Mijn achtergrond

Ik kom uit een familie waarbij de dienstverlening toch wel in ons bloed zit. Denk aan les geven, verplegen, pedagogiek, fysiotherapie en het regelen van de financiën binnen ziekenhuizen. Dit is ook de verklaring dat ik in de dienstverlening aan de slag ben gegaan. Ik heb een bedrijfskundige en daarmee procesgerichte achtergrond. Tijdens mijn studie heb ik een specialisatie gedaan in Lean Management. Na mijn studie was de focus om mij commercieel te ontwikkelen en heb ik ervoor gekozen om in de sales te gaan werken.

Waar je mij voor kan bellen

Ik heb het altijd bijzonder gevonden hoe producten tot stand komen, vandaar dat ik ook voor Processionals heb gekozen om meer over de procesindustrie te leren. Ik vind het ook interessant om meer te weten te komen over de totstandkoming van dagelijkse consumptie goederen. De begeleiding van professionals naar een nieuwe droom baan binnen de procesindustrie is daarom ook de perfecte match. Hier krijg ik energie van. 

Hoe ik ben als collega

Ik ben leergierig en straal dit uit in mijn enthousiaste houding. Vanwege mijn drang om te leren ben ik proactief. Als persoon ben ik down to earth. Ik heb begrepen van collega’s in het verleden dat ik toegankelijk en relaxed ben en dat ze vinden dat ik fijn ben om mee te praten. Noem mij een iedersmens. 

Waarom ik bij Processionals op mijn plek ben

Vanaf moment 1 is er een klik met het management van de organisatie. Dat vind ik heel belangrijk.  Daarnaast is een motiverende werklocatie iets wat mij aantrekt. Processionals Rotterdam bevindt zich in de Waalhaven. Zeg nou eerlijk; daar wil iedereen toch werken? Bij Processionals heb ik een mooie combinatie gevonden tussen de consultancy kant, maar daarnaast ook de sales kant. Verder leeft de organisatie een langer termijn visie met de focus op het op partnership en vaste dienstverbanden voor kandidaten daar sluit ik mij bij aan.

Hoe ik mijn vrije tijd invul

Ik ben een buitenmens. Ik vind het eerlijk om de bossen op te zoeken met mijn vriendin en de hond, een rondje te gaan hardlopen, de sportschool op te zoeken of (tegenwoordig) thuis een work out te doen. Daarnaast ben ik een echte wintersport liefhebber en ga ik het liefst 2 keer per jaar naar Oostenrijk. Verder kook ik graag en mag Netflix natuurlijk niet ontbreken.

Mijn lievelingsplaat

Te veel om op te noemen. Van Funky tot Jazz. Van Classic tot HipHop.

Maak kennis met ons team

Je kan eenvoudig bellen met een teamlid door te klikken op zijn/haar telefoonnummer. Nog niet toe aan bellen en wil je eerst wat meer informatie? Geen probleem, klik op lees meer of bezoek de persoonlijke LinkedIn-pagina's van onze mensen.

Boris van der Want

Teamleider & Recruitment Consultant

Ik vind het leuk wanneer mensen een vak of hobby hebben waar zij echt enthousiast van worden.

 1. (06) 8684 6806
 2. boris.vanderwant@processionals.nl
 3. Bezoek Boris op LinkedIn

Lees meer

Marc van Zeijl

Recruitment Consultant

Een inspiratie zijn om jou aan de juiste baan te helpen geeft mij energie. Hiervoor kan je mij altijd bellen!

 1. (06) 8687 1477
 2. marc.vanzeijl@processionals.nl
 3. Bezoek Marc op LinkedIn

Lees meer

Jard de Wit

Recruitment Consultant

Ik help jou graag met jouw nieuwe stap binnen de procesindustrie! 

 1. (06) 86 87 73 89
 2. jard.dewit@processionals.nl
 3. Bezoek Jard op LinkedIn

Lees meer

Koen Uneken

Recruitment Consultant

Ik weet dat het succes van een recruiter zit in inzet en realistisch zijn naar klanten en kandidaten.

 1. (06) 86893480
 2. koen.uneken@processionals.nl
 3. Bezoek Koen op Linkedin

Lees meer

Nelson Costa de Brito

Recruitment Consultant

Mensen helpen om zichzelf te ontwikkelen daar krijg ik energie van.

 1. (06) 5983 0439
 2. nelson.costadebrito@processionals.nl
 3. Bezoek Nelson op Linkedin

Lees meer

Hoe gaat Processionals te werk?

 • Stap 1: Solliciteer
  • Je vindt in ons aanbod van vacatures dé job die bij jou past. Je solliciteert direct en krijgt een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.
 • Stap 2: Kennismaken
  • Je komt langs op één van onze kantoren voor een kennismakingsgesprek. Onder genot van een lekker bakje koffie maak je kennis met de consultant die jou aan je carrière gaat helpen. Je nieuwe zakelijke partner wil alles van je weten zodat jij en je toekomstige werkgever goed bij elkaar passen.
 • Stap 3: Eerste gesprek!
  • We hebben een passende baan voor je en je mag kennismaken met het bedrijf. Best spannend want deze job kan het verschil maken. Om je goed voor te bereiden hebben we tips en trics om je sollicitatie zo ontspannen en positief mogelijk te laten verlopen.
 • Stap 3,5: It's a match
  • Jouw nieuwe werkgever ziet het helemaal zitten en jij ook. In een tweede gesprek krijg je een rondleiding op je nieuwe werkplek en maak je kennis met je toekomstige leidinggevende en/of collega’s. Welkom in het bedrijf.
 • Stap 4: Champagne!
  • (Of bier, wat jij wilt…) Je komt je contract tekenen en bent vanaf dat moment officieel in dienst bij jouw werkgever. Geef je consultant maar een schouderklopje: gefeliciteerd met je nieuwe baan!

Upload je CV

Processionals gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.