Wie ben jij en wat kunnen wij voor je doen

Hi professional, tijd voor iets nieuws?

Wil je meer of juist minder of totaal iets anders? Processionals heeft alle kennis, contacten en informatie over de beste werkgevers in de procesindustrie.

Bij Processionals zijn we van alle markten thuis als het om plaatsing van kandidaten gaat. Van starters op de arbeidsmarkt tot ervaren rotten in het vak en alles daar tussenin. Ben jij een de door de wol geverfde processpecialist die verandering zoekt en daar een handje bij kan gebruiken? Dan ben je hier op de goede plek!

Zoek in de vacatures, voeg je cv in onze databank toe of lees meer over hoe jij je carrière vorm kunt geven met onze handige artikelen vol loopbaanadvies. Zo vertellen we je graag hoe je na zoveel jaar bij dezelfde baas weer de arbeidsmarkt opgaat, hoe je je cv aanscherpt en welke ontwikkelingsmogelijkheden er in jouw vakgebied zijn. Kortom: genoeg informatie om jouw loopbaan de boost te geven die je zoekt!

Vacatures voor professionals

Vind hier de job die jouw leven leuker gaat maken!

Is het tijd voor meer uitdaging of een andere omgeving? Processionals heeft een geweldig aanbod van vacatures voor ervaren proces specialisten. Je bent slechts één klik van je nieuwe job vandaan. Bekijk direct het volledige overzicht van vacatures voor professionals in de procesindustrie.

Bekijk alle vacatures

Waarom Processionals?

Er is veel keus in technische recruitmentbedrijven en vacaturebanken. Volgens onze kandidaten steekt Processionals hier met kop en schouders bovenuit. Hoe doen we dat? Is het ons goede en uitgebreide vacature aanbod? Zeker, maar het zijn ook onze consultants die er voor jou alles uit halen als het om salaris en voorwaarden gaat. Daarbij zorgt de persoonlijke aandacht, waarmee we kandidaat en bedrijf matchen, ervoor dat jij lekker in je baan zit. Hoe je het ook bekijkt, onze werkwijze maakt Processionals dé keus voor jouw carrière in de procesindustrie. 

Persoonlijke aandacht

Belangstelling gaat verder dan een verjaardagskaart. Wij begeleiden jou met oprechte interesse en adviezen, en met oog voor persoonlijke wensen en doelen.

Wij denken mee

Wij stellen de juiste vragen. En omdat we je op deze manier door en door leren kennen, is er altijd wel een advies waar je verder mee kunt. Ook als dit niet de meest vanzelfsprekende is.

Expertise

Onze enthousiaste consultants vergroten hun kennis van de branche met de dag. En dat maakt ons jouw expert op het gebied van recruitment in de procesindustrie.

Kwalitatief netwerk

Wij zijn al ruim tien jaar een betrouwbare partner van talloze organisaties in de procesindustrie. Wij kennen de juiste mensen en zorgen ervoor dat ze jou leren kennen.

(junior) elektromonteur 

Na mijn studie direct een vaste baan

Met mijn diploma elektrotechniek op zak ben ik naar Processionals gegaan. Ik kreeg direct 10 bedrijven waar ik uit kon kiezen. Na goed advies een top 3 gemaakt. Nu heb ik mijn eerste echte baan gevonden die perfect bij mij past! Bedankt Processionals. 

 

 1. 5

Jelte Schaak

procesoperator 

Alleen maar complimenten!

Ongeveer een jaar voor Processionals gewerkt en kan geen minpunt bedenken. Je wordt erg persoonlijk behandeld en er wordt echt naar jou geluisterd. Ook de betalingen zijn altijd op tijd en correct. Dankzij Processionals mij droombaan gevonden.

 1. 5

Robin de Boer

shiftleader

Processionals, gewoon doen!

Na 25 jaar dankzij Processionals een nieuwe uitdaging gevonden. Goed begeleiding, eerlijk advies en een informele sfeer. Zonder deze leuke club mensen had ik het niet aangedurfd. Gewoon doen dus!

 1. 5

Berry Oosterlink

maintenance manager

Kennis van de technische arbeidsmarkt

Je krijgt een uitgebreid gesprek met op maat gemaakt advies. Ze zijn serieus bezig om mijn gewenste baan te vinden. In het proces was er goede communicatie en werd er snel, duidelijk en vriendelijk gereageerd. Met hun kennis van de markt hebben ze een baan gevonden die aansluit bij mijn visie.

