Team ProcessionalsDe week van... Dane

In 'De week van...' geven we bij Processionals een kijkje in de werkweek van één van onze collega's. Deze week volgen we Dane, Teamleider Recruitment in Rotterdam. Sinds mei is hier onze gloednieuwe vestiging geopend. Dane zet - samen met zijn 3 collega’s Saloua, Rishi en Jeffrey - hier alles op alles! Benieuwd hoe deze week voor Dane verlopen is? Lees het hier!

 

Maandag 26 augustus
Het weekend is weer voorbij, wat gaan de dagen snel! Mijn dochtertje is gisteren 3 jaar geworden, ook dat gaat hard. Maandagochtend is het rustig op kantoor. Mijn collega Saloua is op vakantie en mijn andere collega Rishi is een lang weekend weg. Ik ben vandaag dus samen met mijn collega Jeffrey. Er staan twee interviews met procesoperators gepland.

De ochtend begint meteen met een verrassing: een kandidaat vergist zich in de dag, dus die komt op hetzelfde moment binnen als de andere procesoperator. Kan gebeuren natuurlijk. Gelukkig pakt Jeffrey dit meteen op, print zijn CV en interviewformulier en gaat aan de slag! Beide interviews gingen goed en we kunnen meteen voor deze procesoperators op zoek naar een nieuwe uitdaging.

In de middag krijgen we nog een leuke verrassing: een kandidaat komt op de bonnefooi langs. Ze weten ons inmiddels goed te vinden! Hij heeft een super goed CV mét een VAPRO B diploma, dus Jeffrey gaat direct in gesprek. Kandidaten zijn bij Processionals minstens zo belangrijk als onze klanten.

 

Dinsdag 27 augustus
De dag begint goed met het nieuws vanuit Rishi. OCI Terminal Europoort heeft een procesoperator van ons uitgenodigd op gesprek. Ook bij Jeffrey loopt het goed want zijn twee kandidaten Alex en Kerim mogen op gesprek bij een klant. Maar dat is niet alles.. ook zit er nog een goede kandidaat in de procedure bij Uniper. Het is flink aanpoten, maar dat is het mooiste aan het recruitment vak!

Vandaag ga ik samen met Jeffrey op gesprek bij EPS. Bij EPS produceren ze op prestaties gebaseerde harsen en kleurstoffen voor onder andere de industriële markt. Wat is de procesindustrie toch interessant! Dit was een goed gesprek en er was direct een klik. Op naar een mooie samenwerking.

 

Woensdag 28 augustus
Deze week schakel ik – wegens drukte en onderbezetting – bij in de rol als consultant. Vandaag werk ik twee Cv’s uit van kandidaten, verstuur wat mails naar klanten en werk klantgesprekken uit in ons systeem. Er komen vandaag kandidaten op interviewgesprek en er zijn weer afspraken buiten de deur met klanten.

Ook heb ik vandaag nog contact met Ramiro over zijn eerste werkdag. Ramiro gaat via ons starten bij SPIE als junior onderhoudstechnicus. Blij dat wij hem hebben kunnen helpen! Wij wensen Ramiro heel veel succes bij zijn nieuwe job!