Detachering en W&SDetacheringscontract en een huis kopen. Hoe werkt dat precies?

Huis kopen. Je twijfelt of dit wel het juiste moment is om te wisselen van baan. Je wilt namelijk graag een huis kopen en kan alle zekerheid goed gebruiken. Wat is er mogelijk met een detacheringscontract? Om maar met de deur in huis te vallen (het liefst van je droomhuis natuurlijk): dat kan gewoon! 

 

Of je nou twijfelt of je moet wisselen van baan óf net via Processionals je droombaan gevonden hebt: wanneer je jouw droomhuis wil kopen moet je je zaakjes goed op orde hebben. Wij horen vaak dat mensen bang zijn dat ze met een detacheringscontract hun droomhuis niet kunnen kopen. Dat is niet het geval gelukkig!  

 

Hypotheek aanvragen met een detacheringscontract

Ja, wees niet bang. Jij kunt gewoon een hypotheek aanvragen met een detacheringscontract. De werkgever waar jij gaat werken heeft in de meeste gevallen de intentie om jou vast in dienst te nemen. Je krijgt van ons een intentieverklaring waarmee jij naar de bank kunt gaan om jouw hypotheek aan te vragen. Het is een beetje hetzelfde als een werkgeversverklaring, maar dan net iets anders.

 

 

Wat is een intentieverklaring?

Een intentieverklaring is vergelijkbaar met een werkgeversverklaring. Het is zelfs hetzelfde document, alleen is de intentieverklaring een onderdeel van de werkgeversverklaring. Hierin wordt aangegeven dat de intentie er is om jou een vast contract te geven. Dit is voldoende voor de bank en de financiering van jouw nieuwe huis.

 

Hoe kom ik aan een intentieverklaring?

Werk je via Processionals en ben je van plan een huis te kopen? Laat het ons weten! Wij gaan er samen voor zorgen dat je dit document ontvangt. Dit kan via je eigen contactpersoon of via Lynda (één van onze twee fantastische officemanagers): administratie@processionals.nl 

 

Dus geen zorgen: dat droomhuis kan tegelijkertijd met een nieuwe baan of met een detacheringscontract. Oost west, thuis best!  Bekijk hier of er interessante vacatures voor jou tussen zitten. 

 

Blijf op de hoogte!

Toffe artikelen

Wat doet een... In the spotlight

Wat doet een werktuigkundige?

Lees meer
Team Processionals

De week van Boris

Lees meer
Team Processionals

De week van Ashley

Lees meer

Bekijk alle artikelen

Processionals gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.