Vacatures voedingsmiddelen

Werken in de voedingsmiddelenindustrie: als jij het niet kunt laten om in de supermarkt te zeggen ‘Kijk, dat heb ik gemaakt!’, dan is de voedingsmiddelenindustrie jouw ding! De grootste en meest gevarieerde industrie van Nederland is de voedingsmiddelenindustrie. Van koekjes en bier tot zuivel en hondenbrokken: de FMCG-branche (fast moving consumer goods) of food-industry is een enorme bron van uiteenlopende banen. Wij hebben vacatures voor operators, storingsmonteurs en teamleiders productie, maar ook jobs als kwaliteitscoördinator en logistieke vacatures door heel Nederland. Zoek je werk? Dan heeft Processionals de baan voor jou. Zoek en bekijk hier alle vacatures inde voedingsindustrie in Nederland. Je kunt ook je cv uploaden zodat werkgevers in de levensmiddelenindustrie jou kunnen vinden. Wil je op de hoogte worden gehouden van alle nieuwe banen? Maak dan een jobalert aan.

Geen vacatures gevonden

Er zijn geen vacatures gevonden. Verwijder zoekcriteria om de zoekopdracht breder te maken.

Via een van onderstaande opties kan je nieuwe vacatures ontvangen die aan deze zoekopdracht voldoen.

Hoe gaat Processionals te werk?

 • Stap 1: Solliciteer
  • Je schrijft je bij ons in en upload je cv zodat wij een geschikte baan of werkgever kunnen vinden die bij jouw kwaliteiten past. Je krijgt een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.
 • Stap 2: Kennismaken
  • Je komt langs op één van onze kantoren in Amsterdam, Apeldoorn of Rotterdam voor een intake gesprek. Onder genot van een lekker bakje koffie maak je kennis met de consultant die jou aan je carrière gaat helpen. Je nieuwe zakelijke partner wil alles van je weten zodat jij en je toekomstige werkgever op lange termijn goed bij elkaar passen.
 • Stap 3: Eerste gesprek!
  • We hebben een passende baan voor je en je mag kennismaken met het bedrijf. Best spannend want deze job kan het verschil maken. Om je goed voor te bereiden hebben we tips en trics om je sollicitatie zo ontspannen en positief mogelijk te laten verlopen. 
 • Stap 3,5: It's a match
  • Jouw nieuwe werkgever ziet het helemaal zitten en jij ook. In een tweede gesprek krijg je een rondleiding op je nieuwe werkplek en maak je kennis met je toekomstige leidinggevende en/of collega’s. Welkom in het bedrijf.
 • Stap 4: Champagne!
  • (Of bier, wat jij wilt…) Je komt je contract tekenen en bent vanaf dat moment officieel in dienst bij jouw werkgever. Geef je consultant maar een schouderklopje: gefeliciteerd met je nieuwe baan!

Upload je CV