Vacatures Maintenance Engineer

Werken als maintenance engineer: wat doet een maintenance engineer eigenlijk? Weer anders dan een maintenance technician of een ‘gewone’ engineer, is de maintenance engineer. In deze functie bewaak en vergroot je de technische betrouwbaarheid van de fabriek. Je ontwikkelt en optimaliseert zaken zoals onderhoudsstrategieën en -modellen en plannen met betrekking tot de uitvoering van onderhoud. Je werkt nauw samen met collega’s als werkvoorbereiders en de maintenance manager. Als maintenance engineer ben je ook projectleider bij diverse onderhoud-, vervanging,- en verbeterprojecten. Ook stel je projectevaluaties en rapportages op en begeleid je audits en inspecties. Aan veelzijdigheid geen gebrek! Is deze job iets voor jou? Zoek en bekijk hier alle vacatures voor maintenance engineer. Je kunt ook je cv uploaden zodat werkgevers jou kunnen vinden. Wil je op de hoogte worden gehouden van alle nieuwe maintenance engineer vacatures in Nederland? Maak dan een jobalert aan.

Plant Engineer

Zandpol
Chemie
€ 3.400 , € 5.000
HBO
Dagdienst
Bekijk vacature

Maintenance Engineer

Sumar
Kunststof
MBO 4 , HBO
Dagdienst
Bekijk vacature

Technisch operator

Dinteloord
Voedingsmiddelen
€ 2.300 , € 3.500
MBO 3
Dagdienst , 5 Ploegendienst
Bekijk vacature

Hoe gaat Processionals te werk?

 • Stap 1: Solliciteer
  • Je schrijft je bij ons in en upload je cv zodat wij een geschikte baan of werkgever kunnen vinden die bij jouw kwaliteiten past. Je krijgt een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.
 • Stap 2: Kennismaken
  • Je komt langs op één van onze kantoren in Amsterdam, Apeldoorn of Rotterdam voor een intake gesprek. Onder genot van een lekker bakje koffie maak je kennis met de consultant die jou aan je carrière gaat helpen. Je nieuwe zakelijke partner wil alles van je weten zodat jij en je toekomstige werkgever op lange termijn goed bij elkaar passen.
 • Stap 3: Eerste gesprek!
  • We hebben een passende baan voor je en je mag kennismaken met het bedrijf. Best spannend want deze job kan het verschil maken. Om je goed voor te bereiden hebben we tips en trics om je sollicitatie zo ontspannen en positief mogelijk te laten verlopen. 
 • Stap 3,5: It's a match
  • Jouw nieuwe werkgever ziet het helemaal zitten en jij ook. In een tweede gesprek krijg je een rondleiding op je nieuwe werkplek en maak je kennis met je toekomstige leidinggevende en/of collega’s. Welkom in het bedrijf.
 • Stap 4: Champagne!
  • (Of bier, wat jij wilt…) Je komt je contract tekenen en bent vanaf dat moment officieel in dienst bij jouw werkgever. Geef je consultant maar een schouderklopje: gefeliciteerd met je nieuwe baan!

Upload je CV

Processionals gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.