Mijn achtergrond

Ik heb hiervoor als recruiter in de financiële sector gewerkt. Ik zocht voor verschillende bedrijven in Rotterdam de controllers of finance profielen. Daarvoor heb ik drie jaar bij Friesland Campina gewerkt bij de kaas groothandel. Ik werkte hier op de export afdeling. Ik had hier veel klanten in Duitsland en Oost-Europa maar ook in Japan en de V.S. 

Waar je mij voor kan bellen

In principe mag je me voor alles bellen, ik ben altijd in voor een praatje. Het meest enthousiast wordt ik er natuurlijk van wanneer ik word gebeld door iemand die mij vraagt een mooie baan voor hem of haar te zoeken. Of als een klant mij belt om te vragen opzoek te gaan naar een moeilijk vindbaar profiel waar ze mijn hulp goed bij kan gebruiken. 

Hoe ik ben als collega

Energie en hard werken. Ik weet dat het succes van een recruiter zit in inzet en realistisch zijn naar klanten en kandidaten. Ik probeer dus door hard te werken en goede energie in mijn werk te stoppen zoveel mogelijk succes verhalen te maken. 

Verder help ik graag mensen. Ik ben al ruim 4 jaar buddy begeleider van Dirk, een man met MS. Samen hebben wij al drie boeken en een dichtbundel uitgegeven. Dirk is blind dus ik type het in en hij voert redactie erop uit door het voor te laten lezen via google. Ik heb zelfs de eer gehad om op de cover van een van zijn boeken te komen.

 

Waarom ik bij Processionals op mijn plek ben

Ik kom uit een heel technisch gezin. Mijn beide broers zijn ingenieurs en mijn vader heeft een eigen consultancy bedrijf voor de verbranding / zwavel industrie. Ik ben dus van huis uit opgegroeid met verhalen over raffinaderijen en fabrieken. Daarnaast vind ik recruitment een mooi vak, en dit is dan ook de reden waarom ik bij Processionals op mijn plek ben. 

Ik vind het belangrijk dat er een team sfeer is, dus dat we er met ze alle ervoor zorgen dat wij samen succesverhalen maken. In het verlengde hiervan denk ik dat dit goed te behalen is met gezelligheid, professionele houding en klaar staan voor elkaar.

Hoe ik mijn vrije tijd invul

Ik ben vrijwillige brandweerman, dus veel van mijn vrije tijd besteed ik op de kazerne met oefenen, sporten en meldingen waar wij op gestuurd worden. Daarnaast hou ik van motorrijden, reizen en sporten. Ook ben ik altijd te porren voor een feestje. In de zomer loop ik ook graag de festivals af. 

Mijn lievelingsplaat

Red hot chili peppers – Scar Tissue

Maak kennis met ons team

Je kan eenvoudig bellen met een teamlid door te klikken op zijn/haar telefoonnummer. Nog niet toe aan bellen en wil je eerst wat meer informatie? Geen probleem, klik op lees meer of bezoek de persoonlijke LinkedIn-pagina's van onze mensen.

Boris van der Want

Teamleider & Recruitment Consultant

Ik vind het leuk wanneer mensen een vak of hobby hebben waar zij echt enthousiast van worden.

 1. (06) 8684 6806
 2. boris.vanderwant@processionals.nl
 3. Bezoek Boris op LinkedIn

Lees meer

Marc van Zeijl

Recruitment Consultant

Een inspiratie zijn om jou aan de juiste baan te helpen geeft mij energie. Hiervoor kan je mij altijd bellen!

 1. (06) 8687 1477
 2. marc.vanzeijl@processionals.nl
 3. Bezoek Marc op LinkedIn

Lees meer

Jard de Wit

Recruitment Consultant

Ik help jou graag met jouw nieuwe stap binnen de procesindustrie! 

 1. (06) 86 87 73 89
 2. jard.dewit@processionals.nl
 3. Bezoek Jard op LinkedIn

Lees meer

Koen Uneken

Recruitment Consultant

Ik weet dat het succes van een recruiter zit in inzet en realistisch zijn naar klanten en kandidaten.

 1. (06) 86893480
 2. koen.uneken@processionals.nl
 3. Bezoek Koen op Linkedin

Lees meer

Nelson Costa de Brito

Recruitment Consultant

Mensen helpen om zichzelf te ontwikkelen daar krijg ik energie van.

 1. (06) 5983 0439
 2. nelson.costadebrito@processionals.nl
 3. Bezoek Nelson op Linkedin

Lees meer

Hoe gaat Processionals te werk?

 • Stap 1: Solliciteer
  • Je vindt in ons aanbod van vacatures dé job die bij jou past. Je solliciteert direct en krijgt een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.
 • Stap 2: Kennismaken
  • Je komt langs op één van onze kantoren voor een kennismakingsgesprek. Onder genot van een lekker bakje koffie maak je kennis met de consultant die jou aan je carrière gaat helpen. Je nieuwe zakelijke partner wil alles van je weten zodat jij en je toekomstige werkgever goed bij elkaar passen.
 • Stap 3: Eerste gesprek!
  • We hebben een passende baan voor je en je mag kennismaken met het bedrijf. Best spannend want deze job kan het verschil maken. Om je goed voor te bereiden hebben we tips en trics om je sollicitatie zo ontspannen en positief mogelijk te laten verlopen.
 • Stap 3,5: It's a match
  • Jouw nieuwe werkgever ziet het helemaal zitten en jij ook. In een tweede gesprek krijg je een rondleiding op je nieuwe werkplek en maak je kennis met je toekomstige leidinggevende en/of collega’s. Welkom in het bedrijf.
 • Stap 4: Champagne!
  • (Of bier, wat jij wilt…) Je komt je contract tekenen en bent vanaf dat moment officieel in dienst bij jouw werkgever. Geef je consultant maar een schouderklopje: gefeliciteerd met je nieuwe baan!

Upload je CV

Processionals gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.