Team ProcessionalsProcessionals top 3 populairste werkgevers procesindustrie

Wij zijn super trots op onze 3e plaats van populairste werkgevers in de procesindustrie in Nederland (Indeed Hiring Insights). Al 3 maanden pronkt de naam van Processionals op de 3e plaats als je zoekt op verschillende functies binnen de procesindustrie (mrt - apr - mei 2020).

Waarom we zo trots zijn? ''We zijn niet het grootste arbeidsbemiddelingsbureau binnen de procesindustrie, maar streven er wél continu naar om de beste te zijn. Het is een groot compliment om in de top 3 bij Indeed terecht te komen'' aldus Johan (Managing Director).

Begin dit jaar heeft Processionals heel gericht gekozen om de kwaliteit van onze vacatures te optimaliseren. En dat werpt zijn vruchten af! 

 

 

Geen nep-vacatures
''We zijn als organisatie flink gegroeid de afgelopen jaren. Met vestigingen in Apeldoorn, Amsterdam en Rotterdam staan er altijd 100+ actuele procestechnische vacatures open door heel Nederland. Je vindt bij ons geen nep-vacatures om mensen te lokken. We nemen echt de tijd voor onze vacatureteksten.'' Of nou ja, wij.. onze ervaren copywriter René werkt dag in dag uit aan de kwaliteit van onze vacatures. Dat doet hij no-nonsense en recht door zee. ''Een baan is een groot onderdeel van iemands leven. Daarom moet een functie écht bij je passen, en jij bij het bedrijf waar je gaat werken. Daar probeer ik de vacature op af te stemmen. Heldere, eerlijke informatie die jou oprecht enthousiast maakt voor een baan'' aldus René. 

 

Vacature in de spotlight
Eerlijk schrijven voor onze lezers én de goede communicatie met onze contactpersonen bij Indeed heeft geleid tot dit mooie resultaat! Vanaf hier gaan we alleen maar verder werken aan de kwaliteit van onze vacatureteksten. Nr. 1: here we come! 

René is dol op complimenten, dus voel je vrij om een leuk bericht voor hem achter te laten over zijn vacatureteksten!

 

Heb jij ook een procestechnische vacature en wil je graag dat deze in de spotlights komt te staan? Neem dan hier contact met ons op. Wij zorgen dat jouw procestechnische vacature onder de aandacht wordt gebracht bij de juiste doelgroep!

 

 

 

Blijf op de hoogte!