Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Microfiltratiesysteem als onderdeel van productieproces
Medewerker in de controle kamer bij SVP
Chemische productie installatie met werknemer van AkzoNobel
Werknemers op een plant
De controlekamer van SVP
Werknemers op controle op een plant
Op de plant bij Niacet
Controle rondje bij stadverwarming Purmerend
Werknemer van Processionals op het terrein van Niacet
In de fabriek bij Aviko
Barometer proces industriële installatie
Verpakkingsmateriaal in de fabriek van Arla
Werknemer van Processionals voor whiteboard
Werknemer aan het werk bij Elementis
Tapstation voor monstername met werkneemster van Processionals
Vuilverbrandingsinstallatie met werknemer van Processionals
X
Snel zoeken

Vacature shiftleader - Alle vacatures

Ben je op zoek naar een baan als shiftleader? Bekijk onze vacatures shiftleader hieronder! Wij zijn een recruitment organisatie gespecialiseerd op het gebied van management functies in de procesindustrie. Wij werven voor bedrijven geregeld shiftleaders en teamleider productie op mbo- en hbo-niveau. Als shiftleader ben je onder andere verantwoordelijk voor het aansturen van operators in ploegendienst. Daarnaast optimaliseer je productieprocessen en ben je eindverantwoordelijk voor de gehele productie. Wil je meer weten over de werkzaamheden van een shiftleader of teamleider productie? Lees dan even verder. Ook kun je hieronder direct onze actuele vacatures vinden.
Functie
Toegevoegd
Locatie
21-03-2020
Zaandam

Shiftleader Food (5-ploegendienst)

Ben jij graag de spil tussen het management en productie? En kun je met jouw technische kennis- en werkervaring zorg dragen voor de perfecte kwaliteit, technische vraagstukken en...
Referentie nr:#PRZG02564
13-03-2020
Olst

Teamleider farmacie (3-ploegen)

Ben jij op zoek naar een baan als teamleider farmacie 3-ploegen? Reageer dan nu!
Referentie nr:#PRSM02370
04-03-2020
Born

Teamleider zuivel (5-ploegen)

Wil jij als teamleider zuivel in een 5 ploegendienst veel verantwoordelijkheden en aan de slag bij één van de grootste zuivelproducenten ter wereld op de locatie in Born?...
Referentie nr:#PRAB02607
02-03-2020
Vaassen

Teamleider Food & Tobacco (5-ploegen)

Zie jij jezelf werken in een rol als teamleider+? Reageer dan snel op de functie die open staat bij dit bedrijf! 
Referentie nr:#PRCH01658
25-02-2020
Gorinchem

Shiftleader Zuivel (4-ploegen)

Vind je het mooi om een groep operators naar een hoger niveau te tillen? Ben jij graag bezig met continu verbeteren? Dan is deze job als shiftleader bij een grote zuivelproducent misschien wel wat...
Referentie nr:#PRAB02592
14-02-2020
Rotterdam

Procesoperator

Wij werven vakkundige procesoperators met ervaring! Heb jij een MBO 3 of 4 diploma richting procestechniek, vapro of voedingsmiddelentechnologie? Reageer snel!
Referentie nr:#PRJT02115

Wat doet een shiftleader?

Ben je net klaar met je opleiding en lijkt het je wat om aan de slag te gaan als shiftleader? Maar weet je nog niet zo goed hoe de werkzaamheden van een shiftleader eruit zien? We vertellen je er graag meer over. Ben je momenteel al werkzaam als shiftleader, dan hoeven je we niets meer uit te leggen. In dat geval raden we je aan direct onze vacatures voor een baan als shiftleader te bekijken. Als shiftleader ben je verantwoordelijk voor de gehele productie en het optimaliseren van productieprocessen. Je geeft leiding aan een team en zorgt voor een optimale personeelsbezetting. Als shiftleader is het belangrijk om een natuurlijk overwicht te hebben. Goede communicatievaardigheden zijn hierbij van belang. Een andere benaming voor een shiftleader is een teamleider productie. Ben je op zoek naar een vacature voor teamleider productie? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Shiftleader worden?

Ben je zelf momenteel niet op zoek naar een baan als shiftleader, maar ken je iemand die dat wel is? Stuur zijn of haar gegevens door aan Processionals. Wij nemen vervolgens contact op met deze persoon. Wanneer hij of zij vervolgens door de proeftijd gekomen is, ontvang je van ons een mooi cadeau! Hierbij kun je kiezen uit een parachutesprong, een race-experience, een weekendje weg of €250,-! Middels dit formulier kun je een vriend of vriendin aanraden.

Geen leuke vacature kunnen vinden?

Ben je op zoek naar werk als shiftleader, maar sluiten onze actuele vacatures niet aan bij jouw wensen? Schrijf je in en wij zoeken voor jou! Binnen enkele dagen nemen we contact met je op om jouw wensen te bespreken. Bekijk daarnaast ook onze procesoperator vacatures.
Zoekcriteria