ProcesindustrieOverzicht creëren in de jungle van technische vacatures, hoe doe je dat?

Procesindustrie. Dat er een tekort is aan technisch personeel binnen de procesindustrie is inmiddels geen geheim meer. Bedrijven schreeuwen om goed geschoolde procestechnici en doen (bijna) alles om jou als procesoperator of onderhoudsmonteur aan zich te binden. Een luxepositie, zou je denken. De keuze is tenslotte reuze! Maar hoe zorg jij er nou voor dat jij die ene droombaan vindt tussen ál die vacatures? 

Wanneer je googlet op ‘’vacature procesoperator’’ krijg je ruim 263.000 resultaten. ‘’Vacature onderhoudsmonteur’’ geeft ruim 310.000 hits. Waar moet je beginnen in deze jungle van technische vacatures? Je kunt moeilijk honderden sollicitatiegesprekken voeren om er achter te komen welk bedrijf nou écht perfect aansluit bij jouw wensen. 

Hoe fijn zou het zijn als er één partij was die jou hierover kon adviseren? Een organisatie die al bijna 10 jaar met twee voeten in de klei van de procesindustrie staat.. Je voelt hem ongetwijfeld al aan komen, maar wij bij Processionals kunnen jou écht helpen! 

 

Wij kennen de markt 

Het is tenslotte ons werk om de technische markt in jouw omgeving goed in beeld te hebben. Wij weten de toekomstplannen, opleidingskansen en valkuilen van onze klanten, omdat we dagelijks met ze in gesprek zijn. Gaat er volgend jaar iemand in een team met pensioen? Wij zijn al op de hoogte van de vacature, voordat deze ook maar ergens online zichtbaar is. En wij delen deze informatie graag met jou!