Kom werken bij Processionals
Kom werken bij Processionals

Onze arbeidsvoorwaarden

Niet alleen voor werkenden, maar ook voor onze Processionals bieden we mooie arbeidsvoorwaarden. 

Arbeidsvoorwaarden waar jij blij van wordt

Wij vinden het erg belangrijk dat jij je goed voelt bij ons. Daarom krijg je veel vertrouwen, vrijheid, uitdaging én een mooi secundair arbeidsvoorwaarden pakket! 

Omdat vrijheid ook belangrijk is

Onbeperkt verlof

Bij Processionals hoef je géén rekening meer te houden met een vast aantal verlofdagen per jaar. Jij hebt recht op onbeperkt verlof! Zo houd je ook voldoende tijd over voor andere belangrijke dingen in jouw leven. 

Onbeperkt verlof

OM NOOIT (OF METEEN) TE VERGETEN

Vette incentives

We zijn al met het hele team naar Lapland en  IJsland geweest en begin van dit jaar hebben we genoten op de pistes (en in de Après-ski) van Oostenrijk. De volgende keer kun jij mee! 

Vette incentives

SAMEN ETEN IS GEZELLIGER

Gratis lunch

Je kan in de ochtend iets langer in je bed blijven liggen, want je hoeft zelf geen bammetjes meer te smeren. Bij Processionals lunchen we altijd gezellig samen uit onze goed gevulde koelkast én staat er altijd vers fruit voor je klaar!

Gratis lunch

omdat je nooit bent uitgeleerd

Opleidingsbudget

Wij vinden het belangrijk dat jij je kan blijven ontwikkelen, op zakelijk en persoonlijk vlak. Daarom staat er ieder jaar een opleidingsbudget van €1.000,- voor jou klaar. 

Opleidingsbudget

Iets doen voor een ander

Maatschappelijk doel

Wij geven jou twee keer per jaar de mogelijkheid om onder werktijd bij te dragen aan een maatschappelijk doel. Of je nu, net als onze Koen, bij de brandweer zit, wil collecteren voor het goede doel of vrijwilliger bent op de kinderboerderij. Het kan allemaal! 

Maatschappelijk doel

flexibel in te zetten dus

Flexbudget

Een flexbudget van €500,- per jaar, waarbij je een bruto-netto voordeel hebt op bijvoorbeeld je sportcontributie, thuiswerkplek of zakelijke kleding. 

Flexbudget

Fietsen is gezond

Lease een fiets

Gezondheid vinden we bij Processionals belangrijk, naast een dagelijkse wandeling tijdens de lunch, stimuleren we het ook om (indien mogelijk) op de fiets naar kantoor te komen. Je hebt daarom de mogelijkheid tot het leasen van een (elektrische)fiets, met een extra bijdrage vanuit Processionals.   

Lease een fiets
enthousiast geworden? snappen we!

Bekijk onze vacatures

Wie weet sluit jij je binnenkort aan bij onze club van ambitieuze Processionals! 

Allround sourcer/ recruiter
Toe aan een functie met veel vrijheid binnen recruitment? Vanwege uitbreiding zoeken wij versterking in ons gezellige en jonge team! Met veel vertrouwen kun je bij ons aan de slag met je eigen én onze groei. Groei jij met ons mee?#jointheprocessionals
Bekijk vacature
Overig
Apeldoorn
Dagdienst
2500 - 3600
MBO-4,
HBO
Bekijk vacature
Business unit manager Rotterdam
Ben jij een leider in sales & recruitment? Dan zoeken we jou!  
Bekijk vacature
Overig
Rotterdam
Dagdienst
3500 - 5500
HBO
Bekijk vacature
Recruitment consultant Amsterdam
Ben jij dat commerciële toptalent die altijd de beste deals weet te sluiten? Zit recruitment in je genen en ben je verslaafd aan het spel om keer op keer juist diegene te vinden die je opdrachtgever nog succesvoller maakt? Dan zijn wij op zoek naar jou.#jointheprocessionals
Bekijk vacature
Overig
Amsterdam
Dagdienst
2500 - 3550
HBO
Bekijk vacature
Recruitment consultant Apeldoorn
Ben jij een commercieel talent én ben je toe aan een leuke uitdaging? Dan zijn wij een match!#jointheprocessionals
Bekijk vacature
Overig
Apeldoorn
Dagdienst
2500 - 3550
MBO-4,
HBO,
Universitair
Bekijk vacature
Recruitment consultant Eindhoven
Ben jij een commercieel toptalent én ben je toe aan een leuke uitdaging? Samen met je team ga je nog meer klanten en kandidaten blij maken vanuit ons kantoor op de high tech campus in Eindhoven!
Bekijk vacature
Overig
Eindhoven
Dagdienst
2750 - 3300
HBO
Bekijk vacature