ProcesindustrieProcessionalsPersoneelstekort Procesindustrie: een doorkijkje

 

PERSONEELSTEKORT: INDUSTRIE MOET INNOVATIEF ZIJN
Het personeelstekort in de procesindustrie is nog altijd groot. Dit is al jarenlang een terugkerend thema en de gehele branche moet innovatief blijven om aan (het juiste) personeel te komen. Afgelopen week verscheen er een artikel in Process Control, hét vakblad voor de procesindustrie, over dit thema. Hierover spraken zij met ons én een grote werkgever in de industrie: Croonwolter&dros. Als Processionals geven wij in dit artikel een doorkijkje hoe wij tegen dit “probleem” aankijken. 

EEN DOORKIJKJE VANUIT PROCESSIONALS
Johan Tol, Managing Director Processionals, neemt je in dit artikel mee in wat voor een invloed dit personeelstekort heeft op Processionals. Een ander belangrijk issue wat besproken wordt is het imago dat deze industrie nog steeds heeft. Het imago van de “vieze fabriek” maar wat al lang niet meer zo is: de industrie verschuift al jaren naar Hightech en clean werken én hij bespreekt de perceptie van het salaris, je verdient namelijk uitstekend in deze industrie.

Nieuwsgierig naar meer? Het volledige artikel lees HIER!

OVER PROCESS CONTROL
Process Control is hét vakblad in de procesindustrie, waar je op de hoogte blijft van de ontwikkelingen rondom procesbesturing en -optimalisatie. De nieuwste editie van Process Control ontvangen? Vraag het magazine gratis aan via Process Control.

Wil jij eens met ons sparren over dit thema en alle toekomstige ontwikkelingen in de markt? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag!

 

 

Blijf op de hoogte!

Processionals gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.