Redactie
Processionals
Actueel Detachering
Leestijd 1 min
24 november 2023

Processionals wederom snelst groeiend bedrijf van Nederland

Ondernemer Johan Tol samen met collega Roel Smit bij FD Gazellen
Ondernemer Johan Tol samen met collega Roel Smit bij FD Gazellen
Leestijd 1 min
24 november 2023
Processionals wederom snelst groeiend bedrijf van Nederland
Redactie
Processionals

Gisteravond hebben Johan en Roel de award FD Gazellen 2023 in ontvangst genomen namens Processionals. We ontvangen deze prestigieuze ondernemersprijs van het Financieele Dagblad in de categorie regio Oost middelgroot. Processionals is terug te vinden op plaats 50 in de ranglijst en daarmee mogen we onszelf voor de tweede keer officieel FD Gazelle noemen.  

De award is toegekend aan de 1002 snelst groeiende bedrijven van Nederland. Dat Processionals tussen deze bedrijven staat, komt door de omzetgroei van maar liefst 62% over het afgelopen jaar. Dit zijn uitzonderlijke groeicijfers die het succes van ons als organisatie laten zien.  

Snelle ontwikkeling 

Processionals heeft zich in de afgelopen jaren razendsnel ontwikkeld met vier kantoren in diverse windstreken van het land. Zo zijn er kantoren te vinden in Apeldoorn, Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. Als professionele recruitment business partner helpen wij procestechnici aan de baan die bij hen past en zetten we toekomstplannen van procesindustriële bedrijven om in realiteit.  

De vacature is bij ons niet het uitgangspunt, maar het werkgeluk dat de kandidaat bij de juiste werkgever zoekt. We vinden de juiste vacature voor de kandidaat en daarmee de juiste collega voor onze partners. Deze strategie draagt bij aan een langdurige, loyale relatie tussen werknemer en werkgever. Een relatie die wegens de huidige, dynamische arbeidsmarkt geen vanzelfsprekendheid meer is.  

Persoonlijk karakter 

De sterke omzetgroei die we als Processionals hebben weten te realiseren, is mede te danken aan het persoonlijke karakter van de organisatie. Een mooi voorbeeld hiervan is de complexe campagne waarbij mensen vanuit het buitenland voor de procesindustrie worden geworven.  

Wegens schaarste aan vakmensen in Nederland, zoeken we niet alleen kandidaten in ons eigen land, maar gaan we ook de grens over. We trekken procestechnici uit Suriname en de Nederlandse Antillen aan en willen ze een beter (werkend) leven aanbieden. Om hun geluk te optimaliseren, regelen we een verblijfsvergunning en huisvesting voor hun gezinnen. Een intensief traject waarbij het persoonlijke karakter van ons als Processionals de boventoon voert. 

Trots 

We zijn trots dat we onzelf ook dit jaar weer FD Gazelle mogen noemen. We kijken er naar uit het komende jaar wederom veel procestechnici te helpen hun werkgeluk te ontdekken. Daarnaast hopen we op hetzelfde vertrouwen van onze partners, om hun vraag naar werkenden samen in te vullen en bij te dragen aan hun succes.  

Wij zijn Processionals

Wij gunnen procestechnici het beste. Een mooie toekomst binnen de procesindustrie, waarin zij fluitend door het leven gaan. Het klinkt misschien vanzelfsprekend, maar dat is het niet.

Lees meer
Blog - whitepaper image - V4.0
Redactie
Processionals
Blogs, verhalen en actualiteiten van jouw Recruitment Business Partner in de procesindustrie.

Gerelateerde artikelen

Lees andere artikelen over een mooie toekomst binnen de procesindustrie,
met Processionals als jouw partner.