Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Microfiltratiesysteem als onderdeel van productieproces
Medewerker in de controle kamer bij SVP
Chemische productie installatie met werknemer van AkzoNobel
Werknemers op een plant
De controlekamer van SVP
Werknemers op controle op een plant
Op de plant bij Niacet
Controle rondje bij stadverwarming Purmerend
Werknemer van Processionals op het terrein van Niacet
In de fabriek bij Aviko
Barometer proces industriële installatie
Verpakkingsmateriaal in de fabriek van Arla
Werknemer van Processionals voor whiteboard
Werknemer aan het werk bij Elementis
Tapstation voor monstername met werkneemster van Processionals
Vuilverbrandingsinstallatie met werknemer van Processionals
X
Snel zoeken

Die baan die jij zoekt, heeft Processionals al gevonden

De procesindustrie kent een groot aantal branches en een nog veel groter aanbod aan functies. Wij bemiddelen in functies op MBO- en HBO niveau, van procesoperator en technicians tot production- en maintenance managers.

Snel solliciteren op vaste technische banen

Al bladerend door onze vacatures zie je al snel de vacatures die bij je passen. Heb je interesse dan is de rest eenvoudig. Solliciteren doe je na inschrijving rechtstreeks met 1 klik op de vacature. Wij beoordelen je sollicitatie op harde en zachte criteria en als het klikt nodigen we je uit voor een gesprek bij ons op kantoor. Is er een match, dan stellen wij je voor aan onze opdrachtgever.

Je CV laten beoordelen door Processionals

Benieuwd welke stap jij in je carrière kan zetten? Een open sollicitatie geeft je het antwoord. Wij zijn altijd op zoek naar goede mensen. En daarom zijn we benieuwd naar je ambities en wensen. We beoordelen je CV en nemen je gegevens op in onze database. Vul het inschrijfformulier in om je CV door ons te laten beoordelen. Je inschrijving bij Processionals kun je ook heel eenvoudig regelen door je CV te uploaden of je LinkedIn profiel te koppelen aan onze site.

Ik heb mezelf ingeschreven, en nu?

Wij steken veel tijd in een pakkende, persoonlijke en volledige presentatie van jou bij onze opdrachtgevers. Hiermee vergroten we jouw kans van slagen op een nieuwe baan.

Hoe we dat doen? Nadat je hebt aangegeven geïnteresseerd te zijn in een vacature beoordelen we je CV. Zien we een match met één van onze vacatures, dan nodigen we je binnen een aantal dagen uit voor een geprek bij ons op kantoor. Aansluitend maken wij een uitgebreid profiel van je. Opleidingen, cursussen en werkervaring komen aan bod, maar ook ambities, persoonskenmerken, hobby’s en je salariswensen. Met dit complete plaatje gaan we voor je aan het werk. Uit ervaring weten we dat de kans te worden uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek 85% is.

Share