Mijn achtergrond

Na het succesvol afronden van mijn HBO Sportmarkering en Economie aan het Fontys in Tilburg ben ik in 2018 begonnen als recruitmentconsultant bij Processionals. 

Waar je mij voor kan bellen

Je kan mij bellen op het moment dat je een uitdagende baan binnen de voeding of watersector zoekt of juist op zoek bent naar deze werknemer. Ik ga graag naar klanten toe om erachter te komen wat zij zoeken en wat onze rol kan zijn in deze zoektocht. Het mooiste is dat ik daarna ook zelf klant en kandidaat bij elkaar breng en zorg voor blije gezichten aan allebei de kanten! 

Hoe ik ben als collega

Ik voer mijn gesprekken enthousiast en vind het prettig om de sfeer informeel te houden. Ik ben een gezellige, soms iets wat chaotische collega.

Waarom ik bij Processionals op mijn plek ben

De functie van recruitment consultant past goed bij mij omdat ik met veel verschillende dingen bezig ben. Wat ik belangrijk vind is een open en positieve sfeer, wat bij Processionals aanwezig is. Het dartbord en de gezellige collega’s dragen hier goed aan bij. 

Hoe ik mijn vrije tijd invul

In het weekend ga ik graag naar een gezellig feest met vrienden of bezoek ik een mooie stad. Doordeweeks ben ik nog regelmatig op de judomat te vinden om een potje te stoeien. 

Mijn lievelingsplaat

Frank van Etten – mijn hart gaat boem boem 

Maak kennis met ons team

Je kan eenvoudig bellen met een teamlid door te klikken op zijn/haar telefoonnummer. Nog niet toe aan bellen en wil je eerst wat meer informatie? Geen probleem, klik op lees meer of bezoek de persoonlijk LinkedIn-pagina's van onze mensen.

Bryan Antersijn

Manager Recruitment

Je kan me bellen voor maatwerk. Heb je behoefte aan een luisterend oor? Of wil je graag advies op een situatie waar je tegenaan loopt?

 1. (06) 5982 2091
 2. bryan.antersijn@processionals.nl
 3. Bezoek Bryan op LinkedIn

Lees meer

Tom Meulensteen

Sr. Recruitment Consultant

Je kan mij bellen als je een uitdagende baan of een nieuwe werkgever binnen de voedings- of watersector zoekt.

 1. (06) 8688 9944
 2. tom.meulensteen@processionals.nl
 3. Bezoek Tom op LinkedIn

Lees meer

Iris Bouman

Recruitment Consultant

Je kunt mij bellen voor een gesprek over jouw toekomstige carrière. 

 1. (06) 5981 8595
 2. iris.bouman@processionals.nl
 3. Bezoek Iris op LinkedIn

Lees meer

Hoe gaat Processionals te werk?

 • Stap 1: Solliciteer
  • Je vindt in ons aanbod van vacatures dé job die bij jou past. Je solliciteert direct en krijgt een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.
 • Stap 2: Kennismaken
  • Je komt langs op één van onze kantoren voor een kennismakingsgesprek. Onder genot van een lekker bakje koffie maak je kennis met de consultant die jou aan je carrière gaat helpen. Je nieuwe zakelijke partner wil alles van je weten zodat jij en je toekomstige werkgever goed bij elkaar passen.
 • Stap 3: Eerste gesprek!
  • We hebben een passende baan voor je en je mag kennismaken met het bedrijf. Best spannend want deze job kan het verschil maken. Om je goed voor te bereiden hebben we tips en trics om je sollicitatie zo ontspannen en positief mogelijk te laten verlopen.
 • Stap 3,5: It's a match
  • Jouw nieuwe werkgever ziet het helemaal zitten en jij ook. In een tweede gesprek krijg je een rondleiding op je nieuwe werkplek en maak je kennis met je toekomstige leidinggevende en/of collega’s. Welkom in het bedrijf.
 • Stap 4: Champagne!
  • (Of bier, wat jij wilt…) Je komt je contract tekenen en bent vanaf dat moment officieel in dienst bij jouw werkgever. Geef je consultant maar een schouderklopje: gefeliciteerd met je nieuwe baan!

Upload je CV

Processionals gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.