(junior) elektromonteur 

Na mijn studie direct een vaste baan

Met mijn diploma elektrotechniek op zak ben ik naar Processionals gegaan. Ik kreeg direct 10 bedrijven waar ik uit kon kiezen. Na goed advies een top 3 gemaakt. Nu heb ik mijn eerste echte baan gevonden die perfect bij mij past! Bedankt Processionals. 

 

 1. 5

Jelte Schaak

procesoperator 

Alleen maar complimenten!

Ongeveer een jaar voor Processionals gewerkt en kan geen minpunt bedenken. Je wordt erg persoonlijk behandeld en er wordt echt naar jou geluisterd. Ook de betalingen zijn altijd op tijd en correct. Dankzij Processionals mij droombaan gevonden.

 1. 5

Robin de Boer

shiftleader

Processionals, gewoon doen!

Na 25 jaar dankzij Processionals een nieuwe uitdaging gevonden. Goed begeleiding, eerlijk advies en een informele sfeer. Zonder deze leuke club mensen had ik het niet aangedurfd. Gewoon doen dus!

 1. 5

Berry Oosterlink

maintenance manager

Kennis van de technische arbeidsmarkt

Je krijgt een uitgebreid gesprek met op maat gemaakt advies. Ze zijn serieus bezig om mijn gewenste baan te vinden. In het proces was er goede communicatie en werd er snel, duidelijk en vriendelijk gereageerd. Met hun kennis van de markt hebben ze een baan gevonden die aansluit bij mijn visie.

 1. 5

Anne-Henk van Woerden

allround monteur

Eerlijk, dynamisch top team!

Met veel plezier kijk ik terug op de goede samenwerking met Processionals. Een leuk jong team die zich weldegelijk onderscheidt van de concullega. Een aanrader voor iedereen! Bedankt voor een leuk jaar en een mooie baan. 

 1. 5

Fabian de Jong

procesoperator 

Staan altijd klaar om je te helpen

Goed geholpen bij het zoeken van een baan. Gemoedelijke sfeer, altijd goed bereikbaar en staan ook buiten kantooruren klaar om je te helpen. Kortom; alleen maar goede ervaringen!

 1. 5

Tim Hamelink

Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Wat is jouw specialisatie?

Production

Maintenance

Technology & engineering

Upload je CV

Laat ons voor jou aan het werk gaan! Schrijf je in, upload je cv en zet jezelf in the spotlight bij de beste bedrijven in de procesindustrie in heel Nederland. Wij matchen jou met de perfecte baan! Hulp nodig bij het maken van een cv? Ook daarmee helpen wij jou graag! Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen binnenkort contact op! 

Hoe gaat Processionals te werk?

 • Stap 1: Solliciteer
  • Je vindt in ons aanbod van vacatures dé job die bij jou past. Je solliciteert direct en krijgt een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.
 • Stap 2: Kennismaken
  • Je komt langs op één van onze kantoren voor een kennismakingsgesprek. Onder genot van een lekker bakje koffie maak je kennis met de consultant die jou aan je carrière gaat helpen. Je nieuwe zakelijke partner wil alles van je weten zodat jij en je toekomstige werkgever goed bij elkaar passen.
 • Stap 3: Eerste gesprek!
  • We hebben een passende baan voor je en je mag kennismaken met het bedrijf. Best spannend want deze job kan het verschil maken. Om je goed voor te bereiden hebben we tips en trics om je sollicitatie zo ontspannen en positief mogelijk te laten verlopen.
 • Stap 3,5: It's a match
  • Jouw nieuwe werkgever ziet het helemaal zitten en jij ook. In een tweede gesprek krijg je een rondleiding op je nieuwe werkplek en maak je kennis met je toekomstige leidinggevende en/of collega’s. Welkom in het bedrijf.
 • Stap 4: Champagne!
  • (Of bier, wat jij wilt…) Je komt je contract tekenen en bent vanaf dat moment officieel in dienst bij jouw werkgever. Geef je consultant maar een schouderklopje: gefeliciteerd met je nieuwe baan!

Upload je CV

Jouw specialisatie?
Waar zoek je?

Actuele vacatures via RSS

RSS-feed met de laatste actuele vacatures met je eigen instellingen

Als je elke dag naar https://www.processionals.nl surft om te kijken of er nieuwe vacatures voor je op staan, kun je overwegen een softwareprogramma te downloaden die al dat dagelijkse zoeken en surfen uit handen neemt. Een RSS-reader verzamelt koppen en intro's van je favoriete vacatures op één pagina. Als er een interessante vacature bij zit, klik je simpelweg op de kop, die je naar de betreffende pagina brengt. Je kunt zelf je RSS-feed bepalen door onderstaand de bij jou passende instellingen op te geven. De vacatures die je daarna ontvangt zullen passen bij deze instellingen.

Filter instellingen

Het volgende webadres geeft de RSS-Feed:

On-line / webbased RSS-readers

Share
Nieuwste vacatures
Mechanisch monteur
inDoetinchem
Procesoperator
inWormer
Procesoperator
inAmsterdam
Allround monteur
inGorinchem
Shiftleader
inVertrouwelijk