Redactie
Processionals
Actueel Procesindustrie
Leestijd 1 min
2 augustus 2021

Personeelstekort procesindustrie: een doorkijkje

Personeelstekort procesindustrie
Personeelstekort procesindustrie
Leestijd 1 min
2 augustus 2021
Personeelstekort procesindustrie: een doorkijkje
Redactie
Processionals

Industrie moet innovatief zijn

Het personeelstekort in de procesindustrie is nog altijd groot. Dit is al jarenlang een terugkerend thema en de gehele branche moet innovatief blijven om aan (het juiste) personeel te komen. Afgelopen week verscheen er een artikel in Process Control, hét vakblad voor de procesindustrie, over dit thema. Hierover spraken zij met ons én een grote werkgever in de industrie: Croonwolter&dros. Als Processionals geven wij in dit artikel een doorkijkje hoe wij tegen dit “probleem” aankijken. 

Een doorkijkje vanuit Processionals

Johan Tol, Managing Director Processionals, neemt je in dit artikel mee in wat voor een invloed dit personeelstekort heeft op Processionals. Een ander belangrijk issue wat besproken wordt is het imago dat deze industrie nog steeds heeft. Het imago van de “vieze fabriek” maar wat al lang niet meer zo is: de industrie verschuift al jaren naar Hightech en clean werken én hij bespreekt de perceptie van het salaris, je verdient namelijk uitstekend in deze industrie.
Nieuwsgierig naar meer? Het volledige artikel download je hieronder.

Over Process Control

Process Control is hét vakblad in de procesindustrie, waar je op de hoogte blijft van de ontwikkelingen rondom procesbesturing en -optimalisatie. De nieuwste editie van Process Control ontvangen? Vraag het magazine gratis aan via Process Control.

Wil jij eens met ons sparren over dit thema en alle toekomstige ontwikkelingen in de markt? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag!

Download het volledige artikel

'Personeelstekort is nog altijd groot' verscheen in nummer 7 | 2021 van Process Control, hét vakblad voor de procesindustrie.

Download
Download het artikel over personeelstekort Process Control
Redactie
Processionals
Blogs, verhalen en actualiteiten van jouw Recruitment Business Partner in de procesindustrie.

Gerelateerde artikelen

Lees andere artikelen over een mooie toekomst binnen de procesindustrie,
met Processionals als jouw partner.