingsgesprek. Onder genot van een lekker bakje koffie maak je kennis met de consultant die jou aan je carrière gaat helpen. Je nieuwe zakelijke partner wil alles van je weten zodat jij en je toekomstige werkgever goed bij elkaar passen.
 • Stap 3: Eerste gesprek!
  • We hebben een passende baan voor je en je mag kennismaken met het bedrijf. Best spannend want deze job kan het verschil maken. Om je goed voor te bereiden hebben we tips en trics om je sollicitatie zo ontspannen en positief mogelijk te laten verlopen.
 • Stap 3,5: It's a match
  • Jouw nieuwe werkgever ziet het helemaal zitten en jij ook. In een tweede gesprek krijg je een rondleiding op je nieuwe werkplek en maak je kennis met je toekomstige leidinggevende en/of collega’s. Welkom in het bedrijf.
 • Stap 4: Champagne!
  • (Of bier, wat jij wilt…) Je komt je contract tekenen en bent vanaf dat moment officieel in dienst bij jouw werkgever. Geef je consultant maar een schouderklopje: gefeliciteerd met je nieuwe baan!

Upload je CV

Processionals gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.