Factory TourFactory Tour | Niacet

Heb jij altijd al een kijkje achter de schermen bij de mooiste fabrieken van Nederland willen hebben? Dit is je kans! Processionals organiseert maandelijks een Factory Tour in samenwerking met één van haar klanten in de procesindustrie. Een geheel verzorgde ochtend of middag waarin jij de mogelijkheid krijgt om alle (technische)processen van dichtbij te bekijken. Wil je je alvast opgeven voor de volgende tour? Stuur een mail naar factorytour@processionals.nl  en wij houden jou op de hoogte!

Deze keer was de Factory Tour bij Niacet in Tiel. Lees hier hoe Tijmen (teamleider maintenance) de Factory Tour heeft ervaren.

''Ik kom regelmatig over de vloer bij Processionals. Gewoon omdat ik het gezellig vind om af en toe een kop koffie te gaan drinken. Het zijn gezellige mensen die vakinhoudelijk weten waar ze over praten. Ik wist dat Processionals elke maand een Factory Tour organiseert. Een mooi initiatief dat plants de deuren openen voor specialisten. Ik wil zelf continu blijven leren, dus de mogelijkheid om bij Niacet in Tiel te kijken, liet ik niet aan mij voorbij gaan!

De dag startte om 9.30 met een warm ontvangst. Een lekker bakje koffie en een heerlijk gebakje. Rob (productie manager) gaf een leuke en leerzame presentatie over de geschiedenis, zijn rol binnen Niacet, de voordelen en uitdagingen van onderdeel zijn van een Amerikaans bedrijf. Het was direct erg voelbaar dat er een leuke sfeer heerst bij dit bedrijf. Iedereen is erg informeel en open en in voor een grapje. 

Na de koffie, taart en presentatie was het tijd om de plant op te gaan en de verschillende afdelingen en installaties te bewonderen. Het is relatief een oude plant. Niets fancy's, maar juist degelijk. Je ziet dat ze met de middelen die ze hebben willen innoveren en echt vooruit willen. Helaas hebben we niet alles van binnen mogen zien in verband met veiligheid, maar het plaatje was duidelijk en erg leerzaam. 

Na afloop van de rondleiding was er uitgebreid de mogelijkheid om vragen te stellen. Om 12.00 stonden we allemaal nog na te praten met een goedgevulde goodiebag. Ik vind het vooral heel erg leuk dat het een contactmoment is dat niet gericht is op het overstappen naar een nieuwe baan. Zo ontmoet je toch weer nieuwe mensen en breid je je netwerk uit, ook al zit ik goed waar ik nu werk. Zo'n Factory Tour is zeker voor herhaling vatbaar en aan iedereen aan te raden!'' aldus Tijmen. 

Wil jij aanwezig zijn bij de volgende Factory Tour? Stuur ons een e-mail en wie weet krijg jij de volgende keer de unieke kans om een kijkje te nemen bij een van de mooiste fabrieken van Nederland!

Blijf op de hoogte!