Vacatures Engineer WTB

Zoekcriteria

Vakgebied

Ploegendienst

Branche

Opleidingsniveau

Werken als engineer WTB: wat doet een engineer WTB eigenlijk? Engineering in de procesindustrie is het gebruiken van technische kennis voor het ontwerpen en bouwen van technische machines en installaties. Je kunt verschillende specialisaties in engineering vinden: software, mechanisch, proces chemisch, technisch of elektronisch. Als engineer WTB doe je onderzoek, stel je planningen en berekeningen op die bij een technisch oplossing horen. Afhankelijk van jouw specialisatie, is het doel van engineering om deze oplossing, met jouw kennis en ervaring, te ontwikkelen, te vernieuwen of te verbeteren. Je kunt als engineer WTB bij ontzettend veel verschillende werkgevers aan de bak. Kijk snel of er een leuke baan voor jou tussen zit. Is deze job iets voor jou? Zoek en bekijk hier alle vacatures voor engineer WTB. Je kunt ook je cv uploaden zodat werkgevers jou kunnen vinden. Wil je op de hoogte worden gehouden van alle nieuwe engineer WTB vacatures in Nederland? Maak dan een jobalert aan.

Mechanisch monteur

Rotterdam
Chemie
€ 3.500 , € 4.000
MBO 4
Dagdienst
Bekijk vacature

Hoe gaat Processionals te werk?

 • Stap 1: Solliciteer
  • Je schrijft je bij ons in en upload je cv zodat wij een geschikte baan of werkgever kunnen vinden die bij jouw kwaliteiten past. Je krijgt een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.
 • Stap 2: Kennismaken
  • Je komt langs op één van onze kantoren in Amsterdam, Apeldoorn of Rotterdam voor een intake gesprek. Onder genot van een lekker bakje koffie maak je kennis met de consultant die jou aan je carrière gaat helpen. Je nieuwe zakelijke partner wil alles van je weten zodat jij en je toekomstige werkgever op lange termijn goed bij elkaar passen.
 • Stap 3: Eerste gesprek!
  • We hebben een passende baan voor je en je mag kennismaken met het bedrijf. Best spannend want deze job kan het verschil maken. Om je goed voor te bereiden hebben we tips en trics om je sollicitatie zo ontspannen en positief mogelijk te laten verlopen. 
 • Stap 3,5: It's a match
  • Jouw nieuwe werkgever ziet het helemaal zitten en jij ook. In een tweede gesprek krijg je een rondleiding op je nieuwe werkplek en maak je kennis met je toekomstige leidinggevende en/of collega’s. Welkom in het bedrijf.
 • Stap 4: Champagne!
  • (Of bier, wat jij wilt…) Je komt je contract tekenen en bent vanaf dat moment officieel in dienst bij jouw werkgever. Geef je consultant maar een schouderklopje: gefeliciteerd met je nieuwe baan!

Upload je CV