Vacatures Werkvoorbereider

Werken als werkvoorbereider: wat doet een werkvoorbereider eigenlijk? Werkvoorbereiders in de procesindustrie houden zich bezig met het vaststellen van onderhoudswerkzaamheden en bepalen de urgentie en werkvolgorde die vervolgens in een maand- en weekplanning wordt gezet. Je bepaalt ook hoeveel manuren er voor een klus nodig zijn en berekent de doorlooptijd van bijvoorbeeld een grote onderhoudsstop of het preventieve onderhoudsplan. In deze functie stuur je vaak de onderhoudsmonteurs op functioneel gebied aan en zorgt dat zij altijd wat te doen hebben. Als werkvoorbereider draag je actief bij aan alle verbeter processen. Is deze job iets voor jou? Zoek en bekijk hier alle vacatures voor werkvoorbereider. Je kunt ook je cv uploaden zodat werkgevers jou kunnen vinden. Wil je op de hoogte worden gehouden van alle nieuwe werkvoorbereider vacatures in Nederland? Maak dan een jobalert aan.

Werkvoorbereider

Rotterdam
Chemie
€ 3.500 - € 4.000
MBO 4
Dagdienst
Bekijk vacature

Werkvoorbereider

Utrecht
Energie & Afvalverbranding
€ 3.500 - € 4.000
MBO 4 , HBO
Dagdienst
Bekijk vacature

Werkvoorbereider E&I

Velsen
Energie & Afvalverbranding
€ 3.500 - € 4.000
MBO 4
Dagdienst ,
Bekijk vacature

Werkvoorbereider

Naarden
Chemie
€ 3.500 - € 4.000
MBO 4
Dagdienst
Nieuw
Bekijk vacature

Werkvoorbereider Maintenance

Amsterdam
Chemie
€ 3.500 - € 4.000
MBO 4 , HBO
Dagdienst
Nieuw
Bekijk vacature

Hoe gaat Processionals te werk?

 • Stap 1: Solliciteer
  • Je schrijft je bij ons in en upload je cv zodat wij een geschikte baan of werkgever kunnen vinden die bij jouw kwaliteiten past. Je krijgt een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.
 • Stap 2: Kennismaken
  • Je komt langs op één van onze kantoren in Amsterdam, Apeldoorn of Rotterdam voor een intake gesprek. Onder genot van een lekker bakje koffie maak je kennis met de consultant die jou aan je carrière gaat helpen. Je nieuwe zakelijke partner wil alles van je weten zodat jij en je toekomstige werkgever op lange termijn goed bij elkaar passen.
 • Stap 3: Eerste gesprek!
  • We hebben een passende baan voor je en je mag kennismaken met het bedrijf. Best spannend want deze job kan het verschil maken. Om je goed voor te bereiden hebben we tips en trics om je sollicitatie zo ontspannen en positief mogelijk te laten verlopen. 
 • Stap 3,5: It's a match
  • Jouw nieuwe werkgever ziet het helemaal zitten en jij ook. In een tweede gesprek krijg je een rondleiding op je nieuwe werkplek en maak je kennis met je toekomstige leidinggevende en/of collega’s. Welkom in het bedrijf.
 • Stap 4: Champagne!
  • (Of bier, wat jij wilt…) Je komt je contract tekenen en bent vanaf dat moment officieel in dienst bij jouw werkgever. Geef je consultant maar een schouderklopje: gefeliciteerd met je nieuwe baan!

Upload je CV