Mijn achtergrond

Geboren en getogen in het mooie Apeldoorn, wat door de mooie natuur en gunstige ligging voor mij een fijne plek is om te wonen. Mijn achtergrond ligt in de autotechniek, dit is ontstaan vanwege mijn passie voor snelle sportwagens. Na het studeren ben ik via de sales het recruitment vak ingerold. 

Waar je mij voor kan bellen

Zakelijk gezien sta ik voor iedere kandidaat klaar die geholpen wil worden bij het vinden van zijn of haar nieuwe baan binnen de procesindustrie. Ik ben ook de moeilijkste niet als het gaat om een hapje eten (sushi) of drinken (cocktails) haha.

Hoe ik ben als collega

Door het maken van (soms foute) grappen en mijn vrolijkheid deel ik mee in de gezelligheid op ons kantoor, daar houd ik erg van! Daarnaast  ben ik leergierig, ambitieus en denk ik graag mee met collega’s om samen beter te worden. Ik sta altijd voor je klaar bij hulp.  

Waarom ik bij Processionals op mijn plek ben

Werkplezier is voor mij hierin het allerbelangrijkste. De combinatie van leuke collega’s, vrijheid in mijn functie en het steeds verder kunnen ontwikkelen zorgt er voor dat ik het super naar mijn zin heb bij Processionals. 

Hoe ik mijn vrije tijd invul

In mijn vrije tijd lees ik graag een boek of kijk ik een serie/ film. Sportief gezien sta ik soms in de sportschool (geen hobby) en ben ik ook vaak op een fiets te vinden, zowel onderweg van huis naar ons kantoor, als op een racefiets. Ik geniet er in de weekenden ook van om op een terras in de zon te zitten met een borrel.

Mijn lievelingsplaat

In mijn vrije tijd lees ik graag een boek of kijk ik een serie/ film. Sportief gezien sta ik soms in de sportschool (geen hobby) en ben ik ook vaak op een fiets te vinden, zowel onderweg van huis naar ons kantoor, als op een racefiIk vind erg veel muziek leuk om te luisteren op de radio. Wat ik zelf veel luister is wel de Top-40 songs. Bijv.  Ed Sheeran, Justin Bieber of The Weekend. Op dit moment staat Love Myself van Ronde op repeat (padapapapadadapapadapapapadadapada).ets. Ik geniet er in de weekenden ook van om op een terras in de zon te zitten met een borrel.

Maak kennis met ons team

Je kan eenvoudig bellen met een teamlid door te klikken op zijn/haar telefoonnummer. Nog niet toe aan bellen en wil je eerst wat meer informatie? Geen probleem, klik op lees meer of bezoek de persoonlijk LinkedIn-pagina's van onze mensen.

Steven Massier

Manager Recruitment

Het belangrijk dat ik elke dag met plezier naar werk ga. Ik word vrolijk van dankbare kandidaten en opdrachtgevers.

 1. (06) 8685 1879
 2. steven.massier@processionals.nl
 3. Bezoek Steven op LinkedIn

Lees meer

Tom Meulensteen

Sr. Recruitment Consultant

Je kan mij bellen als je een uitdagende baan of een nieuwe werkgever binnen de voedings- of watersector zoekt.

 1. (06) 8688 9944
 2. tom.meulensteen@processionals.nl
 3. Bezoek Tom op LinkedIn

Lees meer

Raoul Wijenberg

Sr. Recruitment Consultant

Je kan mij bellen om samen uit te zoeken wat het beste bij je past. Het leukste aan mijn baan is dat je mensen écht helpt. 

 1. (06) 1329 9157
 2. raoul.wijenberg@processionals.nl
 3. Bezoek Raoul op LinkedIn

Lees meer

Jeroen Brunsting

Senior Recruiter

Zakelijk gezien sta ik voor iedere kandidaat klaar die geholpen wil worden bij het vinden van zijn of haar nieuwe baan binnen de procesindustrie. 

 1. (06) 8682 7490
 2. jeroen.brunsting@processionals.nl
 3. Bezoek Jeroen op LinkedIn

Lees meer

Alwin Beck

Recruitment Consultant

Je kan mij bellen als je zoekt naar een vaste baan in de voedingsmiddelen industrie. Ik wil je hier graag bij helpen! 

 1. (06) 8681 6963
 2. alwin.beck@processionals.nl
 3. Bezoek Alwin op LinkedIn

Lees meer

Ruben Fremouw

Recruitment Consultant

Je kan mij bellen als je zoekt naar een vaste baan in de chemische industrie of energie sector. Ik help je hier graag bij! 

 1. (06) 8684 9415
 2. ruben.fremouw@processionals.nl
 3. Bezoek Ruben op LinkedIn

Lees meer

Dylan Hendriks

Junior Recruiter

Mijn werk is erg belangrijk voor mij. Ik haal er energie en voldoening uit en loop graag een stapje harder om je te helpen.

 1. (06) 8682 5854
 2. dylan.hendriks@processionals.nl
 3. Bezoek Dylan op LinkedIn

Lees meer

Brenden Eijkelkamp

Recruitment Consultant

De beste match maken tussen medewerker en organisatie is het mooiste wat er is! 

 1. (06) 8683 4677
 2. brenden.eijkelkamp@processionals.nl
 3. Bezoek Brenden op LinkedIn

Lees meer

Nick Bijvank

Recruitment Consultant

Ben je op zoek naar een nieuwe stap in je carrière? Of wil jij als bedrijf hulp met het uitbreiden of optimaliseren van je recruitmentproces binnen de procesindustrie? Dan kun je mij altijd bellen!

 1. (06) 8685 9248
 2. nick.bijvank@processionals.nl
 3. Bezoek Nick op Linkedin

Lees meer

Sander Draaijer

Recruitment Consultant

Je kan mij bellen als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging binnen de (proces) industrie.

 1. (06) 59814112
 2. sander.draaijer@processionals.nl
 3. Bezoek Sander op Linkedin

Lees meer

Hoe gaat Processionals te werk?

 • Stap 1: Solliciteer
  • Je vindt in ons aanbod van vacatures dé job die bij jou past. Je solliciteert direct en krijgt een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.
 • Stap 2: Kennismaken
  • Je komt langs op één van onze kantoren voor een kennismakingsgesprek. Onder genot van een lekker bakje koffie maak je kennis met de consultant die jou aan je carrière gaat helpen. Je nieuwe zakelijke partner wil alles van je weten zodat jij en je toekomstige werkgever goed bij elkaar passen.
 • Stap 3: Eerste gesprek!
  • We hebben een passende baan voor je en je mag kennismaken met het bedrijf. Best spannend want deze job kan het verschil maken. Om je goed voor te bereiden hebben we tips en trics om je sollicitatie zo ontspannen en positief mogelijk te laten verlopen.
 • Stap 3,5: It's a match
  • Jouw nieuwe werkgever ziet het helemaal zitten en jij ook. In een tweede gesprek krijg je een rondleiding op je nieuwe werkplek en maak je kennis met je toekomstige leidinggevende en/of collega’s. Welkom in het bedrijf.
 • Stap 4: Champagne!
  • (Of bier, wat jij wilt…) Je komt je contract tekenen en bent vanaf dat moment officieel in dienst bij jouw werkgever. Geef je consultant maar een schouderklopje: gefeliciteerd met je nieuwe baan!

Upload je CV

Processionals gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.