Mijn achtergrond

Ik ben opgegroeid in Driebergen en voor mijn studie naar Rotterdam verhuisd. Een stad met een mentaliteit waarin ik me goed kan vinden. Na mijn studie strategisch management te hebben afgerond ben ik samen met een vriend een bedrijf begonnen. Hij als muzikant, ik als manager. Hij had net The Voice Of Holland gewonnen en samen gingen we het avontuur aan. 2 jaar lang zijn we door Nederland getoerd en hebben we de gekste dingen geleerd en meegemaakt. Daarna was ik toe aan een nieuwe uitdaging en heb ik besloten om het team van Processionals te komen versterken. 

Waar je mij voor kan bellen

Ik vind het leuk wanneer mensen een vak of hobby hebben waar zij echt enthousiast van worden. Wat mij aanspreekt aan mijn werk is dat je andere kunt helpen floreren in hetgeen waar zij een passie voor hebben. Als recruitment consultant ben je in staat een omgeving te creëren die dit mogelijk maakt. 
Ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging, of heb je een vacature openstaan en zoek je de perfecte kandidaat? Ik help graag, bel me gerust!

Hoe ik ben als collega

Direct, eerlijk, vastberaden, enthousiast, creatief en gedreven. Wanneer ik een collega vraag hoe hij mij zou omschrijven, komen deze kernwoorden naar voren. In mijn werk ga ik doelgericht te werk en het spel van het vinden van de juiste organisatie bij de juiste kandidaat geeft mij energie. Ik hou van uitdaging en vind het leuk om creatieve strategische keuzes te maken om mijn doel te bereiken.

Waarom ik bij Processionals op mijn plek ben

Ik maak er werk van! Binnen Processionals heerst een vriendelijke sfeer waarin we allemaal op onze eigen manier hard aan de slag gaan. 
Om een ander te kunnen begeleiden bij zo’n belangrijke keuze als het kiezen van een baan vind ik prachtig. Als recruitment consultant ben je in staat anderen te helpen bij het volgen van hun eigen pad. Ook om organisaties te helpen bij het vinden van een werknemer die past bij de bedrijfsvisie vind ik een mooie uitdaging. Iedere nieuwe werknemer heeft zijn eigen ervaringen en zienswijze. Door de juiste mensen te blijven plaatsen verander je uiteindelijk de van de organisatie.

Hoe ik mijn vrije tijd invul

Wanneer ik vrij ben hou ik van om te reizen, te golfsurfen en muziek te maken.

Mijn lievelingsplaat

The Weight – the Band

Maak kennis met ons team

Je kan eenvoudig bellen met een teamlid door te klikken op zijn/haar telefoonnummer. Nog niet toe aan bellen en wil je eerst wat meer informatie? Geen probleem, klik op lees meer of bezoek de persoonlijke LinkedIn-pagina's van onze mensen.

Boris van der Want

Teamleider & Recruitment Consultant

Ik vind het leuk wanneer mensen een vak of hobby hebben waar zij echt enthousiast van worden.

 1. (06) 8684 6806
 2. boris.vanderwant@processionals.nl
 3. Bezoek Boris op LinkedIn

Lees meer

Marc van Zeijl

Recruitment Consultant

Een inspiratie zijn om jou aan de juiste baan te helpen geeft mij energie. Hiervoor kan je mij altijd bellen!

 1. (06) 8687 1477
 2. marc.vanzeijl@processionals.nl
 3. Bezoek Marc op LinkedIn

Lees meer

Jard de Wit

Recruitment Consultant

Ik help jou graag met jouw nieuwe stap binnen de procesindustrie! 

 1. (06) 86 87 73 89
 2. jard.dewit@processionals.nl
 3. Bezoek Jard op LinkedIn

Lees meer

Koen Uneken

Recruitment Consultant

Ik weet dat het succes van een recruiter zit in inzet en realistisch zijn naar klanten en kandidaten.

 1. (06) 86893480
 2. koen.uneken@processionals.nl
 3. Bezoek Koen op Linkedin

Lees meer

Nelson Costa de Brito

Recruitment Consultant

Mensen helpen om zichzelf te ontwikkelen daar krijg ik energie van.

 1. (06) 5983 0439
 2. nelson.costadebrito@processionals.nl
 3. Bezoek Nelson op Linkedin

Lees meer

Hoe gaat Processionals te werk?

 • Stap 1: Solliciteer
  • Je vindt in ons aanbod van vacatures dé job die bij jou past. Je solliciteert direct en krijgt een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.
 • Stap 2: Kennismaken
  • Je komt langs op één van onze kantoren voor een kennismakingsgesprek. Onder genot van een lekker bakje koffie maak je kennis met de consultant die jou aan je carrière gaat helpen. Je nieuwe zakelijke partner wil alles van je weten zodat jij en je toekomstige werkgever goed bij elkaar passen.
 • Stap 3: Eerste gesprek!
  • We hebben een passende baan voor je en je mag kennismaken met het bedrijf. Best spannend want deze job kan het verschil maken. Om je goed voor te bereiden hebben we tips en trics om je sollicitatie zo ontspannen en positief mogelijk te laten verlopen.
 • Stap 3,5: It's a match
  • Jouw nieuwe werkgever ziet het helemaal zitten en jij ook. In een tweede gesprek krijg je een rondleiding op je nieuwe werkplek en maak je kennis met je toekomstige leidinggevende en/of collega’s. Welkom in het bedrijf.
 • Stap 4: Champagne!
  • (Of bier, wat jij wilt…) Je komt je contract tekenen en bent vanaf dat moment officieel in dienst bij jouw werkgever. Geef je consultant maar een schouderklopje: gefeliciteerd met je nieuwe baan!

Upload je CV

Processionals gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.