 1. 5

Anne-Henk van Woerden

allround monteur

Eerlijk, dynamisch top team!

Met veel plezier kijk ik terug op de goede samenwerking met Processionals. Een leuk jong team die zich weldegelijk onderscheidt van de concullega. Een aanrader voor iedereen! Bedankt voor een leuk jaar en een mooie baan. 

 1. 5

Fabian de Jong

procesoperator 

Staan altijd klaar om je te helpen

Goed geholpen bij het zoeken van een baan. Gemoedelijke sfeer, altijd goed bereikbaar en staan ook buiten kantooruren klaar om je te helpen. Kortom; alleen maar goede ervaringen!

 1. 5

Tim Hamelink

productiemanager

Kwaliteit & Professionaliteit

Met Processionals heb je fijne en persoonlijke gesprekken. Zeer aan te bevelen voor als je technische werknemers zoekt maar ook als je zelf op zoek bent! 

 1. 4

Bart Graanwoud

Handige artikelen

Processionals doet veel meer dan alleen maar kandidaten aan geweldig leuke banen helpen. Wij zijn experts in alles wat met werk in de procesindustrie, solliciteren, carrière maken en professionele ontwikkeling te maken heeft. En die kennis delen we graag met jou. Gratis en voor niets!

Wat wil je lezen?

Hoe zoek ik naar vacatures?

Klik op vacatures. Vul een trefwoord, postcode en kilometeromtrek in. Bijvoorbeeld ‘Storingsmonteur Elektra’ met je eigen postcode en de afstand tot hoever je wilt reizen voor je werk. Klik op het vergrootglas-icoon om te zoeken. Je krijgt vervolgens alle passende resultaten te zien. Geen resultaten? Controleer de spelling van je trefwoorden of vergroot het aantal kilometers in je zoekopdracht.

Wat gebeurt er als ik mijn cv upload?

Sit back and relax! Wij gaan voor jou op zoek naar je nieuwe job. Het enige wat je hoeft te doen is je cv uploaden. Onze consultants matchen jouw kwaliteiten met

Hoe maak ik een cv?

Voor tips en trics over hoe je een cv maakt, kijk je hier bij onze loopbaanadviezen. Heb je weinig tijd of gewoon geen cv-kaas gegeten? Laat het door ons doen! Neem contact met ons op en wij gaan samen met jou aan de slag!

Hoe bereid ik een sollicitatiegesprek voor?

Een goed gesprek begint bij een goede voorbereiding. Jij bent natuurlijk hartstikke blij dat je op gesprek mag komen maar nu beginnen de zenuwen. Want wat verwachten ze van mij en wat gaat mijn eventuele nieuwe werkgever vragen? Om niet met een mond vol tanden te staan hebben wij hier een handig artikel met tips zodat jij er helemaal klaar voor bent!

Hoe gaat Processionals te werk?

 • Stap 1: Solliciteer
  • Je schrijft je bij ons in en upload je cv zodat wij een geschikte baan of werkgever kunnen vinden die bij jouw kwaliteiten past. Je krijgt een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.
 • Stap 2: Kennismaken
  • Je komt langs op één van onze kantoren in Amsterdam, Apeldoorn of Rotterdam voor een kennismakingsgesprek. Onder genot van een lekker bakje koffie maak je kennis met de consultant die jou aan je carrière gaat helpen. Je nieuwe zakelijke partner wil alles van je weten zodat jij en je toekomstige werkgever op lange termijn goed bij elkaar passen.
 • Stap 3: Eerste gesprek!
  • We hebben een passende baan voor je en je mag kennismaken met het bedrijf. Best spannend want deze job kan het verschil maken. Om je goed voor te bereiden hebben we tips en trics om je sollicitatie zo ontspannen en positief mogelijk te laten verlopen.
 • Stap 3,5: It's a match
  • Jouw nieuwe werkgever ziet het helemaal zitten en jij ook. In een tweede gesprek krijg je een rondleiding op je nieuwe werkplek en maak je kennis met je toekomstige leidinggevende en/of collega’s. Welkom in het bedrijf.
 • Stap 4: Champagne!
  • (Of bier, wat jij wilt…) Je komt je contract tekenen en bent vanaf dat moment officieel in dienst bij jouw werkgever. Geef je consultant maar een schouderklopje: gefeliciteerd met je nieuwe baan!

Upload je CV

Processionals gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.