ProcessionalsWij zijn trots: VCU-bedrijfscertificering behaald!

Veilig en gezond werken vinden wij erg belangrijk. Voor onze eigen medewerkers én onze kandidaten. De procesindustrie kan een risicovolle werkomgeving zijn. Door Processionals VCU te certificeren zorgen wij samen met onze klanten voor een veilige en gezonde werkomgeving voor onze kandidaten. Wij zijn trots!

“Wanneer je als organisatie steeds groter wordt komt op een gegeven moment VCU om de hoek kijken” vertelt Ruben Fremouw, Recruitment Consultant. “Een VCU certificering volgt dan al snel in onze branche, dus zijn we aan de slag gegaan met CertificeringsAdvies Nederland om zowel de VCU-bedrijfscertificering als de VCU-persoonscertificeringen te behalen”.

 

Betrouwbare partner

Naast het feit dat wij een gezonde en veilige werkomgeving voor onze kandidaten belangrijk vinden, zijn wij door dit te laten zien, ook voor onze klanten een deskundig en betrouwbare partner. 

“De keuze om het VCU-certificaat te behalen was voor ons dus snel gemaakt.”, vertelt Ruben. Om de VCU-bedrijfscertificering te behalen moeten alle betrokken medewerkers ook een persoonscertificering behalen. Hiervoor volgden zeven medewerkers van Processionals de VCU-training via de CAN Academy.

 

CertificeringsAdvies Nederland

Als partner hebben wij gekozen voor CertificeringsAdvies Nederland. We zijn zeer tevreden over de door hen gegeven VCU-training. Omdat er meerdere consultants deelnamen aan de training kon CertificeringsAdvies Nederland de training inhouse, op locatie verzorgen. Dit scheelt kostbare reistijd en het voordeel dat iedereen in één keer getraind is. 

 

Wij zijn erg trots op deze certificering! Meer weten? Neem contact op met een van onze consultants.

Blijf op de hoogte!

Processionals gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.